Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω σπασει το κεφαλι μου να βρω ποια μητρικη εχει το λαπτοπ μου.Με ψαξιματα σε manuals,προγραμματα δεν καταφερα να βρω κατι.Μονο στο CPU-Z εχει κατι πληροφοριες αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο ή τουλαχιστον δεν μπορω εγω να βγαλω ακρη.Θελω να μαθω ποια ειναι η μητρικη μου ωστε να δω καποιες πληροφοριες που θελω.

Τα στοιχεια που δεινει το CPU-Z ειναι στην παρακατω εικονα

post-224795-0-59645200-1328645897_thumb.png

Οποιος μπορει ας με βοηθησει.

Ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Ναι το εχω ψαξει,αλλα ειναι μονο το chipset

Τις μητρικές των λαπτοπ τις φτιαχνουν οι κατασκευάστριες εταιρίες δεν ειναι σαν τις μητρικές τωn σταθερών pc,στο λαπτοπ σου τη μητρικη την εχει φτιάξει η sony και εχει το συγκεκριμένο chipset,τι αλλο θες να μάθεις?

Δημοσ.

Για παραδειγμα,ποιους επεξεργαστες υποστηριζει;Αν δεν ξερω την μητρικη δεν μπορω να ξερω.Και για διαφορες αλλες πληροφοριες

Δημοσ.

kostaks3 Στα laptop το cpuZ είναι απλά άχρηστο για αυτό που θέλεις να κάνεις. Θεωρώ οτι η πιο σωστή λύση είναι να γράψεις στην αναζήτηση του google το μοντέλο του υπολογιστή σου συνοδευόμενο από: full hardware specs ή-και supported cpus. Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι ουσιαστικο.Θα προσπαθησω να γραψω στο φορουμ της sony για να δω

Δημοσ.

Στο φορουμ της sony πηρα την εξης απαντηση:

This model has a AMD Dual-Core E-450 APU so I guess any 40nm "Brazos" series processor should fit in the Socket FT1 ( BGA-413).

http://www.notebookcheck.net/AMD-E-Series-E-450-Notebook-Processor.60138.0.html

The CPU includes the AMD Radeon™ HD 6320 Graphics so you will have to take that into account. At the moment your E-450 is the top-of-the-range for this mobile socket so I don't think an upgrade is available to you.

Most Vaios have a Sony custom motherboard but I'm not sure if this is the case with the AMD models.

Δηλαδη τα ξεχναω ολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...