mercu Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα. Μήπως υπάρχει κάποιος που ξέρει από project management; Αν υπάρχει και θέλει να βοηθήσει, ας μου στείλει ένα μήνυμα στα prive, παρακαλώ
viper2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 μπορεις να μιλησεις και εδω οποτε εαν καποιον απο το φωτεινο μελλον κανει αναζητηση στο γουγλε να βρει κατι αλλα ρωτα οτι θες εκτος απο εργασια πανεπιστημιου...
mercu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ναι για εργασία πρόκειται. Πρέπει να βρω ένα project για να κάνω WBS, critical path, risk management, ganttchart... Επειδή είμαι εντελώς αρχάριος, απλά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια project που να είναι κατάλληλα για αρχάριους και όχι πολύπλοκα.
RottenLungs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 μπορεις να μιλησεις και εδω οποτε εαν καποιον απο το φωτεινο μελλον κανει αναζητηση στο γουγλε να βρει κατι αλλα ρωτα οτι θες εκτος απο εργασια πανεπιστημιου... Γιατι αν πρόκειται για εργασία π[ανεπιστημίου βοηθάς μόνο επι πληρωμή;
DrLo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Πρέπει να είναι πραγματικό ? Πρέπει να είναι σε εξέλιξη ? Αν έχεις ένα φίλο/γνωστό μηχανικό θα μπορούσες να χρησιμοποιήσιες σαν case κάποιο έργο που είχε κάνει στο παρελθόν, να μαζέψεις πληροφορίες και να κάνεις από την αρχή τη διαδικασία. Σε ποια σχολή/πρόγραμμα είσαι ? Κάποια θέματα που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται είναι η ανέγερση ενός σπιτιού. Ανάλογα με το πόσο μεγάλη/δύσκολη θέλουν να είναι η εργασία Θα μπορούσες ίσως να χρησιμοποιησεις κάποια εμπειρία σου από το περελθόν πχ την οργάνωση μιας εκδήλωσης κλπ κλπ
ZAKKWYLDE Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ναι το να φτιάξεις ένα σπίτι είναι πολύ καλό για να μπείς έτσι στο κλίμα. Αν googlareis House Construction WBS όλο και κάτι θα σου βγάλει. Διαφορετικά θα έλεγα την προμήθεια/εγκατάσταση/παραμετροποίηση ενός πληροφοριακού συστήματος...αλλά εκει θα χρειαστείς και μερικές τεχνικές λεπτομέρειες. Πολυ καλό επίσης είναι η διοργάνωση γάμου! Έχει και πλάκα...Ποιοί είναι οι stakeholders και πως θα διαμορφώσεις το communications plan. Πως θα διαχειριστείς το ότι οι πεθερές διαφωνούν στο χρώμα που θα έχουν τα λουλούδια; Που θα γίνει escalate to problem κτλ . Ποιό θα είναι το WBS για να ορίσεις το που θα κάθεται ο καθένας στο γλέντι; Ποιό το contingency plan αν είσαι κομμάτια την ημέρα του γάμου απο το bachelor; Human Resources Plan: Ποιός θα πάει τα παπούτσια στη νύφη; ποιός θα καθίζει τους καλεσμένους; ποιός θα μοιράζει τις μπομπνιέρες; Πως θα διαχειριστείς ένα change of requirements (αν η νύφη τελικά τελευταία στιγμή δεν της αρέσουν τα παπούτσια
viper2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι αν πρόκειται για εργασία π[ανεπιστημίου βοηθάς μόνο επι πληρωμή; τσου για ποσο ελληνα με περασες...? επισης το critical path ειναι απλο γιατι το κανεις μονος σου εκτος αν σου το δινει η ασκηση το gantt ειναι μαυρες γραμμες και στην χειροτερη να εχουν περιορισμους risk management δεν εχω ιδεα στο project μονο σε χρηματοοικονομικα προιοντα WBS θα σε γελασω αν και μου γαινεται οτι ειναι θεωρια περισσοτερο Ναι το να φτιάξεις ένα σπίτι είναι πολύ καλό για να μπείς έτσι στο κλίμα. Αν googlareis House Construction WBS όλο και κάτι θα σου βγάλει. Διαφορετικά θα έλεγα την προμήθεια/εγκατάσταση/παραμετροποίηση ενός πληροφοριακού συστήματος...αλλά εκει θα χρειαστείς και μερικές τεχνικές λεπτομέρειες. Πολυ καλό επίσης είναι η διοργάνωση γάμου! Έχει και πλάκα...Ποιοί είναι οι stakeholders και πως θα διαμορφώσεις το communications plan. Πως θα διαχειριστείς το ότι οι πεθερές διαφωνούν στο χρώμα που θα έχουν τα λουλούδια; Που θα γίνει escalate to problem κτλ . Ποιό θα είναι το WBS για να ορίσεις το που θα κάθεται ο καθένας στο γλέντι; Ποιό το contingency plan αν είσαι κομμάτια την ημέρα του γάμου απο το bachelor; Human Resources Plan: Ποιός θα πάει τα παπούτσια στη νύφη; ποιός θα καθίζει τους καλεσμένους; ποιός θα μοιράζει τις μπομπνιέρες; Πως θα διαχειριστείς ένα change of requirements (αν η νύφη τελικά τελευταία στιγμή δεν της αρέσουν τα παπούτσια ξερναω αλλα ενα δικιο το εχεις
mercu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά, ΜΒΑ κάνω και ένα απ' τα μαθήματα είναι το Project Management. Για την παρακολούθηση του προγράμματος, μου έχουν πει πως δεν προαπαιτούνται γνώσεις στα επιμέρους μαθήματα, οπότε ο καθηγητής του project, δεν θα έχει την απαίτηση για πολύπλοκα και hardcore πράγματα. Εκτός απ' αυτό, δεν έχω και καμμία σχέση με το project, και όλα μου φαίνονται δύσκολα. Critical path, risk management, Project Charter...δεν τα πιάνω. Γι' αυτό θα ήθελα ένα έργο, το οποία θα πρέπει να 'σπάσει' σε διάφορα κομμάτι (WBS), αλλά να μην είναι πολύπλοκο. Να μην χρειάζεται να κάνω τρελά διαγράμματα με πολλές διακλαδώσεις. Διαβάζω οδηγίες για όλα αυτά, αλλά για να καταλάβω πως γίνονται χρειάζομαι παραδείγματα
viper2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 eap deo40 tomos B γεματο διαγράμματα γεματο ομως
gang Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Microsoft Office Project Χρησιμοποιούσα για την υλοποίηση του project. Αν θες μόνο σχεδιαγράμματα θα σε βοηθήσει το Microsoft Visio. Δεν κάνω διαφήμιση, απλά αυτά χρησιμοποιούσα εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα