nikos73 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ψάχνοντας για κάποιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε μάλλον σήμερα(εχτές ο ήχος έπαιζε μια χαρά) με τον ήχο πήγα στο device manager και βλέπω πως πέρα από την σύσκεψη ήχου δείχνει και πρόβλημα στον επεξεργαστή.μπορεί κάποιος να εξήγηση τη είναι αυτό
nikos73 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 έχω κάνει όμως τώρα είναι σε stock ρύθμισις
Thanos1972 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Νικο παιζει αλλο bios να της περασεις της μητρικης σου?ειχες προσφατα κανενα bsod ενω προσπαθουσες με το Overclock?
nikos73 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 μόλις ετοιμαζόμουν να σου στυλο pm το bsod sorry αλλα δεν ξέρω τι σημαίνει,δεν έχω προσπαθήσει ποτε να βάλω άλλο βίος γιατί δεν ξέρω αλλα και γιατί δεν είχα κάποιο πρόβλημα για να το δοκιμασω.απο τότε που προσπάθησα να δημιουργήσω profile στο βίος είχα κάποια προβλήματα με μπλε οθόνη και αρκετές επανεκινησεις όμως διορθώθηκε μόλις έβαλα 1.8 το ρεύμα στις μνήμες.και ξαφνικά σήμερα είδα αυτό
Thanos1972 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το bsod ειναι αυτες οι οθονες που λες που ειχες. Το ρευμα 1.8?πολυ δεν ειναι για ddr3 μνημες?
nikos73 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ξέχασα να αναφέρω πως όταν τοποθέτησα το waterblock πριν μια εβδομάδα και άνοιξα το pc μου έβγαλε μαύρη οθόνη με μήνυμα ERROR CPU όμως του έκανα επανεκκίνηση και μετά όλα ok η μνήμες πάντα στο 1.8 δούλευαν ,με λιγότερο ρευνά έχω μπλε οθόνη όταν προσπαθούσα το overclock και έβαζα το prime ναι είχα μερικές φορες μπλε οθόνη και επανεκκίνηση έως που βρήκα το κατάλληλο ρεύμα και ήταν σταθερό
Thanos1972 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλα ενταξει,δεν παιζει να δημιουργηθηκε και σοβαρο προβλημα απο το overclock αλλα κανε ενα repair στα windows μπας και. Με τις μνημες δεν ξερω ομως.τοσο πολυ ρευμα ρε φιλε?
nikos73 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 λες να φταίνε τα windows.προσπάθησα προχτές και έκανα μια επαναφορά τον windows με το acronis true image και κατά την διάρκεια της εγκατάστασης μου έβγαλε αυτό αλλα δεν έδωσα σημασια.αμα ειναι θα δοκιμάσω αύριο ένα format. για της μνήμες δεν ξέρω ,όταν της είχα πάρει το είχα πάει στο e-shop και της ρύθμισαν στο service με 1.8 και από τότε δεν της έχω αλλάξει ρεύματα
Thanos1972 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Κανε ενα Load default settings απο το bios.στην τελευταια σελιδα ειναι.
nikos73 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 έκανα Load default όμως δεν άλλαξε κάτι παραμένει το πρόβλημα όπως ήταν θα κάνω αύριο ένα format ,ελπίζω να μην έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής γιατί μονο για έξοδα δεν είμαστε τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα