Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Λοιπον παμε κατευθειαν στο ψητο. Εχω καποια αρχειο mkv αλλα δεν μπορω να τα σβησω γιατι μου βγαζει αυτο το μηνυμα "The action can't be completed because the file is open in Windows Explorer". Επισης δεν μπορω να τα μετονομασω η να τα μεταφερω. Σε περιπτωση που παω να τα αντιγραψω τοτε δεν μπορω να σβησω ουτε το αντιγραφο του πρωτοτυπου αρχειου! Το googlαρα αλλα καμια απο τις λυσεις που εδωσαν δεν με βοηθησε. Εχω δοκιμασει διαφορα μεχρι στιγμης, να το σβησω μεσω cmd, μεσω safe mode, να αλλαξω τα permissions στο αρχειο μηπως και μου το επιτρεψει αλλα μεχρι στιγμης τιποτα δεν εχει βοηθησει. Εσεις τι λετε; Εχετε καμια ιδεα να με βοηθησετε;

Δημοσ.

Για XP θυμάμαι ότι υπήρχε ένα registry fix. Αν δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, κάνε boot με το DVD των Win7, μπες σε recovery console (ή όπως το λένε) και del από κει. Αλλιώς boot με κανα live CD και διαγραφή από κει.

Δημοσ.

Για XP θυμάμαι ότι υπήρχε ένα registry fix. Αν δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, κάνε boot με το DVD των Win7, μπες σε recovery console (ή όπως το λένε) και del από κει. Αλλιώς boot με κανα live CD και διαγραφή από κει.

Το μοναδικο registry fix που βρηκα ειναι ενα αρχειο .reg που σου δινει μια εξτρα επιλογη οταν κανεις δεξι κλικ σε ενα αρχειο για και λεγεται "Take ownership" αλλα δεν με βοηθησε. Δεν γινεται δυστυχως να κανω boot απο το dvd των windows επειδη ειμαι σε λαπτοπ και δεν μου ειχαν δωσει καποιο dvd μαζι. Live cd αναφερεσαι σε linux;

Δημοσ.

Το registry fix είχε σα σκοπό να αποτρέπει τα XP να προσπαθούν να δημιουργήσουν thumbnail του video μέσω της «απενεργοποίησης» κάποιου .dll αρχείου.

Ναι, για linux live CD λέω. Αν και υπάρχουν αντίστοιχα για τα windows, πχ hiren's boot CD και ίσως το Ultimate Boot CD.

• Moderators
Δημοσ.

Live cd αναφερεσαι σε linux;

Yeap αυτο εννοει ο antonl. Αλλα μπορεις να δοκιμασεις και το recovery mode του Windows DVD οπως σου ειπε.

Edit:Busted

Δημοσ.

Αφου δεν βγαζω αλλη ακρη λεω να παω προς linux live cd. Εχετε κατα νου καμια καλη διανομη που να την κρατησω μηπως μου ξαναχρειαστει;

• Moderators
Δημοσ.

Αφου δεν βγαζω αλλη ακρη λεω να παω προς linux live cd. Εχετε κατα νου καμια καλη διανομη που να την κρατησω μηπως μου ξαναχρειαστει;

Το "καλη" ειναι σχετικο. Απο αποψη ευκολιας παντως, Ubuntu all the way

Δημοσ.

Το "καλη" ειναι σχετικο. Απο αποψη ευκολιας παντως, Ubuntu all the way

Εχεις δικιο σε αυτο που λες και απ'οτι βλεπω στο site που εστειλες τα εχει ολα απλα και ξεκαθαρα. Απλα εχω ακουσει οτι εχει "πεσει" αρκετα το ubuntu και εχει ανεβει η mint. Αυτη μπορω να την βαλω σε live cd; Γιατι απ'οτι ειδα στο site της δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα τα πραγματα οσο το site του ubuntu.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, συμφωνα με το manual της διανομης, εχει live περιβαλλον. Οποτε μπορεις να κατεβασεις αυτη εαν προτιμας

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο προβλημα και εκανα αλλαγη στην καταληξη απο mkv σε .m και το εσβησα

Προσπαθησα να κανω κι εγω αλλαγη στην καταληξη (καπου το ειχα διαβασει) αλλα δεν με αφηνε. Μπηκα μεσω live cd και τελικα ετσι καταφερα να τα σβησω. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...