Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το σύστημα της υπογραφής το χρησιμοποιώ κυρίως για gaming,browsing,movies και virtual pc.

Επειδη δεν θέλω να αλλάξω socket λόγο κόστους σκέφτομαι να πάω απο τον e7500 που έχω στον q9450 ή σε έναν e8600.

Σκοπεύω να τους κλοκάρω με την τωρινή ψύξη που έχω πιστεύω πως δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα CPU Cooler.

Είδα στο getitnow τους παρακάτω επεξεργαστές και έχω κάποιες απορίες:

1)Q9450 στα 115 ευρώ !

Q9300 στα 194 ευρώ.

e8600 στα 86 ευρώ , αξίζει να πάω σε αυτόν καλύτερα ; Ξέρω ότι ο συγκεκριμένος πιάνει άνετα τα 4,0 με 4,2 ghz

Γιατί αυτή η διαφορά στις τιμές ; O q9450 δεν είναι καλύτερος απο τον q9300 ;

2)Επειδή σκοπεύω να τους κλοκάρω τι είναι καλύτερο (για gaming) ενας e8600 στα 4,0-4.2 η ένας q9450 στα 3,2-3,4 ;

3)To τροφοδοτικό μου θα αντέξει έναν κλοκαρισμένο Quad ; PSU

4)Ο q9450 είναι κόντα σε επιδόσεις με κάποιον i5 (sandybridge) η υπάρχει χαωτική διαφορά ;

Δημοσ.

Βρές ένα μτχ Q9550 σε νορμάλ τιμή και καθάρισες. Είναι ότι καλύτερο.

Κλοκάρει κιόλας, αφού θες να ασχοληθείς!

Οσο για τη διαφορά με το Ι5, ναι είναι μεγάλη. Αναλόγως για τη χρήση. Αν θες για παιχνίδια,σερφαρισμα,ταινίες, όχι τόσο πολύ...

Αν το θες για benches ε ναι είναι κάμποση.

Δες ριβιούζ.

Εμένα πάντως το 90% μου πρότειναν να μην μεταβώ σε Ι5, απ'τον 9550, μιας και δεν αξίζει τόσο, για τα χρήματα που πρέπει να δώσω. (για γενική χρήση του πισί).

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρουν τα benches η απόδοση στα παιχνίδια με νοιάζει κυρίως.

Μεταχειρισμένα δεν αγοράζω μόνο απο άτομο που γνωρίζω,πάντως η τιμή του Q9450 στα 115 είναι καλή μου φαίνεται μεταχειρισμένο άντε να τον βρίσκεις 10-15 ευρώ φθηνότερα.

Δημοσ.

Πρώτον βλέπω ότι λέει εξαντλημένους όλους τους επεξεργαστές.

Για να έχεις επιδόσεις σε παιχνίδια θέλεις οπωσδήποτε τετραπύρηνο. Μην πάρεις διπύρινο , πεταμένα λεφτά.

Αν βρεις κανέναν Q9450, Q9550, Q9650 είσαι τζιτζί. Είναι δύσκολο όμως να βρεις εκτός αν κοιτάξεις μεταχειρισμένο.

Το τροφοδοτικό σου και η ψύκτρα σε καλύπτουν.

Δημοσ.

Το έχω δει ότι είναι εξαντλημένο περιμένω να γίνει διαθέσιμο.

Οντως είναι δύσκολο να βρεις καινούριο Quad σε αυτό το socket δεν υπάρχει πουθενά πλέον και αν υπάρχει θα είναι πανάκριβος για αυτό μου έκανε εντύπωση η τιμή στο getitnow.

Με την ψύκτρα είμαι οκ με το τροφοδοτικό όμως έχω ακόμα τις επιφυλάξεις μου.

Δημοσ.

Είτε είναι το μτχ του φίλου σου,είτε του γείτονα, είτε ενός αγνώστου σε ένα φόρουμ, αν είναι να έρθει η ώρα του, θα έρθει.

Αν και είναι κάτι υπεραπίθανο, ακόμη και αν ο άλλος τον είχε στα 4+ GHz 2 χρόνια...Δε χαλάνε έτσι οι επεξ.

Αν ψάχνεις να βρείς τέτοιο 4πύρηνο καινούργιο, λογικά θα τον πληρώσεις σε τιμή που δεν αξίζει, αν και αν βρήκες τον 9450 με 115ε,αξίζει. (το θεωρω ομως ψιλοαπίθανο!).

Να φανταστείς,μέχρι πρότινος που υπήρχε σε κάποια ράφια ο 9550, είχε 200+ε, που με τα ίδια χρήματα αγοράζεις Ι5 2500Κ.

Το PSU φαίνεται εντάξει. Τι κάρτα γραφικών θα βάλεις; θα κλοκάρεις κι εκεί;

Δημοσ.

Κοίταξε στις αγγελίες στο insomnia, σίγουρα θα πουλάνε κάποιον.

Το τροφοδοτικό είναι οκ, δεν θα έχεις πρόβλημα, εκτός αν έχεις τπτ SLI.

Δημοσ.

Πάντως οι Quad (S775) αντέχουν στα παιχνίδια με ένα καλό clockάρισμα. Ο Q6600 που έχω πετάει στα 3.2. Να πω επίσης είχα βάλει δυο ταινίες ταυτόχρονα στο covert t xdvd και σε μισή ώρα είχε τελειώσει η μετατροπή και στις 2, ενώ στο Ε6500 ήθελε 35-45 λεπτά η μία. Τα benchmarks είναι απλά νούμερα, τις επιδόσεις να κοιτάς :)

post-227586-0-58803800-1328654438_thumb.jpg

Δημοσ.

Βασικα στα παιχνίδια θα ΕΙΣΑΙ οκ με έναν τετραπυρινο 775 αλλά σκέψου ότι είδα αγγελία για I7 920 και μητρική καλή στα 250 αξίζει την διαφορά....

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κάνω ολική αναβάθμιση λόγο κόστους ενώ ένας q9450 σε αυτά τα χρήματα (115) αν όντως τον βρω είναι καλή αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...