Tenshi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Και επειδή αναφέρθηκαν οι ΔΥ και ο βούρδουλας,το ξύλο/απολύσεις θα πρέπει πρώτα να φάνε τα συνδικαλιστικά τους όργανα. Σίγουρα τα συνδικάτα βοήθησαν την περίοδο που ο εργαζόμενος ήταν σε οριακά καλύτερη μοίρα απο έναν σκλάβο,άλλα σε κάποια φάση χάθηκε η μπάλα,σκόπιμα,για να ικανοποιηθούν ανάγκες τρίτων. Ρόπαλο στον ΔΥ που κλαίγεται,μόνο και μόνο γιατί ξέχασε που βρισκόταν πρίν την θέση που καταλαμβάνει τώρα.
capten- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Η Κρίση είναι δημιουργική καταστροφή.Οι άχρηστοι,οι τεμπέληδες και οι ανίκανοι εξαφανίζονται και επιβιώνουν τα λιοντάρι,οι πιο ικανοί.Άλλωστε η ζωή είναι ζούγκλα. A και οι δημόσιοι υπάλληλοι επιβιώνουν.Ελληνική πατέντα.
Tenshi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Και οι κατσαρίδες στο πυρηνικό ολοκαύτωμα....oh wait!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τα θετικά της κρίσης είναι ότι η ΕΕ θα αποκτήσει περιοχές με πολύ φθηνα εργατικά χέρια.
not87not Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ωραιος ο capten. αυτο ακριβως ειναι, δημιουργικη καταστροφη. αντι να μιζεριαζουμε ας παρουμε τη ζωη στα χερια μας. εχουμε βρει ολοι την καραμελα της κρισης και τα ριχνουμε εκει. ειδικα οταν βλεπω καταστημαρχες με εξωφενικες τιμες-απαραδεκτη ποιοτητα να τα ριχνουν ολα στην κριση μου ερχεται εγκεφαλικο.
cyber_katsarida Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ναι παιδια αυτο για τους δρομους ισχυει. Πολλοι οδηγουν αφηρημενοι σκεπτομενοι τα προβληματα που τους απασχολουν. Επισης παρατηρω ολοενα και περισσοτερους ξεχασιαρησες στα φαναρια. Να εχει αναψει πρασινο και να μην το εχουν αντιληφθει ελπίζω να μην είσαι από αυτούς που πατάνε κόρνα 1ms αφού ανάψει το πράσινο, η ακόμα χειρότερα πριν ανάψει.
not87not Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ελπίζω να μην είσαι από αυτούς που πατάνε κόρνα 1ms αφού ανάψει το πράσινο, η ακόμα χειρότερα πριν ανάψει. θεωρω τον ευατο μου αρκετα νομοταγη πολιτη. αφου να φανταστεις ζητημα να εχω 2 φορες πανω απο 100. κορνα ποτε δεν εχω πατησει (οταν λεω ποτε εννοω ποτε). οταν καποιος καθυστερουσε στα φαναρια δυσανασχετουσα αλλα τωρα δειχνω κατανοηση. το εχω παθει και εγω να σκεφτομαι κατι και να ξεχνιεμαι. αλλα μερικοι ρε παιδι μου δε παιζονται, λες και πρωτα πατανε την κορνα και μετα το γκαζι!
pamelouketo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ναι παιδια αυτο για τους δρομους ισχυει. Πολλοι οδηγουν αφηρημενοι σκεπτομενοι τα προβληματα που τους απασχολουν. Επισης παρατηρω ολοενα και περισσοτερους ξεχασιαρησες στα φαναρια. Να εχει αναψει πρασινο και να μην το εχουν αντιληφθει Δεν κυκλοφορείς πολύ,γιατί αν κυκλοφορούσες θα δαπίστωνες οτι η ατιμωρησία έχει σηκώσει κεφάλι σαν τη κόμπρα με αποτέλεσμα να ξεσαλώνουν οι πάσης μορφής "δύστυχοι εποχούμενοι οικονομικοί μετανάστες" και εκεί που περνάγανε τα κόκκινα μόνο δυο-τρεις,τώρα είναι πάνω από 5. Αναλογικά,είναι 1007 (μέτρα από μέσα σου με ταυτόχρονη χρονομέτρηση),οπότε και δεδομένου ότι η λέξη οδική ασφάλεια,συντήρηση,οδηγική συμπεριφορά είναι άγνωστες λέξεις στο περιορισμένο έτσι κι αλλοιώς φτωχό τους λεξιλόγιο,ποιός μλάκας θα γκαζώσει πρώτος άμα ανάψει πράσινο;Δυό φορές πήγα να σκοτώσω ένα μαλάκα, είχα πράσινο στη μία,με τα μπούνια σανίδωσα το φρένο και στην άλλη απλά έβριζα σαν αγωγιάτης,μπας και ξυπνήσουν οι τσέοι πιό κάτω και τον σταματήσουν για έλεγχο. Και πες ότι τον σταματάνε,στη χειρώτερη θα ανοίξουν κανα δυο κουμπότρυπες παραπάνω στο σακάκι τους,στη δε καλύτερη και άμα βγάλουν άκρη απ´ τα κυριλλικά χαρτιά τους,θα τους αμπολήσουν στο μισάωρο πάνω... Λοιπόν,επιμένεις ακόμα ότι ειναι αφηρημένοι,γι αυτό δεν ξεκινάνε αμέσως άμα ανοίξει πράσινο;
not87not Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 pamelouketo επειδη θυμαμαι και προηγουμενα σου σχολια, παμε παρακατω..
Adon1s Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 παμελουκετο , σορυ αλλα δν καταλαβα το τι θες να πεις
viper2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Πλέον Σάββατο βράδυ περνάς απο την Ιερά οδό αέρα πατέρα και όχι μόνο αυτό,άλλα βρίσκεις και να παρκάρεις! Στα θετικά: η γερή σφαλιάρα που φάγαμε όλοι μας,φταίγαμε-δεν φταίγαμε.Ετσι,για τον χαρακτήρα. Στα αρνητικά: η μειωμένη καταναλωτική δύναμη και ο θάνατος της αγοράς. Τα λαμόγια τρώνε το "τρολλάρισμα" της ζωής τους με την παρούσα κατάσταση.Καιρός να αξιοποιήσουν το μυαλό τους σε κάτι εποικοδομητικό. Side effect:Προσοχή στους δρόμους γιατί το μυαλό είναι αλλού... εγω με χρεπι κατεβαινω την κηφισιας σημερα μετα απο μαθημα εαπ στο καθρεφτη παρατηρω ενα λευκο πραγμα [landwhale] κοιταω καλυτερα, μια χαρλευ ολολευκη με τεραστιες κεραιες, βαλιτσες και τον αναβατη με jean ρουχα και με το που περναει ακουω το ραδιωφωνο τις μηχανης στο τερμα... αλλου για αλλου indeed
Marria Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Στα θετικα μπορω να πω ειναι οτι εχουμε γινει ολοι πιο σκεπτομενοι καταναλωτες. Πλεον σκεφτομαστε πολυ πριν αγορασουμε κατι , και παντα επισκεπτομαστε sites τυπου skroutz ή αγοραζουμε απο το εξωτερικο. Οπου βρουμε φτηνοτερα. Στα αρνητικα οτι εχουμε χασει την αγοραστικη δυναμη που ειχαμε, τα μαγαζια που κλεινουν το ενα μετα το αλλο, η μειωση μισθων και συνταξεων, και γενικα οτι εχουμε χασει την αισιοδοξια μας νομιζω. Οταν χανεις την αισιοδοξια σου, δεν εχεις και κατι να ελπιζεις.
caution Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Να προσθέσω και άλλα δύο θετικά; Ευκολότερη ανεύρεση μοσχευμάτων και ανάπτυξη του σεξοτουρισμού, όταν θα φτάσετε να εκδίδετε τα παιδιά σας. Με τις υγείες σας
cyber_katsarida Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Στα θετικα μπορω να πω ειναι οτι εχουμε γινει ολοι πιο σκεπτομενοι καταναλωτες. Πλεον σκεφτομαστε πολυ πριν αγορασουμε κατι , και παντα επισκεπτομαστε sites τυπου skroutz ή αγοραζουμε απο το εξωτερικο. Οπου βρουμε φτηνοτερα. ναι σίγουρα. ψάχνουμε που θα βρούμε φθηνότερα το Iphone και αντίστοιχα... άποψη μου είναι πως ελάχιστοι έχουν γίνει σκεπτόμενοι. απλά δε μπορούν να κάνουν αλλιώς. αυτό δεν είναι σκέψη.
Marria Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ναι σίγουρα. ψάχνουμε που θα βρούμε φθηνότερα το Iphone και αντίστοιχα... άποψη μου είναι πως ελάχιστοι έχουν γίνει σκεπτόμενοι. απλά δε μπορούν να κάνουν αλλιώς. αυτό δεν είναι σκέψη. Οταν επισκεπτομουν μονο 2 καταστηματα (plaisio και eshop) πλεον αγοραζω και απο πιο μικρα μαγαζακια, και δεν περιοριζομαι μονο σε αυτα, οπου βρω πιο φτηνα. Απο φετος αρχισα να βλεπω και τις αγγελιες εδω στο φορουμ, πρωτη φορα που αγορασα κατι μεταχειρισμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις