Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγοντας το λαπτοπ με λειτουργικο win7 64bit home premium ξαφνικα μου βγαζει το παρακατω εικονιδιο...

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&langpair=en|el&rurl=translate.google.gr&twu=1&u=http://support.gateway.com/s/issues/2-2437815421.shtml&usg=ALkJrhifItJQsHkq_B7lrQUtYsoSUcZfcw

Πατησα τερματισμος εκει που λεει ως επιλογες και ξαφνικα ολα τα αρχεια μου, ο οδηγος της Τοshiba (αυτης της εταιρειας ειναι το λαπτοπ) εξαφανισμενα...Ο υπολογιστης εχει "χασει" την αρχικη του μορφη...Τα εικονιδια ειναι σχετικα μεγαλα (αν και με τις ρυθμισεις μεσω της οθονης δεν πετυχα πολλα πραγματα)...

Ξερει καποιος να μου πει γιατι στα καλα καθουμενα βγηκε αυτη η ενδειξη και τι ακριβως ειναι αυτο και πως διορθωνεται; Φορματ ειναι η εσχατη λυση....

Το λειτουργικο εινια γνησιο μιας και το λαπτοπ ειναι αγορασμενο απο το πλαισιο....Ειναι καινουριο 1 ετους.

Δημοσ.

Πατησα τερματισμος εκει που λεει ως επιλογες και ξαφνικα ολα τα αρχεια μου, ο οδηγος της Τοshiba (αυτης της εταιρειας ειναι το λαπτοπ) εξαφανισμενα...

Καλά δεν ξέρεις τι βγάζει και πατάς OK; Έπρεπε να πατούσες το Cancel.

Το sysprep το λέει και πάνω «prepare the system for hardware independence»,ουσιαστικά βγάζει τα πάντα από οδηγούς για να μπορείς να το μεταφέρεις το σύστημα σε άλλο Η/Υ.

Αν έχεις κάποια εικόνα στο επαναφορά συστήματος δοκίμασε με αυτό,αλλιώς δεν σε βλέπω και πολύ καλά θα πρέπει αν το ξανά χτίσεις «με το χέρι» σιγά-σιγά.

Δημοσ.

Το λαπτοπ δεν ειναι δικο μου (αν και δεν εχει σημασια αυτο) και την ενδειξη δεν την εβγαλε σε εμενα...Οποτε το τι πατηθηκε εξ αρχης δεν ξερω....

Η απορια μου ειναι αλλη:

Ποιος ο λογος να βγει αυτο το παραθυρο και εαν τελικα η μονη λυση ειναι το φορματ;

Μπορει να ξανβγει και στο μελλον αυτο το παραθυρο; Απο win7 δεν κατεχω και πολλα μιας και εχω τα xp.

Δημοσ.

Αν δεν μπορείς να κάνεις επαναφορά συστήματος,ή θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση ή θα ξαναχτίσεις αυτό που έχει τώρα.

Δημοσ.

Οκ εγινε ευχαριστω. Αλλα μπορεις να μου πεις γιατι αυτο μηνυμα βγηκε ετσι ξαφνικα; Συμβαινει σε καθε εναν που εχει τα win7; Ειναι λογικο να βγαινει ή ειναι προκαθορισμενο να βγαινει καποτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...