mainboardER Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 λιπον παιδες οπως εγραψα και στο αλο threat ο caviar μου ειναι στα τελευταια του και δυστυχος ειμαι σε αναζητηση νεου δισκου στα 2tb για storage την χειροτερη περιοδο ψαχνω για καποια σχετικα οικονομικη λυση (οικονομικη για αυτη την περιοδο φυσικα) με τα βανι τα 130 απο ελληνικο καταστημα η και αμαζον.αυτα που με ενδιαφερουν κυριος στο δισκο ειναι η αξιοπιστια του μοντελου και η καλη εγγυηση,επισης θελω να ειναι σχετικα ησυχος και με οσο γινετε ποιο αξιοπρεπεις ταχυτητες. απ οτι βλεπω αυτες οι 3 ειναι οι ποιο πιθανες επιλογες f4 ,caviar green και barracuda green τι λετε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 τραγική κατάσταση με τις εγγυήσεις, άλλα καταστήματα προσφέρουν 2 άλλα 3 για τους Samsung και τους WD, κι άλλα 3, 2, 1 για τους Seagate... προσωπικά θα επέλεγα είτε Samsung είτε WD, αλλά σίγουρα θα ζήταγα γραπτή βεβαίωση από το κατάστημα για το πόση εγγύηση έχει ο συγκεκριμένος δίσκος που αγοράζω...
deesnider Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικά, θα πρότεινα τον f4. Έχω ήδη δύο τέτοιους και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ικανοποιητικότατες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, ανύπαρκτος θόρυβος και κραδασμοί). Για storage χρήση είναι - πιστεύω - ιδανικός.
mainboardER Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 βασικα δεν καταλαβαινω πως τα καταστηματα δινουν λιγοτερη απο την εργοστασιακη εγγυηση.δηλαδη μετα απο ενα χρονο πχ που εχει τελιωσει η εγγυηση του καταστηματος μπορεις να ζητησεις μονο απο την αντιπροσωπια αντικατασταση και οχι απο το ιδιο το καταστημα,κι αν ειναι ετσι που ειναι το προβλημα με το να κανεις την αντικατασταση μεσο της αντιπροσοπιας;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 βασικα δεν καταλαβαινω πως τα καταστηματα δινουν λιγοτερη απο την εργοστασιακη εγγυηση.δηλαδη μετα απο ενα χρονο πχ που εχει τελιωσει η εγγυηση του καταστηματος μπορεις να ζητησεις μονο απο την αντιπροσωπια αντικατασταση και οχι απο το ιδιο το καταστημα,κι αν ειναι ετσι που ειναι το προβλημα με το να κανεις την αντικατασταση μεσο της αντιπροσοπιας; οι εγγυήσεις των WD & Seagate έχουν αλλάξει από 1/1/2012... Seagate: Constellation 2 and ES.2 drives: 3 years Barracuda and Barracuda Green 3.5-inch drives: 1 year Barracuda XT: 3 years Momentus 2.5-inch (5400 and 7200rpm): 1 year Momentus XT: 3 years SV35 Series - Video Surveillance: 2 years Pipeline HD Mini, Pipeline HD: 2 years WD: Caviar Blue, Caviar Green and Scorpio Blue: 2 years Caviar Black, Scorpio Black, A/V drives and externals: μένουν ως είχαν...5, 3 ή 2 χρόνια...
mainboardER Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 παντος σε spec ο caviar υπερεχει ενεαντι του f4 λογο sata 3 και διπλασιας cashe οποτε λετε να προτιμησω τον f4 λογο 3ετης εγγυησης εναντη 1 και 2 ετων απο wd και Seagate
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 άχρηστα, ο F4 στην πράξη είναι λίγο πιο γρήγορος...
mainboardER Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 εγινε, ευχαριστω thresh απο αμαζον βγενει στα 122€ αλλα δεν ειναι λιγο επικινδυνο να χτυπησει στην μεταφορα καθος απ οτι βλεπω στα σχολια το πακεταρισμα του αμαζον ειναι αθλιο; επεισης τι λεει η πολιτικη αντικαταστασης της samsung για τους σκληρους γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για αλα προιοντα της
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 η μλκια είναι ότι δεν το πουλάει το amazon αλλά άλλοι sellers, οπότε δεν ξέρω τι RMA παίζει σε αυτή την περίπτωση... δεν πιστεύω ότι είναι πιο επικίνδυνο από το να το αγοράσεις από ελληνικό κατάστημα...
mainboardER Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 βασικα τους ελτατζιδες φοβαμε περισσοτερο ,επεισης στελνετε ως εφθραφστο; απο θεμα εγγυησης μπορει να εχω προβληματα αγοραζοντας απο πολιτη του αμαζον ; και κατι τελευταιο, στο αμαζον απ οτι βλεπω πολουντε ξεχωριστα εγγυησεις 2 και 3ων ετων αυτες ειναι εξτρα στην ιδι 3ετη ετσι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ναι αυτές είναι extra... για τα 2 πρώτα δεν γνωρίζω
mainboardER Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ακυρο το αμαζον τοτε, μαλον θα τον παρω απο εδω γιατι δεν εχω ορεξη να το διακινδυνευσω και απ οτι λενε σε μερικους εχει ερθει refurbeshed παρεμπιπτοντος γιατι σχεδον ποτε δεν ερχοντε οι σκληροι σε εργοστασιακη συσκευασια;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 χαμηλότερο κόστος φαντάζομαι...
mainboardER Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 λιπον παιδια σημερα παρελαβα τον f4 μου και ειμαι σε φαση σεταρισματος και δημιουργιας backup του ετοιμοθανατου caviar μου. και το ερωτημα μου ειναι το εξης να τον φορμαρω σε GPT η MBR καθως δεν ξερω ποιες ειναι οι διαφορες τους εκτος του οτι το GPT δεν διαβαζετε απο τα xp απ οτι οιδα (οχι οτι με ενδιαφερει και ιδιαιτερα βεβαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα