Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λιπον παιδες οπως εγραψα και στο αλο threat ο caviar μου ειναι στα τελευταια του και δυστυχος ειμαι σε αναζητηση νεου δισκου στα 2tb για storage την χειροτερη περιοδο

ψαχνω για καποια σχετικα οικονομικη λυση (οικονομικη για αυτη την περιοδο φυσικα) με τα βανι τα 130 απο ελληνικο καταστημα η και αμαζον.αυτα που με ενδιαφερουν κυριος στο δισκο ειναι η αξιοπιστια του μοντελου και η καλη εγγυηση,επισης θελω να ειναι σχετικα ησυχος και με οσο γινετε ποιο αξιοπρεπεις ταχυτητες.

απ οτι βλεπω αυτες οι 3 ειναι οι ποιο πιθανες επιλογες f4 ,caviar green και barracuda green τι λετε;

• Super Moderators
Δημοσ.

τραγική κατάσταση με τις εγγυήσεις, άλλα καταστήματα προσφέρουν 2 άλλα 3 για τους Samsung και τους WD, κι άλλα 3, 2, 1 για τους Seagate...

προσωπικά θα επέλεγα είτε Samsung είτε WD, αλλά σίγουρα θα ζήταγα γραπτή βεβαίωση από το κατάστημα για το πόση εγγύηση έχει ο συγκεκριμένος δίσκος που αγοράζω...

Δημοσ.

Προσωπικά, θα πρότεινα τον f4. Έχω ήδη δύο τέτοιους και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ικανοποιητικότατες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, ανύπαρκτος θόρυβος και κραδασμοί). Για storage χρήση είναι - πιστεύω - ιδανικός.

Δημοσ.

βασικα δεν καταλαβαινω πως τα καταστηματα δινουν λιγοτερη απο την εργοστασιακη εγγυηση.δηλαδη μετα απο ενα χρονο πχ που εχει τελιωσει η εγγυηση του καταστηματος μπορεις να ζητησεις μονο απο την αντιπροσωπια αντικατασταση και οχι απο το ιδιο το καταστημα,κι αν ειναι ετσι που ειναι το προβλημα με το να κανεις την αντικατασταση μεσο της αντιπροσοπιας;

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικα δεν καταλαβαινω πως τα καταστηματα δινουν λιγοτερη απο την εργοστασιακη εγγυηση.δηλαδη μετα απο ενα χρονο πχ που εχει τελιωσει η εγγυηση του καταστηματος μπορεις να ζητησεις μονο απο την αντιπροσωπια αντικατασταση και οχι απο το ιδιο το καταστημα,κι αν ειναι ετσι που ειναι το προβλημα με το να κανεις την αντικατασταση μεσο της αντιπροσοπιας;

οι εγγυήσεις των WD & Seagate έχουν αλλάξει από 1/1/2012...

Seagate:

Constellation 2 and ES.2 drives: 3 years

Barracuda and Barracuda Green 3.5-inch drives: 1 year

Barracuda XT: 3 years

Momentus 2.5-inch (5400 and 7200rpm): 1 year

Momentus XT: 3 years

SV35 Series - Video Surveillance: 2 years

Pipeline HD Mini, Pipeline HD: 2 years

WD:

Caviar Blue, Caviar Green and Scorpio Blue: 2 years

Caviar Black, Scorpio Black, A/V drives and externals: μένουν ως είχαν...5, 3 ή 2 χρόνια...

Δημοσ.

παντος σε spec ο caviar υπερεχει ενεαντι του f4 λογο sata 3 και διπλασιας cashe

οποτε λετε να προτιμησω τον f4 λογο 3ετης εγγυησης εναντη 1 και 2 ετων απο wd και Seagate

Δημοσ.

εγινε, ευχαριστω thresh :-)

απο αμαζον βγενει στα 122€ αλλα δεν ειναι λιγο επικινδυνο να χτυπησει στην μεταφορα καθος απ οτι βλεπω στα σχολια το πακεταρισμα του αμαζον ειναι αθλιο;

επεισης τι λεει η πολιτικη αντικαταστασης της samsung για τους σκληρους γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για αλα προιοντα της 

• Super Moderators
Δημοσ.

η μλκια είναι ότι δεν το πουλάει το amazon αλλά άλλοι sellers, οπότε δεν ξέρω τι RMA παίζει σε αυτή την περίπτωση...

δεν πιστεύω ότι είναι πιο επικίνδυνο από το να το αγοράσεις από ελληνικό κατάστημα...

Δημοσ.

βασικα τους ελτατζιδες φοβαμε περισσοτερο :P ,επεισης στελνετε ως εφθραφστο;

απο θεμα εγγυησης μπορει να εχω προβληματα αγοραζοντας απο πολιτη του αμαζον ;

και κατι τελευταιο, στο αμαζον απ οτι βλεπω πολουντε ξεχωριστα εγγυησεις 2 και 3ων ετων αυτες ειναι εξτρα στην ιδι 3ετη ετσι;

Δημοσ.

ακυρο το αμαζον τοτε, μαλον θα τον παρω απο εδω γιατι δεν εχω ορεξη να το διακινδυνευσω και απ οτι λενε σε μερικους εχει ερθει refurbeshed

παρεμπιπτοντος γιατι σχεδον ποτε δεν ερχοντε οι σκληροι σε εργοστασιακη συσκευασια;

Δημοσ.

λιπον παιδια σημερα παρελαβα τον f4 μου και ειμαι σε φαση σεταρισματος και δημιουργιας backup του ετοιμοθανατου caviar μου. και το ερωτημα μου ειναι το εξης να τον φορμαρω σε GPT η MBR καθως δεν ξερω ποιες ειναι οι διαφορες τους εκτος του οτι το GPT δεν διαβαζετε απο τα xp απ οτι οιδα (οχι οτι με ενδιαφερει και ιδιαιτερα βεβαια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...