mayrozjack Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Κάνοντας μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 7 σε partition του λάπτοπ μου (HP Pavillion dv9850ev) όλα έδειξαν να πηγαίνουν μια χαρά. Ο ήχος λειτουργούσε με τον driver του λειτουργικού και το μόνο μου πρόβλημα ήταν ότι δεν έπαιζαν τα ακουστικά όποτε τα συνέδεα στην μπροστινή θύρα του υπολογιστή. Αποφάσισα να εγκαταστήσω του οδηγούς της Realtek μήπως και μου λύσουν το πρόβλημα, ωστόσο, όχι μόνο δεν μου το έλυσαν αλλά χάθηκε εντελώς ο ήχος! Φαίνεται ότι ο ήχος αναπαράγεται κανονικά, μιας και δεν παραπονιέται ούτε για πρόβλημα στην κάρτα ήχου, αλλά και όταν παίζει κάποιο τραγούδι, η πράσινη μπάρα της έντασης ανεβοκατεβαίνει. Το βασικό που θέλω είναι να δουλέψουν τα ακουστικά, και δε μ'ενδιαφέρει με ποιον driver θα το κάνουν. Μερικές επιπλέον πληροφορίες για να μην ρωτήσουν κάποιοι μετά: -Windows 7 Professional 64-bit -Οι οδηγοί της Realtek είναι και αυτοί 64-bit (τουλάχιστον έτσι δείχνει) ver 2.67 -Με τους drivers της Microsoft (αν κάνω uninstall τα προγράμματα της Realtek) ακούω κανονικά ήχο από τα ενσωματωμένa ηχεία του laptop -Αν δεν παίρνω λάθος πληροφορίες από το Debian στο άλλο partition, το chipset είναι το ALC268 Καμια ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
sistah Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασες να βαλεις τον official driver της HP? Αν και δεν εχει για windows 7, συνηθως δουλευουν απροβληματιστα και οι drivers για vista.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα