soklhtos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. για αρχή να σας πώ ότι το θέμα είναι μεγάλο για αυτό θα σας παρακαλώ να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι με αυτά που θα πείτε.. αν ξέρετε φυσικά. λοιπόν είμαστε 3 αδέρφια από τα 3 το ένα δουλεύει... από το πρωί μέχρι το βράδυ για 20 παλιό ευρώ..τα άλλα 2 μέσα και εγώ.. καθόμαστε χωρίς να υπάρχει δουλειά. το θέμα είναι ότι πλέον σκεφτόμαστε για μετανάστευση (όπως κιάλι πολλοί Έλληνες) θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι θα σας παρακαλέσω να μου πείτε που πιστεύεται πως είναι καλύτερα εντός Ευρώπης και η χώρα να είναι με καλή οικονομία και να έχει μπόλικη δουλειά.. είμαι 18 έχω σπουδάσει υπολογιστές προγραμματιστής και τεχνικός. και είμαι ο μοναδικός με ξένη γλώσσα τα αγγλικά. τα άλλα 2 αδέρφια μου σπουδάσανε μηχανικοί... !!! ευχαριστώ πολύ..!! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2012 από soklhtos
Star_Light Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. για αρχή να σας πώ ότι το θέμα είναι μεγαλό για αυτό θα σας παρακαλώ να είσται όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι με αυτά που θα πείτε.. αν ξέρετε φυσικά. λοιπόν είμαστε 3 αδέρφια απο τα 3 το ένα δουλεύει... απο το πρωί μέχρι το βράδυ για 20 παλιο ευρώ..τα άλλα 2 μέσα και εγώ.. καθόμαστε χωρίς να υπάρχει δουλειά. το θέμα είναι ότι πλέον σκεφτόμαστε για μετανάστευση (όπως κιάλοι πολλοί έλληνες) θα ήθελα την βοηθειά σας γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι θα σας παρακαλέσω να μου πείτε που πειστεύεται πως είναι καλύτερα εντός ευρώπης και η χώρα να είναι με καλή οικονομία και να έχει μπόλικη δουλειά.. ευχαριστώ πολυ..!! Σε πρεσβείες πήγες να ρωτήσεις?
sakisRho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Εχετε σπουδασει κατι?ξερετε καμια τεχνη?Αν οχι ξεχασετο.Ειναι καλυτερα να μεινετε Ελλαδα. Αν εχετε προσοντα και θελετε δουλεια στο εξωτερικο,πιστευω οτι 1)Αυστραλια,2)Καναδας 3)ΗΠΑ ειναι καλυτερη επιλογη.Απο Ευρωπη 1)Ολλανδια,2)Σκανδιναβικες χωρες. Και Γερμανια ειναι καλα,αλλα με τι θαρρος θα πεις,(ειδικα εκει),οτι ειμαι Ελληνας και ηρθα για δουλεια? Τρια αδερφια και Θελετε να φυγετε ολοι? Δυσκολο για τους γονεις:
bosei Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Πες πρώτα ηληκία, αν έχεις ειδικευτεί σε κάτι, αν γνωρίζεις κάποια ξένη γλώσσα και θα σου απαντήσουν κατάλληλα οι υπόλοιποι.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Φτιάξε βαλίτσες και σφαίρα για Αλβανία... 'Μην γελάς καθόλου!!' Τώρα με την κρίση και Ελληνες επακταθεικαν εκει και οι μετανάστες γύρισαν πίσω... Εκει θα δεις άσπρη μέρα...
insomniaK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχουν αρκετά θέματα στο παρόν φόρουμ που πραγματεύονται το αντικείμενο της ερώτησης σου. Ψάξε τα και θα βρεις αρκετά ενδιαφέροντα σχόλια. Επίσης, μίλα με κανέναν μετανάστη που νιώθει οικειότητα μαζί σου, να σου πει και την πίπα που πιθανώς έχει φάει.
soklhtos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Σε πρεσβείες πήγες να ρωτήσεις? όχι για αυτό είπα να πάρω μια πρώτη γνώμη απο εδώ!
Nikosgiann Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 είμαι 18 έχω σπουδάσει υπολογιστές προγραμματιστής και τεχνικός. και είμαι ο μοναδικός με ξένη γλώσσα τα αγγλικά. ποτε προλαβες?
soklhtos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εχετε σπουδασει κατι?ξερετε καμια τεχνη?Αν οχι ξεχασετο.Ειναι καλυτερα να μεινετε Ελλαδα. Αν εχετε προσοντα και θελετε δουλεια στο εξωτερικο,πιστευω οτι 1)Αυστραλια,2)Καναδας 3)ΗΠΑ ειναι καλυτερη επιλογη.Απο Ευρωπη 1)Ολλανδια,2)Σκανδιναβικες χωρες. Και Γερμανια ειναι καλα,αλλα με τι θαρρος θα πεις,(ειδικα εκει),οτι ειμαι Ελληνας και ηρθα για δουλεια? Τρια αδερφια και Θελετε να φυγετε ολοι? Δυσκολο για τους γονεις: έχουμε σπουδάσει το διώρθωσα τώρα.. πληροφορική και μηχανικοί.. πειστεύω σαν πρώτη μου επιλογή είναι ο καναδάς γιατί εκεί είναι η ξαδέρφη μου. τώρα η γνώμη μου για την γερμανία άστο να δώ τα μούτρα της μέρκελ να κοροιδεύει τους έλληνες; θα μπώ φυλακή το ότι θα είναι δύσκολο για τους γονείς για (αρχή ναί) αλλά μετά θα έρθουν και εκείνοι μάλλον..!! ποτε προλαβες? ??? τεχνικό επάλ πήγα..!! Φτιάξε βαλίτσες και σφαίρα για Αλβανία... 'Μην γελάς καθόλου!!' Τώρα με την κρίση και Ελληνες επακταθεικαν εκει και οι μετανάστες γύρισαν πίσω... Εκει θα δεις άσπρη μέρα... φίλε μου δεν το νομίζω έχω φίλο που πήγε αλβανία και ξαναγύρισε πίσω και μου λέει( αλβανός ήταν) και μου κάνει και εκεί χάλια είναι ακόμα τους κυριαρχούν εκεί ο ompama... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2012 από soklhtos
bluesattack Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει και το θεμα το οικονομικο να προσθεσω δυστυχως.Οπως ειπωθηκε και σε ενα αλλο θεμα δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για μεταναστευση.Τα βιογραφικα που θα στελνει καποιος , συχνα δεν φθανουν , χρειαζεται και προσωπικη παρουσια. Εχεις καποιο συγγενη εξω ? http://katestimeno.blogspot.com/2011/09/blog-post_1254.html
soklhtos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει και το θεμα το οικονομικο να προσθεσω δυστυχως.Οπως ειπωθηκε και σε ενα αλλο θεμα δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για μεταναστευση.Τα βιογραφικα που θα στελνει καποιος , συχνα δεν φθανουν , χρειαζεται και προσωπικη παρουσια. Εχεις καποιο συγγενη εξω ? http://katestimeno.blogspot.com/2011/09/blog-post_1254.html η γνώμη μου πάνω σε αυτό το θέμα.. είναι για λίγο καιρό να σφυγκτούμε λίγο να μαζευτούν λίγα να φύγουμε.. έχουμε απο την μητέρα μου η ξαδέρφη της είναι στον καναδά.. και σκέφτομαστε εκεί..
sakisRho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αν εχετε συγγενεις στον Καναδα,και μπορειτε να φυγετε,τοτε παρτε δρομο απο δω.Καλη τυχη
headbanger Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δεν θέλω να σε πικράνω, αλλά με τεχνικό ΕΠΑΛ δεν πας πουθενά. εκτός άμα είσαι παιδί θαύμα , και λαικίστικα, ξέρεις τον κώλο σου. αλλά δώσε το περιθώριο της αμφιβολίας. Ο καναδάς είναι μια πολύ καλή επιλογή, για αυτό ήρθα και εγώ. Αν αντέχεις το κρύο και την απόσταση πχ. έχε στο μυαλό σου ότι εκτός ΕΕ δεν μπορείς να πεταχτείς να δεις τους δικούς σου και ας έχεις τα χρήματα πλέον. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί η ξαδέρφη να σε κάνει σπόνσορ βέβαια. γράψου σε κάνα κολλέγιο και δούλευε Part time. έτσι σε 2-3 χρονάκια θα έχεις και κάποια εξειδίκευση αναγνωρισμένη, και μια ευκαιρία για αποκατάσταση επαγγελματική. Καλή Επιτυχία σου εύχομαι, αν έρθεις Καναδά διάλεξε ΑΒ, λόγο πετρελαίων έχει δουλειές εδώ.
soklhtos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δεν θέλω να σε πικράνω, αλλά με τεχνικό ΕΠΑΛ δεν πας πουθενά. εκτός άμα είσαι παιδί θαύμα , και λαικίστικα, ξέρεις τον κώλο σου. αλλά δώσε το περιθώριο της αμφιβολίας. Ο καναδάς είναι μια πολύ καλή επιλογή, για αυτό ήρθα και εγώ. Αν αντέχεις το κρύο και την απόσταση πχ. έχε στο μυαλό σου ότι εκτός ΕΕ δεν μπορείς να πεταχτείς να δεις τους δικούς σου και ας έχεις τα χρήματα πλέον. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί η ξαδέρφη να σε κάνει σπόνσορ βέβαια. γράψου σε κάνα κολλέγιο και δούλευε Part time. έτσι σε 2-3 χρονάκια θα έχεις και κάποια εξειδίκευση αναγνωρισμένη, και μια ευκαιρία για αποκατάσταση επαγγελματική. Καλή Επιτυχία σου εύχομαι, αν έρθεις Καναδά διάλεξε ΑΒ, λόγο πετρελαίων έχει δουλειές εδώ. κοίτα πειστεύω με το επάλ και γενικά ξέρω πολλά παραπάνω απο αυτά που λένε γιατί αν περιμένεις απο τα σχολία της ελλάδας σώθηκες. και δεν ξερω μόνο υπολογιστές ξέρω απο ηλεκτρονικά και γενικά πιάνουν τα χέρια μου και σε ηλεκτρολογικά και κινητά κτλπ.. το κρύο εντάξει συνήθεια είναι έχεις δεί τι γίνετε στην ελλάδα τώρα ; της πο***νας.. πάντος δεν θα πετάγομαι κάθε λίγο και λιγάκι στους δικούς μου..
headbanger Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 1ον, δεν έχεις δει στ ν ζωή σου κρύο. το -45 δεν έχει να λέει με το ταπεινό -5 . 2ον επιβεβαίωσες την θεωρία μου, όχι μόνο μόρφωση, αλλά και παιδεία να φύγει ο ξερολισμός. Ή να στο κάνω πιο λιανά, απέδειξε μου στο βιογραφικό σου ότι αξίζεις τον χρόνο μου για συνέντευξη. Δεν στο λέω για να σε θίξω, ίσα ίσα για να σε προγειώσω λίγο γιατί μόλις είδα ότι είσαι μόνο 18. Φιλικά, Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα