ironnok Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Πρώτα απ'όλα καλησπέρα σας!Όπως καταλαβατε ειναι το πρωτο μου post στο site και εγινα μελος πριν 10 λεπτα,ελπιζω να με συνγωρησετε για τυχον λαθη! Το προβλημα μου ειναι το εξης:εχθες ειχα προβλημα με το pc και εκανα format,στη διαδικασια του format ο υπολογιστης κολουσε συνεχεια με αποτελεσμα να δοκιμασουμε με το φιλο μου να τοποθετησουμε αλλον εναν σκληρο δισκο sata και να περασουμε τα windows 7 εκει.(ο σκληρος που ειχε ο υπολογιστης ηταν wd 500 g χωρισμενος σε δυο διαμερισματα των 100 και το υπολοιπο που εμενε),σε αυτον που εχω τωρα τα windows ειναι 80 g.Στην ουσια τωρα!οταν ανοιγω ''ο υπολογιστης μου'' δεν μου εμφανιζει τα δυο διαμερισματα των 500 g.Μπηκα στο bios και δεν τα βλεπω ουτε εκει,ουτε στη διαχειριση δισκων.μπορειτε μηπως να με βοηθησετε?
AiWaaa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Πρώτα απ'όλα καλησπέρα σας!Όπως καταλαβατε ειναι το πρωτο μου post στο site και εγινα μελος πριν 10 λεπτα,ελπιζω να με συνγωρησετε για τυχον λαθη! Το προβλημα μου ειναι το εξης:εχθες ειχα προβλημα με το pc και εκανα format,στη διαδικασια του format ο υπολογιστης κολουσε συνεχεια με αποτελεσμα να δοκιμασουμε με το φιλο μου να τοποθετησουμε αλλον εναν σκληρο δισκο sata και να περασουμε τα windows 7 εκει.(ο σκληρος που ειχε ο υπολογιστης ηταν wd 500 g χωρισμενος σε δυο διαμερισματα των 100 και το υπολοιπο που εμενε),σε αυτον που εχω τωρα τα windows ειναι 80 g.Στην ουσια τωρα!οταν ανοιγω ''ο υπολογιστης μου'' δεν μου εμφανιζει τα δυο διαμερισματα των 500 g.Μπηκα στο bios και δεν τα βλεπω ουτε εκει,ουτε στη διαχειριση δισκων.μπορειτε μηπως να με βοηθησετε? Τροφοδοσία έβαλες ? Άμα δεν τον βλέπει ουτε το bios... http://www.youtube.com/watch?v=ucvcoWMFmW8
ironnok Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το θεμα ειναι οτι δε μου τον εβλεπε οταν εκανε update τα windows γι'αυτο δε μπορω να καταλαβω τι γινεται,ενω πριν το update τα διαβαζε κανονικα και τα δυο τα διαμερισματα!Τι μπορει να φταει? (ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση) :-D
AiWaaa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το θεμα ειναι οτι δε μου τον εβλεπε οταν εκανε update τα windows γι'αυτο δε μπορω να καταλαβω τι γινεται,ενω πριν το update τα διαβαζε κανονικα και τα δυο τα διαμερισματα!Τι μπορει να φταει? (ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση) :-D Δες αν το βλέπει με κάποιο Live cd αν και χλωμό το βλέπω.. Άλλαξε καλώδιο sata και ξανατσέκαρε την τροφοδοσια.
TheELF Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τα διαμερίσματα δεν τα δείχνει από το bios μόνο τους δίσκους δείχνει,αν δεν φαίνεται ο δίσκος από το bios το ξεχνάς. Ανέβασε μια εικόνα από την διαχείριση δίσκων να δούμε τι λέει.
ironnok Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια αργησα λιγο να απαντησω γιατι εκανε κι'αλλες ενημερωσεις,τελικα εβγαλα και ξαναβαλα το καλωδιο και τωρα τον διαβαζει κανονικα. :-D ευχαριστω για τις απαντησεις (γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος!!) υπαρχει πιθανοτητα να μην τον εβλεπε απο τις ενημερωσεις?
ironnok Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μαλιστα!!οποτε κατι αλλο παιζει!παντως τωρα το προβλημα απ'οτιφαινεται λυθηκε(θελω να πιστευω)ευχαριστω για το ενδιαφερων και εδω θα ειμαι για να σας ρωταω για να μη βαριεσται!! :D
ironnok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μπααααα.....τελικά παιδιά ο σκληρός μάλλον είναι για πέταμα,του εγκατέστησα ένα παιχνίδι για να δώ πως θα δουλέψει,άκουσα κάτι περίεργους ήχους και σταμάτησε να τον διαβάζει!!θεός σχωρέστων....
washcloud Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Θαψ' τον εδώ, αν θες : http://www.insomnia.gr/topic/353340-χάλασε-ο-δίσκος-βάφτε-τον-μπλε-και-χαριστε-τον/
ironnok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Wash,απ'ότι είδα βοηθάς αρκετούς με το συγκεκριμένο topic,μπράβο.Αν καταφέρω και πάρω κάποια αρχεία απο μέσα θα ανεβάσω και τις πληροφορίες!!
washcloud Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ξανα-άλλαξε τις συνδέσεις πάντως, και αν καταφέρει να τον δει το BIOS, τρέξε όταν μπεις στα Windows το πρόγραμμα Recuva, και προσπάθα να πάρεις τ' αρχεία σου μ' αυτό.
ironnok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Wash,ξαναέβγαλα το καλώδιο τροφοδοσίας όπως είχα κάνει και πριν και τώρα τον βλέπει πάλι κανονικά και κάνω μεταφορά αρχείων στον εξωτερικό που εχω.Υπάρχει τρόπος να εντοπίσω τι ακριβώς φταίει και να τον κάνω να δουλέυει κανονικά?? :unsure:
washcloud Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Το πιθανότερο είναι να φταίει το βύσμα. Σύνδεσέ τον σε κάποιο άλλο (ακόμα κι αν χρειαστεί να αποσυνδέσεις άλλη συσκευή, δίσκο ή DVD συσκευή, έστω δοκιμαστικά). "Άλλαξε" και το καλώδιο των δεδομένων του επίσης (βάλε της άλλης συσκευής). Και βλέπουμε...
ironnok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 οκ!!θα το κάνω και θα επανέρχομαι... :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα