Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου βρηκα το ενα προβλημα και λυθηκε εδω πλεον αντιμετωπιζω ενα αλλο προβλημα.

Μια εβδομαδα πριν καει ο σκληρος ειχα αγορασει αυτες μεταχειρισμενες.Μετα που καηκε ο σκληρος επαψαν να δουλευουν δηλαδη ο υπολογιστης δεν postαρει καν,οποτε και δεν μπορω να κανω memtest.

Τις δοκιμασα μια μια σε διαφορετικη υποδοχη της motherboard και τιποτα.

Δοκιμασα τις προηγουμενες που ειχα και ολα δουλευουν κανονικα.

Το θεμα μου ειναι πως δεν μπορω να καταλαβω αν εχουν καει οι υποδοχες ή οι ram γιατι οι προηγουμενες ηταν single channel ενω οι καινουργιες ειναι dual και μπαινουν σε διαφορετικες υποδοχες.Φτανουν αυτα που σας περιγραφω για να καταλαβω ακριβως το προβλημα ή εχετε να μου προτεινεται κατι αλλο;

Ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Στα χαρτια ειναι συμβατες και δουλευαν κανονικα για 1 εβδομαδα περιπου χωρις το παραμικρο προβλημα.

Η μητρικη ειναι η Asus p5k Link.

Μηπως να κανω update στο bios γιατι εχει την παλαιοτερη εκδοση πανω και οπως βλεπω εχουν βγει πιο καινουργιες με υποστηριξη περισσοτερων μνημων.Αλλα απο τη στιγμη που δουλευαν κανονικα μεχρι να καει ο σκληρος γιατι τωρα δεν λειτουργουν;

Πως μπορει να σχετιζονται τα 2 προβληματα μεταξυ τους;

Δημοσ.

Λοιπον με διαφορες δοκιμες και ενα update στο bios καταφερα να κανω να δουλεψουν η παλια με την μια καινουργια.Μαλλον εχει καιει η μια απο τις καινουργιες.Αν εχετε καποια αλλη προταση ειμαι διαθεσιμος.Ευχαριστω

Δημοσ.

Ουτε με την παλια,ουτε μονη της ουτε και με την αλλη καινουργια που δουλευει κανονικα.Αρα αυτη η μια καινουργια μας αφησε χρονους.Κριμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...