SAMSON 200 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Kαλησπερα σε ολους.Εκανα μια βλακεια κατεβασα το προγραμμα MiniTool Drive Wipe και σκαναρα το usb απο τοτε δεν βλεπω το εικονιδιο στο ο υπολογιστης μου.Στην ασφαλη καταργηση το βλεπω.Το καταλαβαίνει σαν unallocated.Αν μπορουσατε να με βοηθησετε θα σας ημουν ευγνωμων και παλι ευχαριστω περιμενω απαντηση σας.
TheELF Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Φαντάζομαι ότι θέλεις και τα αρχεία που είχε,οπότε μόνο με το testdisk δες εδώ http://theelf.iwoly.com/itknowledge/TestDisk.html Αν δεν τα καταφέρει τότε με πρόγραμμα ανάκτησης π.χ. το active@file recovery που θέλει όμως λεφτά. Αν το πρόγραμμα που λες έκανε καλό φορμάτ στο usb τότε no luck(ατύχησες)
SAMSON 200 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 TheELF σε ευχαριστω για την άμεση απάντηση και για την σελιδα που μου εδειξες.θα προσπαθησω με αυτο το προγραμματακι να δω αν θα επανέλθει και παι ευχαριστω.ολες οι ιδεες δεκτες.((((((((((( Δοκιμασα το προγραμματακι αλλα μου λεει δεν υπαρχει partition.. υπαρχει λυση.......... σας υπερ ευχαριστω ολους.
washcloud Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 (...αφού απέτυχε το Test Disk που έτρεξες) Κατέβασε το AFR που σου είπε ο Ελφ. Από το site του. Η έκδοση που διατίθεται εκεί, θα σου βρει απλά τ' αρχεία (αν μπορούν να βρεθούν), αλλά δε θα μπορεί να τ' ανακτήσει. To θέμα είναι ότι από την...ονομασία της μαλακίας που έτρεξες και στο 'σβυσε, δε βλέπω να βρίσκονται αρχεία... Αλλά, ΑΝ τα βλέπει το AFR, θα σου πούμε για παρακάτω (...απλά νομίζω, ότι δυστυχώς "παρακάτω" δε θα χρειαστεί να πας, όπως είπα....).
SAMSON 200 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 washcloud εχεις δικιο μαλλον αχριστεψα το usb με τη μαλκια που το σκαναρα.το ετρεξα με το active file αλλα δυστυχως δεν βρηκε τιποτε.παντος σας υπερευχαριστω και εσενα και ολους. μαλλον παω για καινουριο usb.
washcloud Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δεν αχρηστεύτηκε το φλασάκι. Απλά έσβυσε (τελείως) τα περιεχόμενά του. Χρησιμοποίησε το HP USB Disk Storage Format Tool (δωρεάν είναι) για να το ξαναφορμάρεις και να το χρησιμοποιείς. Εκτός κι αν είχε κάποιο πρόβλημα πριν το "wipe".
Boltaz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Καντο φορματ απο το disk management ... Σε win 7 , δεξι κλικ στο εικονιδιο computer (Επιφανια εργασιας) / manage / storage / Disk Management *Κανε backup τα αρχεια σου σε διαφορετικα μεσα (hdd , usb , dvd , cd κτλ)ετσι ωστε οταν crassarei κατι να εχεις παντα εναλακτικο τροπο να τα ανακτησεις χωρις να χρησιμοποιεις οτι βλακια προγραμμα σου λεει ο καθενας , γιατι οσο ποιο πολλα προγραμματα χρησιμοποιησεις τοσο μικροτερες πιθανοτητες εχεις να ανακτησεις τα αρχεια σου ...
SAMSON 200 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 κατεβασα το hp usb αλλα τιποτα.δεν το βρισκει καθολου.δεν καταλαβαινω αφου εσβησε μονο τα δεδομενα γιατι στον υπολογιστης μου δεν υπαρχει το εικονιδιο......... Boltaz προτον σε ευχαριστω που μου δινεις καποια λυση windows xp εχω μπορεις να με βοηθήσεις να μου πεις πως κανω φορματ απο το disk management...... ευχαριστω ολους που βοηθάειθατε στη λυση του προβληματος.
washcloud Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ...αν δεν το βλέπει το HP Tool, δε θα έλεγα να περιμένεις να το βλέπει το DM... Τεσπα, δες αν το βλέπει το Low Level Format Tool. Αν ναι, τρεξ' το. Πρόσεχε μόνο μην το τρέξεις σε ΑΛΛΟ μέσο από το φλασάκι, και τραβάς τα μαλλιά σου μετά. Μετά την ολοκλήρωσή του, βγαλ' το απ' την USB, ξαναβάλ' το, και πάνε στο DM και δες αν φαίνεται (θα σου βγάλει αυτόματα κάποιον οδηγό ενεργοποίησης). Αν ΔΕΝ φαίνεται, πέταμα.
SAMSON 200 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 φιλε washcloud πολυ καλο προγραμμα και σε ευχαριστω.το εκανα φορματ αναβοσβήνει το λαμπακι του usb κανονικα αλλα παλι δεν το βγαζει το εικονιδιο.πηγα στην διαχειριση συσκευων και εκει φαινεται κανονικα.το εβαλα και σε τηλεοραση και το διαβαζει κανονικα μονο στον κωλο υπολογιστη δεν δειχνει το εικονιδιο. να εισαι καλα για την βοηθεια........θα τρελαθω.
washcloud Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ...ωπ; Ενεργοποίηση του έκανες; Φορμάτ; (=δημιουργία συστήματος αρχείων) Χωρίς να του έχεις κάνει τα αποπάνω (από τη "διαχείριση δίσκων"), πώς να τον δει στο "Ο Υπολογιστής Μου";
SAMSON 200 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Nαι format το εκανα.Ενεργοποίηση δεν του εκανα. Σε παρακαλω μπορεις να με βοηθήσεις...... 10000000000 ευχαριστω...
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Κάτσε για να συνεννοηθούμε : δεν εννοώ τo low-level format, μιλάω για το κανονικό των Windows. Στη διαχείριση δίσκων, το βλέπεις είπαμε; Αν ναι και κλικάρεις με δεξί πάνω του, τί επιλογές δίνει;
SAMSON 200 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 To usb μονο εκανα fornat οχι τον υπολογιστη.στην τηλεοραση το βλεπει κανονικα.Στη διαχείριση δισκων μου εχει με δεξι κλικ ........ αλλαγη του γραμματος η της διαδρομης της μοναδας δισκου ....... διαμορφωση........ ιδιοτητες και βοηθεια. αυτα γραφει. εσυ τα ξερεις καλυτερα.. ευχαριστωωωωωωωω.
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ...φορμάτ, σημαίνει διαμόρφωση συστήματος αρχείων. Καταχρηστικά είναι που το χρησιμοποιεί συνήθως ο κόσμος, για να περιγράψει την εγκατάσταση λειτουργικού. Μην την μπερδεύεις λοιπόν, στην περίπτωσή μας. Κάνε λοιπόν την "διαμόρφωση" που σου λέει (σε FAT). ...εκείνο βέβαια το "στην τιβί το βλέπει". Δηαλαδή; Ως άδειο; Γιατί μη μου πεις ότι βλέπει και τ' αρχεία που είχες........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα