Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αύριο αποχωρώ με το αεροπλάνο για Αθηνά στις 21.00 και φτάνω 21.45. Τέτοια ώρα ώμος θα έχουν απεργία τα πάντα. Γνωρίζει κανένας πως μπορώ να μετακινηθώ από αεροδρόμιο εως Αθήνα χωρίς ταξι...???

Δημοσ.

Να σε πάρει κάποιος. Εγω είμαι κοντά (με κανα 25€) σε έπερνα αλλα και που να σε πάω. Στις 21:45 είναι έχουν κλείσει όλα αύριο. Και μετρό και λεωφορεία και τραμ κτλ.

Αλλιώς ταξί μονόδρομος. Ίσως να μπορούσες να νοικιάσεις αμάξι (πιο φθηνό απο ταξί θα σου έρθει) αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι έξω απο το Ελ. Βενιζέλος...

Δημοσ.

Ποιος θα τον πάρει με βαλίτσες κτλ. Κανένας. Όλοι κοιτάνε την παρτη τους, θα περιμένει μία ζωή.

ναι σωστα!

ας παρει τη γραμμη 2 ποτε δεν εχει σταση ή απεργιες

Δημοσ.

ναι σωστα!

ας παρει τη γραμμη 2 ποτε δεν εχει σταση ή απεργιες

Αυτό δεν είναι ακριβές.

flogerako νωρίς το πρωί πάρε ενα τηλέφωνο στα κτελ αττικής (210 8 80 80 80) και ρώτα αν βάλουν έκτακτα δρομολόγια. Τυπικά ειναι παράνομοι αλλά είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο σε κάποιες απεργίες το φθινόπωρο.

Εναλλακτικά νοικιάζεις αυτοκίνητο ή ζητάς απο κάποιον να ερθει να σε πάρει με αμοιβή. Ταξί άσε το για εσχατη λύση γιατί αυριο οι ταρίφες θα λυσσάξουν (διπλή ταρίφα, οχταπλοκούρσες, Αθήνα μέσω Θήβας, κλπ κλασσικά κόλπα).

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό οι χρεώσεις των TAXI από το Ελ. Βενιζέλος μέχρι το κέντρο έχουν τυποποιηθεί. Είναι αναρτημένες μόλις βγαίνεις από το αεροδρόμιο, στην πιάτσα. Και είναι 30€ για ημερήσιο δρομολόγιο (αυτό που σε ενδιαφέρει) και 50€ για νυχτερινό.

Εάν σε κάνει κύκλους είναι πρόβλημά του. Πάλι 30€ θα του δώσεις.

Δε νομίζω να κάνει καμιά εξυπνάδα. Τελευταία φορά που είχα πάρει TAXI από το Ελ. Βενιζέλος για κέντρο (και ναι, είχαν απεργίες όλα τα ΜΜΜ) είχα δώσει ακριβώς τόσα.

Δημοσ.

Carpooling ισως; Για μπες και ριξε μια ματια

Και το ιδανικό θα είναι να του κάτσει και καμία περίπτωση milf οπότε το carpooling θα γίνει car-push-pullin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...