Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει καταντησει γελοιο αυτο πραγματικα. Οποιος πιστευει οτι ο Ελληνικος λαος φταει για την κατασταση που ζουμε τα τελευταια 2 χρονια, να παει να το πει στους ανεργους εξω απο το ΟΑΕΔ. Να δουμε τι θα σας απαντησουν.

:-D :-D :-D

εννοείται και δε φταίει ο λαός.

φταίνε....

οι Αμερικάνοι

οι σκοπιανοί

οι Εβραίοι,

ο Σώρος,

τα νεφελιμ,

η ΕΕ

ποιους άλλους ξέχασα;

Επίσης έχει καταντήσει γελοία η άποψη ότι για όλα φταίνε οι άλλοι.

όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. απλά δεν έχουν το ίδιο μερίδιο

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τι πρήξιμο έχουμε φαει στο φεησμπουκ

για τους προδοτες πολιτικους και για τον ΓΑΠ

και ολα αυτα τα σκιτσάκια δεν λέγεται.... κοψτε το αυτο

οσοι το κάνετε αν το κανετε... εχει καταντησει αηδία. Σαχλαμάρα κατάντησε.

Τωρα το θυμηθηκαν οτι φταινε οι πολιτικοι.

ΣΤο μεταξυ θα παραθέσω το πιο γελοίο βιντεο για μενα !!!! Πολυ πλακα

στο 0.40 και 1.34 στο 1ο παει ο αλλος να κλοτσήσει ενα τελάρο και του μπαίνει

στο πόδι και στο 1.34 ενας σκυλος πεφτει μονος του 2 φορες χαχαχαχαχα

http://www.youtube.com/watch?v=gdRYbMThmN0

Δημοσ.

ΣΤο μεταξυ θα παραθέσω το πιο γελοίο βιντεο για μενα !!!! Πολυ πλακα

στο 0.40 και 1.34 στο 1ο παει ο αλλος να κλοτσήσει ενα τελάρο και του μπαίνει

στο πόδι και στο 1.34 ενας σκυλος πεφτει μονος του 2 φορες χαχαχαχαχα

young people

Δημοσ.

Να σε έβλεπα και σένα τι αντίδραση θα έκοβες με ένα κομμάτι μάρμαρο στην μούρη...

Η εμπάθεια είναι η νέα μόδα;

Εχεις δικιο δεν το προσεξα στην αρχη.

Με συγχωρείτε.

Δημοσ.

:-D :-D :-D

εννοείται και δε φταίει ο λαός.

φταίνε....

οι Αμερικάνοι

οι σκοπιανοί

οι Εβραίοι,

ο Σώρος,

τα νεφελιμ,

η ΕΕ

ποιους άλλους ξέχασα;

Επίσης έχει καταντήσει γελοία η άποψη ότι για όλα φταίνε οι άλλοι.

όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. απλά δεν έχουν το ίδιο μερίδιο

ε ναι,30 χρονια τωρα η πολιτικη χουντα εβγαινε μονη της.δεν την ψηφιζε ο λαος.

και ας πεθαινε καθε μερα η Ελλαδα με το καθε σκανδαλο,την καθε υποχωρηση,την καθε πυρκαγια,το καθε δυστυχημα,το καθε κλεψιμο,το καθε ξυλο στους δρομους και τα γηπεδα,τον καθε βιασμο των ιδανικων και αξιων του ελληνικου πολιτισμου μας,τον καθε αδικο θανατο των παιδιων της φουκαριαρας πατριδας μας.

Αλλα δεν πειραζει κερδισαμε την eurovision, σηκωσαμε το ευρωπαικο και πηραμε τους ολυμπιακους,γιατι η μορταδελα του τσολια ειναι μεγαλη.

τωρα ομως που ο τσολιας τρωει απανωτα την μια σφαλιαρα μετα την αλλη και εχει καταλαβει οτι ειναι ο περιγελος του πλανητη,

ισως ειναι ευκαιρεια για αυτον να αρχισει επιτελους να σκεφτεται σας ενας ευσυνειδητος,σοβαρος και υπευθυνος πολιτης μιας κοινωνιας και ενος κρατους.

κατι για το οποιο δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος.

Δημοσ.

Ε πες το πιο ξεκάθαρα ντε, μην ντρέπεσαι. Αφού αρπάζουν αυτοί, να αρπάξουμε κι εμείς.

Πως είπατε?

Αλλο λεω, οτι αυτα που αρπαζουν οι φουκαραδες ειναι σταγονα στον ωκεανο μπροστα σε αυτα που αρπαζουν οι πολιτικοι και οι φιλοι τους βιομηχανοι εργολαβοι εκδοτες κλπ. Μη στρεφεσαι στη μαριδα, στη φαλαινα να στρεφεσαι.

Δημοσ.

Αλλο λεω, οτι αυτα που αρπαζουν οι φουκαραδες ειναι σταγονα στον ωκεανο μπροστα σε αυτα που αρπαζουν οι πολιτικοι και οι φιλοι τους βιομηχανοι εργολαβοι εκδοτες κλπ. Μη στρεφεσαι στη μαριδα, στη φαλαινα να στρεφεσαι.

Το θεμα ειναι η θεση και οχι το ατομο. Αν αυριο καποιος απο αυτους του φουκαραδες βρεθει σε καιρια θεση και γινει εργολαβος, εκδοτης κλπ, μια χαρα θα αλλαξει απο μαριδα σε φαλαινα.

Αρα η μαριδα, δεν τρωει λιγα γιατι ειναι καλοκαρδη και δε θελει να βαλει μεσα το κρατος, τρωει λιγα γιατι μεχρι εκει μπορει.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι η θεση και οχι το ατομο. Αν αυριο καποιος απο αυτους του φουκαραδες βρεθει σε καιρια θεση και γινει εργολαβος, εκδοτης κλπ, μια χαρα θα αλλαξει απο μαριδα σε φαλαινα.

Αν όμως η μαρίδα έβλεπε τις παράνομες φάλαινες να βρίσκονται αντιμέτωπες με την δικαιοσύνη ;

Δημοσ.

Δυστυχώς, πολύ δυστυχώς περίγελος ήμασταν πάντα. Και πιο αξιοθρήνητο το ότι επί μια πενταετία φαντασιωνόμασταν ότι ήμασταν μεγιστάνες με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Λίγο να παρατηρούσε κάποιος όλα τα χρόνια την καθημερινότητα των Ελλήνων με τον παραλογισμό και την πτήση στα σύννεφα να έχουν την τιμητική τους σε κάθε εκδήλωση, θα διπλωνόταν στα γέλια με όσους λένε ότι φταίνε οι ξένοι για το σημερινό κατάντημα της χώρας.

Και όποιος το ισχυρίζεται αυτό είτε είναι παθολογικά φανατισμένος εθνικιστής (αν και μόνο κακό κάνει στη χώρα του με την γνωστή τακτική της οκνηρίας, όλο φταίνε οι άλλοι εκτός από την καμπούρα μας) ή ανελέητα θρασύς, που όχι μόνο έφαγε και ήπιε χωρίς να τα έχει δουλέψει τόσα χρόνια (η πλειοψηφία των εξυπνάκηδων) αλλά ζητά και τα ρέστα!

Χωρίς αυτοκριτική δεν βγαίνουμε από την άβυσσο. Και δυστυχώς με τόσες φάπες και μυαλό δεν βάζουμε, εκεί τα ίδια! Σε λίγο το 35-40% του πληθυσμού θα ζει κάτω από το όριο της φτώχειας αν δεν βάλουμε μυαλό!

Δημοσ.

Γεια σας.

Δεν βλέπω θετικο στο να πληρωνω νοικι στο σπιτι που χρωσταω με την γυναικα μου στην τράπεζα.

Δεν βλέπω κανά θετικό που η γυναικα μου εφαγε 30% μειωση αρχικά και μετά έμεινε ανεργη.

Δεν βλεπω κανένα θετικό που μου μειώθηκε και μένα ο μισθός.

Δεν βλεπω κανενα θετικό όταν φιλικα ζευγαρια σκεφτονται τη μετανάστευση.

Δεν βλεπω κανενα θετικό που μειωθηκε η συνταξη στους γονείς μου (ιδιωτικοί υπάλληλοι)

Δεν βλέπω κανένα θετικό στο ότι οι νεοι θα παιρνουν 400 ευρώ και οι ανεργοι 315.

Δεν βλεπω κανενα θετικό να κλείνουν μικρομάγαζα.

Ουτε να πεθαίνουν αστεγοι.

Τα περι Ελληναρων, επιστρέφονται. Αν καποιοι μοιρολατρουν δικαιωμα τους.

Μάθετε όμως ότι τα χρηματα που βγαζει κάποιος τα σκορπάει οπου θελει. Εγώ τα ξοδευα σε hardware (για να μαι στο insomnia) και σε ένα τουρμπατο 1400αρι.

Προσωπικά δεν ξέρω κανένα που να μην έχει δουλέψει σκληρά. Ειτε φιλοι μου αγρότες στο χωριο στις πατάτες είτε συνάδελφοι μου στα 10ωρα καθημερινά στη δουλειά απο τους μεταφορείς ως την καθαριστρια. Σε ολους μειωθηκαν οι μισθοι και κάποιοι απολυθηκαν.

Βεβαια θα βρεθούν κάποιοι εξυπνακηδες, που θα πουν

α)γιατί παντρευτηκες

β)γιατί αγορασες σπίτι

γ)θες να κανεις και παιδι;

δ)στο μπαγκλαντες παινρουν 50 δολλαρια.

Θα πω κατι όμως. Τα τελευταια δυο χρονια, δεν παμε με τη γυναικα μου διακοπές. Το θεμα είναι ομως, ότι οπως τα παιδακια των πανελιστων, των λατσηδων των βαρδινογιαννηδων και των μπομπολων κανουνε διακοπές με τα δικά μας τα λεφτά (αν εμεις δεν δουλευαμε γι΄αυτους, αυτοι δεν θα υπηρχαν), θελω και το δικο μου το παιδι να πηγαινει διακοπές στη χώρα που γεννηθηκε.

Τη χωρα αυτή την κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και θα την παραδωσουμε στα εγγονια μας. Και όσοι θελουν να την ξεπουλησουν γιατί ειτε ειναι μικροεπιχειρηματιες, ειτε γιοι βολεμενων κομματαρχων που ξερουν οτι θα τα βρουν έτοιμα, ειτε γουσταρουν να κανουν βρωμοδουλειες θα μας βρουν απεναντι τους.

Δημοσ.

εγω βλεπω οτι τη σημερινη κυβερνηση θα τη ψηφιζε ξανα το 50% τουλαχιστον,οποτε μπορουμε ολοι να φαμε σκατα.

Δημοσ.

εγω βλεπω οτι τη σημερινη κυβερνηση θα τη ψηφιζε ξανα το 50% τουλαχιστον,οποτε μπορουμε ολοι να φαμε σκατα.

αυτο λέγεται πολιτικό κενό γιατί η επιλογή ειναι σκατα ή σκατα οποτε διαλεγεις ποτε σκατα και ποτε σκατα.. Ελαχιστες οι εξαιρεσεις που αξιζουν και δυστυχως δεν τυγχανουν προβολης μηπως αυξησουν τα ποσοστα τους.

Δημοσ.

αυτο λέγεται πολιτικό κενό γιατί η επιλογή ειναι σκατα ή σκατα οποτε διαλεγεις ποτε σκατα και ποτε σκατα.. Ελαχιστες οι εξαιρεσεις που αξιζουν και δυστυχως δεν τυγχανουν προβολης μηπως αυξησουν τα ποσοστα τους.

απο τα πιθανα 60 σκατα διαλεγεις τα 1-2-3 σκατα που σε πηδανε?

Δημοσ.

απο τα πιθανα 60 σκατα διαλεγεις τα 1-2-3 σκατα που σε πηδανε?

Μα εκει ειναι το προβλημα. Αυτοι που θα πανε στα πρωτα 2-3 σκατα, εχουν καποιο οφελος, ακομη και σημερα, οι υπολοιποι που θα μπορουσαν να κανουν καποια διαφορα, απλα δεν πανε νομιζοντας οτι επαναστατουν με αυτο τον τροπο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...