jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Μετα τις αποτομες αλλαγες του καιρου, αποφασισα να κολλησω ενα rss feed στο desktop μου για να ξερω τι καιρο εχει εξω. Χωρις να το ψαξω πολυ, βρηκα το παρακατω rss feed του accuweather και με συνοπτικες διαδικασιες το εβαλα στο desktop μου. >http://rss.accuweather.com/rss/liveweather_rss.asp?metric=1&locCode=EUR|GR|GR038|VOLOS Γενικα, φαινεται να ειναι ακριβες στις τρεχουσες συνθηκες που αναφερει, αλλα επειδη σημερα το πρωι ελεγε "cloudy" και εξω εριχνε χιονονερο , λεω να δοκιμασω και κατι αλλο. Εχετε καποιο παρομοιο rss feed υποψη σας? Απαραιτητη προϋποθεση φυσικα ειναι να αναφερει την προγνωση για το Βολο Ευχαριστω προκαταβολικα. P.S. Εκτος απο το παραπανω, εδω και μηνες ψαχνω ενα rss feed για το στοιχημα για ενα φιλο μου.
smilefreeware Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή το τελευταίο καιρό έφαγα κάποιο χρόνο με το καιρό και ..... Μάλλον μόνος σου θα καταλήξεις ποιο από αυτά που κυκλοφορεί σου αρέσει. Με αυτή τη λογική έφτιαξα μια σελίδα και έβαλα 3 Ελληνες και 2-3 ξένους ώστε να είναι μαζεμένα και να βλέπω γρήγορα αρκετές απόψεις. Περιέλαβα METEO , EMY , UOA και από ξένους wunderground και Meteox. Εμφανίζονται ανά πόλεις , σε χάρτες google , αλλά και σε επιστημονικούς πίνακες. Καλό ψάξιμο. ---------------------------------------------- Οσο για πρόγραμμα στοιχήματος, ρίξε μια ματιά στη σελίδα μου στα APPS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα