Star_Light Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπον ploutonas1 απο τη στιγμη που οι μισοι νεοι ειναι ανεργοι και οι αλλοι μισοι απληρωτοι απο τις δουλειες που κανουν, κατσε και στρωσου στο διαβασμα και ασε καλυτερα το "Κατι που να μπορεις ισως να κανεις στον ελευθερο χρονο σου η τα σαββατοκυριακα και να αποδιδει." Ναι ναι διαβάστε διαβάστε να δω τι θα καταλαβετε ολοι ΠΟλυ πολυ να πεις το κλασσικο κάποια μερα "Ε δεν πειραζει που ειμαι ακομη αφραγκος ήθελα και τα εμαθα για προσωπικη ευχαριστηση" χαχαχαχα ή σε κανα φιλικο τραπεζι θα πετας τις γνωσεις σου και θα κοιμουνται οι μισοι μετα το 2λεπτο.
gtroza Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 γιά μέχρι 100 ευρώ και μόνο Σαββατοκύριακα έχεις μία μόνο επιλογή δυστυχώς τραπεζίτης! .
not87not Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ναι διαβάστε διαβάστε να δω τι θα καταλαβετε ολοι ΠΟλυ πολυ να πεις το κλασσικο κάποια μερα "Ε δεν πειραζει που ειμαι ακομη αφραγκος ήθελα και τα εμαθα για προσωπικη ευχαριστηση" χαχαχαχα ή σε κανα φιλικο τραπεζι θα πετας τις γνωσεις σου και θα κοιμουνται οι μισοι μετα το 2λεπτο. Απ οτι βλεπω εσυ το εφαρμοζεις με μεγαλη επιτυχια.
Fazos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Αφισοκολλήσεις! Καλο χαρτζηλικι, αλλα συνηθως η δουλεια γινεται νυχτα
gtroza Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 κασκαντέρ σε ρόλο βουλευτή! πρέπει όμως να είσαι γυμνασμένος .
beatshooter Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μαθε μια τεχνη και ασε τα διαβασματα και τα φροντιστηρια.Εχουμε πηξει πανευρωπαικα στους επιστημονες.
Star_Light Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Απ οτι βλεπω εσυ το εφαρμοζεις με μεγαλη επιτυχια. Πως το πιανεις το χιουμορ με την μια ομως θα πας μπροστα εσυ. Πανεπιστημονα διαβαστερε
not87not Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ακομα δεν καταλαβες τι εννοουσα. ειδες πως χρειαζεται η μορφωση στη ζωη? σε οτι και αν κανεις. εκτος και αν θες να την χρησιμοποιεις σε βραδυνα τραπεζια και να κοιμουνται ολοι. αλλα αυτο ειναι ενδειξη αγενειας και οχι μορφωση. Η μεγαλυτερη αποδειξη των λεγομενων σου ειμαι εγω που παρατησα πανω στον πρωτο χρονο τη σχολη μου μιας και ειδα οτι δεν εχω τιποτε να κερδισω απο το ελληνικο πανεπιστημιο. Συνεχιζω ομως καθημερινα να διαβαζω πραγματα που με ενδιαφερουν και κυριως πανω στη δουλεια μου. Οτιδηποτε και αν κανεις στη ζωη σου αν εχεις διαβασει 5 βιβλια θα εχεις 5 ιδεες παραπανω. Εκτος και αν θες να μιλας και γελας σαν χανος.
Dimitris362 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 οσο και να φτασει η ανεργια, φυλλαδια θα βρεις παντα να δουλεψεις. 4-5 ευρουλακια την ωρα δινουν.
Star_Light Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 οσο και να φτασει η ανεργια, φυλλαδια θα βρεις παντα να δουλεψεις. 4-5 ευρουλακια την ωρα δινουν. Δουλειες υπάρχουν
pamelouketo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ναι,σιγά μη βρεθεί δουλειά για διανομή εντύπων.Μα αν ήταν έτσι,κλέφτες θα γινόντουσαν οι αφγκανομπαγκλαπάηκηδες;
Adon1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ακομα δεν καταλαβες τι εννοουσα. ειδες πως χρειαζεται η μορφωση στη ζωη? σε οτι και αν κανεις. εκτος και αν θες να την χρησιμοποιεις σε βραδυνα τραπεζια και να κοιμουνται ολοι. αλλα αυτο ειναι ενδειξη αγενειας και οχι μορφωση. Η μεγαλυτερη αποδειξη των λεγομενων σου ειμαι εγω που παρατησα πανω στον πρωτο χρονο τη σχολη μου μιας και ειδα οτι δεν εχω τιποτε να κερδισω απο το ελληνικο πανεπιστημιο. Συνεχιζω ομως καθημερινα να διαβαζω πραγματα που με ενδιαφερουν και κυριως πανω στη δουλεια μου. Οτιδηποτε και αν κανεις στη ζωη σου αν εχεις διαβασει 5 βιβλια θα εχεις 5 ιδεες παραπανω. Εκτος και αν θες να μιλας και γελας σαν χανος. διαφωνώ απίστευτα το πιο σημαντικό είναι να έχεις παδεία
not87not Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 " αλλα αυτο ειναι ενδειξη αγενειας και οχι μορφωση." To λεω εμμεσα για την παιδεια. Αλλα η διαφωνια μου με τον starlight ηταν για τον αν ειναι απαραιτητη η μορφωση ή οχι στον ανθρωπο. μιας και μιλησες για παιδεια διαβασε το σχολιο που μου εκανε παραπανω ο starlight. παιδια οταν μιλαμε να μιλαμε με επιχειρηματα. αν ειναι να παιρνουμε απαντησεις του τυπου "θα πας μπροστα εσυ. Πανεπιστημονα διαβαστερε" καλυτερα το διαλυουμε και αυτο το θεμα. Το λεω με ολη την καλη διαθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα