cthulhucarbide Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μεγάλε αυτό είναι θετικό γιατι ο νέος η μάνα του , ο μπαμπάς του , ο παπους του, τα ξαδέρφια του δεν θά εχουν σαν το ύστατο όνειρο , μόνο σκοπο της ζωής τους και μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία τον παρασιτισμό στο δημόσιο. Υπάρχει ένα μικρό φως στο τούνελ (σε μέγεθος σπίρτου) για υπόνοια πιθανότητας αλλάγης νοοτροπίας... Να δεχτώ ότι αυτό που λες είναι ίσως θετικό, αλλά είναι διαφορετικό από αυτό που είπα εγώ, από αυτό με το οποίο χαίρονται πολλοί με την απόλυση του άλλου καθ' αυτή
pamelouketo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Είναι απλά μια συμβουλή για όσους έχουν το διλλημα μέσα τους να τους βοηθήσει να πάρουν την σωστη απόφαση. Δεν ξέρεις πόσα πμ έχω δεχτεί απο παιδια που θέλουν να φύγουν ούτε φαντάζεσαι. Εσύ προφανώς δεν εχεις τα προσόντα να ψάξεις κατι καλύτερο απο την μίζερη ζωη στην Ελλάδα οπότε ενοχλείσαι κάθε φορά που διαβάζεις για μετανάστευση. Πρόβλημα σου Νο comment για το χαρακτηρισμό , απλά να ξεκαθαρίσω οτι νιώθω σαν εξοστρακισμένος, όχι ξενιτεμένος. Κανένας δεν θέλει να φύγει απο εκεί που γεννήθηκε και μεγάλωσε, για εμένα δεν ειναι επιλογή είναι εξαναγκασμός. Δεν έφαγα όλη την ζωή μου σε σπουδές, βελτίωση των ικάνοτήτων μου και μάθηση για να κυβερνούμαι απο "βοιδια" να δουλέβω με "βοιδια" και να αντιμετοπιζωμαι στις σχεσεις μου με το κράτος απο "βοιδια". Καθε φορά που λέω για το πώς είναι έξω δεν ειναι για να σας το τριψω στη μουρη στα @@ μου ουτε σας ξερω ουτε με ξέρετε. Είναι για να καταλάβουν όσοι δεν γνωρίζουν την χαοτική διαφορά της νοοτροπίας όσον αφορα την εργασία στην Ελλάδα και εξω. Οποιος θέλει να κάτσει να αλλάξει την ελλάδα μπράβο του. Το προσπάθησα και εγω όσο μπορουσα αλλά δυστιχώς κατάλαβα οτι δεν γίνεται, εγώ είμαι η μειοψηφεία και ο δημοσιος υπάλληλος - συνδικαλιστής - ξυσταρχίδης - αδιαφρος - λαμόγιο - παρτάκιας - φοροφυγάς - μαγκας τσιφτης και καραμπουζουκλής η πλειοψηφεία . Mirlogria sorry στα ξανακανα τσουρέκια κάντα μασαζάκι να χαλαρώσουνε Μη γίνεσαι τώρα idiot,δεν υπήρχε περίπτωση να στοχεύσω με απαξιωτικούς όρους στους συνομιλητές μου,ιδίως σε ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει προσωπικά.
alex_000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μη γίνεσαι τώρα idiot,δεν υπήρχε περίπτωση να στοχεύσω με απαξιωτικούς όρους στους συνομιλητές μου,ιδίως σε ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει προσωπικά. ??
pamelouketo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Είπες no comment στον χαρακτηρισμό και επειδή δεν σε στοχοποίησα,θεώρησα ότι στράβωσες λάθος.
μαφαλντα Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Οι τράπεζες αν θέλανε να είναι σίγουρες ότι θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω έπρεπε να ελέγχουν πριν τα δώσουν ή να πουν σε αυτούς που τους λέγανε δώστε-Γερμανία,Γαλλία κλπ- μπήτε εγγυητές.Ρίσκαραν και έχασαν.Αν δεν έσκαγε η φούσκα στις ΗΠΑ,οι τραπεζίτες θα μέτραγαν τα κέρδη τους τώρα για την χασούρα φταίνε οι λαοί,αυτοί θα πληρώσουν.
chill Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Όταν βλέπεις κάποιον άχρηστο υπηρέτη του xy κόμματος που φτιάχτηκε απλά υπηρετώντας το, να ζορίζεται/χάνει την δουλειά του δεν είναι λογικό να γουστάρεις; Την μετανάστευση δεν νομίζω να την πλασάρουν όσοι φεύγουν για να πουλήσουν μούρη. Απλά είναι μια διέξοδος που κερδίζει ολοένα κ περισσότερο έδαφος. Προσωπικά βρήκα 2 δουλειές έξω για Ιούνη - Οκτώβρη τη στιγμή που στην Ελλάδα έχω να κολλήσω ένσημο από τα τέλη του 10....ε δεν θέλει κ πολύ σκέψη για το τι θα κάνω λοιπόν. Ή θα μείνω κ θα παραμείνω άεργος ή θα φύγω κ θα κάνω ενα reboot στην ζωή μου.
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μεταξύ των μέτρων που έχουν «κλείσει», είναι οι περικοπές 1,1 δισ. ευρώ από τον τομέα της υγείας, περίπου 400 εκατ. ευρώ από τον τομέα της άμυνας (...) Θέλω τόσο πολύ να κλάψω.
kostas_dr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Για τις μειώσεις στις κύριες συντάξεις ακούσατε;;; Μήπως πάνε να εφαρμόσουν στην Ελλάδα κάποιο πειραματικό σχέδιο για την εξαφάνιση των συνταξιούχων (απο πείνα, όχι με μαγεία) και κατά συνέπεια βελτίωση των οικονομικών μεγεθών; Μπορεί οι άνθρωποι να το κάνουν με καλό σκοπό και να τους έχουμε παρεξηγήσει!
alex89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Η αλήθεια είναι πως με τις προσλήψεις στο δημόσιο η επιχειρηματικότητα έμεινε πίσω, αφού το όνειρο πολλών ήτανε η καρέκλα του δημόσιου τομέα. Σε αυτό πατούσαν και οι πολιτικοί και τους έδινε πολλού ψήφους από τους υποψήφιους δημόσιους υπάλληλους. Αυτά πλέον θα μειωθούν και ίσως αρχίσουμε να σκεφτόμαστε δημιουργικά.
skiabox Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 alex89 : Μήπως όμως με ρυθμό 700 απολύσεις το χρόνο δε θα προλάβουμε να ζήσουμε τουλάχιστον εμείς έναν φυσιολογικό αριθμό ΔΥ; Πραγματικά απορώ που δέχεται η τρόικα να την εμπαίζουν τόσο άγρια οι ελληνικές αρχές.Καλά για τον κόσμο δε το συζητάω.Όσο δεν τιμωρούνται οι ΔΥ και ζητάνε λεφτά από ανέργους για να τους πληρώσουν, δεν πρόκειται να μείνει κανένας Ελλάδα!!!
pamelouketo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μεταξύ των μέτρων που έχουν «κλείσει», είναι οι περικοπές 1,1 δισ. ευρώ από τον τομέα της υγείας, περίπου 400 εκατ. ευρώ από τον τομέα της άμυνας (...) Θέλω τόσο πολύ να κλάψω. Γιατί δεν γελάς* καλύτερα;Κι εκείνο το λούγκερ,το λαδώνεις καμια φορά;Δεν ξέρεις ποτε πότε μπορεί να σου φανεί χρήσιμο.... * ένα γέλιο μου θα σας θάψει.....
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Φοβάμαι μη το δουν Γερμανικό και με φάει ο όχλος.
pamelouketo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ναι,σιγά,θα χαρούν όλοι και θα στο ζητήσουν για σκοποβολή σε κινούμενο στόχο.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Πραγματικά απορώ που δέχεται η τρόικα να την εμπαίζουν τόσο άγρια οι ελληνικές αρχές Σοβαρολογείς τώρα;
skiabox Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 cthulhucarbide : Αν μπαίνεις στο forum μόνο για flaming πες το για να σε κάνω ignore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις