kostaks3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια εχω σπασει το κεφαλι μου να βρω ποια μητρικη εχει το λαπτοπ μου.Με ψαξιματα σε manuals,προγραμματα δεν καταφερα να βρω κατι.Μονο στο CPU-Z εχει κατι πληροφοριες αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο ή τουλαχιστον δεν μπορω εγω να βγαλω ακρη.Θελω να μαθω ποια ειναι η μητρικη μου ωστε να δω καποιες πληροφοριες που θελω. Τα στοιχεια που δεινει το CPU-Z ειναι στην παρακατω εικονα Οποιος μπορει ας με βοηθησει. Ευχαριστω πολυ!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Yποθέτω πως το ID1510 σε ενδιαφέρει.
kostaks3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ναι το εχω ψαξει,αλλα ειναι μονο το chipset
Votritis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ναι το εχω ψαξει,αλλα ειναι μονο το chipset Τις μητρικές των λαπτοπ τις φτιαχνουν οι κατασκευάστριες εταιρίες δεν ειναι σαν τις μητρικές τωn σταθερών pc,στο λαπτοπ σου τη μητρικη την εχει φτιάξει η sony και εχει το συγκεκριμένο chipset,τι αλλο θες να μάθεις?
kostaks3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Για παραδειγμα,ποιους επεξεργαστες υποστηριζει;Αν δεν ξερω την μητρικη δεν μπορω να ξερω.Και για διαφορες αλλες πληροφοριες
cshark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 kostaks3 Στα laptop το cpuZ είναι απλά άχρηστο για αυτό που θέλεις να κάνεις. Θεωρώ οτι η πιο σωστή λύση είναι να γράψεις στην αναζήτηση του google το μοντέλο του υπολογιστή σου συνοδευόμενο από: full hardware specs ή-και supported cpus. Ελπίζω να βοήθησα.
kostaks3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι ουσιαστικο.Θα προσπαθησω να γραψω στο φορουμ της sony για να δω
kostaks3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Στο φορουμ της sony πηρα την εξης απαντηση: This model has a AMD Dual-Core E-450 APU so I guess any 40nm "Brazos" series processor should fit in the Socket FT1 ( BGA-413). http://www.notebookcheck.net/AMD-E-Series-E-450-Notebook-Processor.60138.0.html The CPU includes the AMD Radeon™ HD 6320 Graphics so you will have to take that into account. At the moment your E-450 is the top-of-the-range for this mobile socket so I don't think an upgrade is available to you. Most Vaios have a Sony custom motherboard but I'm not sure if this is the case with the AMD models. Δηλαδη τα ξεχναω ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα