Προς το περιεχόμενο

Project Management

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μήπως υπάρχει κάποιος που ξέρει από project management;

Αν υπάρχει και θέλει να βοηθήσει, ας μου στείλει ένα μήνυμα στα prive, παρακαλώ

Δημοσ.

μπορεις να μιλησεις και εδω

οποτε εαν καποιον απο το φωτεινο μελλον κανει αναζητηση στο γουγλε

να βρει κατι

αλλα ρωτα οτι θες

εκτος απο εργασια πανεπιστημιου...

Δημοσ.

Ναι για εργασία πρόκειται.

Πρέπει να βρω ένα project για να κάνω WBS, critical path, risk management, ganttchart...

Επειδή είμαι εντελώς αρχάριος, απλά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια project που να είναι κατάλληλα για αρχάριους και όχι πολύπλοκα.

Δημοσ.

μπορεις να μιλησεις και εδω

οποτε εαν καποιον απο το φωτεινο μελλον κανει αναζητηση στο γουγλε

να βρει κατι

αλλα ρωτα οτι θες

εκτος απο εργασια πανεπιστημιου...

Γιατι αν πρόκειται για εργασία π[ανεπιστημίου βοηθάς μόνο επι πληρωμή;

Δημοσ.

Πρέπει να είναι πραγματικό ?

Πρέπει να είναι σε εξέλιξη ?

Αν έχεις ένα φίλο/γνωστό μηχανικό θα μπορούσες να χρησιμοποιήσιες σαν case κάποιο έργο που είχε κάνει στο παρελθόν, να μαζέψεις πληροφορίες και να κάνεις από την αρχή τη διαδικασία.

Σε ποια σχολή/πρόγραμμα είσαι ?

Κάποια θέματα που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται είναι η ανέγερση ενός σπιτιού.

Ανάλογα με το πόσο μεγάλη/δύσκολη θέλουν να είναι η εργασία Θα μπορούσες ίσως να χρησιμοποιησεις κάποια εμπειρία σου από το περελθόν πχ την οργάνωση μιας εκδήλωσης κλπ κλπ

Δημοσ.

Ναι το να φτιάξεις ένα σπίτι είναι πολύ καλό για να μπείς έτσι στο κλίμα. Αν googlareis House Construction WBS όλο και κάτι θα σου βγάλει.

Διαφορετικά θα έλεγα την προμήθεια/εγκατάσταση/παραμετροποίηση ενός πληροφοριακού συστήματος...αλλά εκει θα χρειαστείς και μερικές τεχνικές λεπτομέρειες.

Πολυ καλό επίσης είναι η διοργάνωση γάμου! Έχει και πλάκα...Ποιοί είναι οι stakeholders και πως θα διαμορφώσεις το communications plan. Πως θα διαχειριστείς το ότι οι πεθερές διαφωνούν στο χρώμα που θα έχουν τα λουλούδια; Που θα γίνει escalate to problem κτλ :P. Ποιό θα είναι το WBS για να ορίσεις το που θα κάθεται ο καθένας στο γλέντι; Ποιό το contingency plan αν είσαι κομμάτια την ημέρα του γάμου απο το bachelor;

Human Resources Plan: Ποιός θα πάει τα παπούτσια στη νύφη; ποιός θα καθίζει τους καλεσμένους; ποιός θα μοιράζει τις μπομπνιέρες;

Πως θα διαχειριστείς ένα change of requirements (αν η νύφη τελικά τελευταία στιγμή δεν της αρέσουν τα παπούτσια;)

Δημοσ.

Γιατι αν πρόκειται για εργασία π[ανεπιστημίου βοηθάς μόνο επι πληρωμή;

τσου

για ποσο ελληνα με περασες...?

επισης το critical path ειναι απλο γιατι το κανεις μονος σου

εκτος αν σου το δινει η ασκηση

το gantt ειναι μαυρες γραμμες και στην χειροτερη να εχουν περιορισμους

risk management δεν εχω ιδεα στο project

μονο σε χρηματοοικονομικα προιοντα

WBS θα σε γελασω

αν και μου γαινεται οτι ειναι θεωρια περισσοτερο

Ναι το να φτιάξεις ένα σπίτι είναι πολύ καλό για να μπείς έτσι στο κλίμα. Αν googlareis House Construction WBS όλο και κάτι θα σου βγάλει.

Διαφορετικά θα έλεγα την προμήθεια/εγκατάσταση/παραμετροποίηση ενός πληροφοριακού συστήματος...αλλά εκει θα χρειαστείς και μερικές τεχνικές λεπτομέρειες.

Πολυ καλό επίσης είναι η διοργάνωση γάμου! Έχει και πλάκα...Ποιοί είναι οι stakeholders και πως θα διαμορφώσεις το communications plan. Πως θα διαχειριστείς το ότι οι πεθερές διαφωνούν στο χρώμα που θα έχουν τα λουλούδια; Που θα γίνει escalate to problem κτλ :P. Ποιό θα είναι το WBS για να ορίσεις το που θα κάθεται ο καθένας στο γλέντι; Ποιό το contingency plan αν είσαι κομμάτια την ημέρα του γάμου απο το bachelor;

Human Resources Plan: Ποιός θα πάει τα παπούτσια στη νύφη; ποιός θα καθίζει τους καλεσμένους; ποιός θα μοιράζει τις μπομπνιέρες;

Πως θα διαχειριστείς ένα change of requirements (αν η νύφη τελικά τελευταία στιγμή δεν της αρέσουν τα παπούτσια;)

ξερναω αλλα ενα δικιο το εχεις

Δημοσ.

Παιδιά, ΜΒΑ κάνω και ένα απ' τα μαθήματα είναι το Project Management.

Για την παρακολούθηση του προγράμματος, μου έχουν πει πως δεν προαπαιτούνται γνώσεις στα επιμέρους μαθήματα, οπότε ο καθηγητής του project, δεν θα έχει την απαίτηση για πολύπλοκα και hardcore πράγματα.

Εκτός απ' αυτό, δεν έχω και καμμία σχέση με το project, και όλα μου φαίνονται δύσκολα. Critical path, risk management, Project Charter...δεν τα πιάνω.

Γι' αυτό θα ήθελα ένα έργο, το οποία θα πρέπει να 'σπάσει' σε διάφορα κομμάτι (WBS), αλλά να μην είναι πολύπλοκο. Να μην χρειάζεται να κάνω τρελά διαγράμματα με πολλές διακλαδώσεις.

Διαβάζω οδηγίες για όλα αυτά, αλλά για να καταλάβω πως γίνονται χρειάζομαι παραδείγματα

Δημοσ.

Microsoft Office Project Χρησιμοποιούσα για την υλοποίηση του project.

Αν θες μόνο σχεδιαγράμματα θα σε βοηθήσει το Microsoft Visio. Δεν κάνω διαφήμιση, απλά αυτά χρησιμοποιούσα εγώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...