DanzaKuduro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια θα ηθελα να μαθω πανω-κατω για τους μισθους στο εμπορικο ναυτικο. Δευτερον, θα ηθελα να μου πειτε αφου τελειωσεις την σχολη ειναι δυσκολο να μπεις σε καποιο πλοιο; και γενικα πως μπαινεις; και τελος καποιος που εχει τατουαζ, θα υπαρξουν επιπτωσεις στην εισαγωγη του στην σχολη; Παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα, σας ευχαριστω!
Tenshi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σε γενικές γραμμές: -Ο μισθός είναι καλός...πολύ καλός!* -Ξεπουλάς την ζωή σου,στην κυριολεξία.Ουσιαστικά δουλεύεις 24/7 -Αν σκέφτεσαι κάτι εκτός ακτοπλοΐας (κοινώς μπαρκάρισμα), μπαίνεις στο "ψυγείο" για 6~8 μήνες,ίσως και παραπάνω. -Αναλόγως της θέσης,έχεις μεγάλες ευθύνες. -Το να βρείς πλοίο είναι σχετικό.Στην αρχή είναι δύσκολα.Θα χτυπήσεις πόρτες...πολλές πόρτες. -Για τατουάζ δέν έχω ακούσει κάτι.Σκέφτεσαι να χτυπήσεις τον Κολοσσό της Ρόδου-ξέρω γώ,σε όλη την πλάτη σου; *Υπάρχουν και τα ανασφάλιστα,τα οποία είναι ακριβώς αυτό που δηλώνουν.Εκεί ενας καπετάνιος καθαρίζει 9~11Κ ευρώ τον μήνα! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2012 από Tenshi
TO_PAIDI Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 bump και αποκατάσταση τι λέει? εννοώ βρίσκουν δουλειές οι απόφοιτοι της ΑΕΝ ή η φάση είναι όπως σ'όλους τους άλλους κλάδους? ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα