Προς το περιεχόμενο

Η AMD FirePro™ V3900 παρέχει την καλύτερη απόδοση στα entry-level επαγγελματικά γραφικά


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η AMD (NYSE: AMD) παρουσιάζει τη νέα καρτών γραφικών AMD FirePro™ V3900 για επαγγελματική χρήση, που παρέχει την καλύτερη στην κατηγορία της απόδοση σε προσιτό κόστος. Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία της AMD, τα νέα γραφικά υποστηρίζουν την τεχνολογία Eyefinity, προσφέροντας έως και 95% καλύτερη απόδοση, συγκριτικά με τον ανταγωνισμό . Η AMD FirePro V3900 θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα workstations και θα πωλείται μέσω επιλεγμένων ηλεκτρονικών καταστημάτων λιανικής πώλησης.

 

«Η AMD FirePro V3900™ αποτελεί την πιο ισχυρή, entry-level, επαγγελματική κάρτα γραφικών της αγοράς, σήμερα. Παρέχοντας την προηγμένη τεχνολογία πολλαπλών οθονών, AMD Eyefinity, τις πιστοποιήσεις για εκτεταμένες επαγγελματικές εφαρμογές και την υψηλή απόδοση, η νέα κάρτα αποτελεί την καλύτερη στην κατηγορία της για επαγγελματική χρήση», δήλωσε ο Sandeep Gupte, Γενικός Διευθυντής Professional Graphics, AMD.

 

Η AMD FirePro™ V3900 είναι σχεδιασμένη για επαγγελματίες που αναζητούν βελτιστοποιημένη απόδοση γραφικών σε entry-level τιμές. Η μνήμη 1GB DDR3 RAM προσφέρει memory bandwidth στα 29 GB/s, μεγιστοποιώντας την απόδοση της GPU στο υψηλότερο επίπεδο . Χάρη στις κορυφαίες συνεργασίες της AMD, η νέα κάρτα γραφικών AMD FirePro™ V3900 θα διατίθεται από σημαντικούς συνεργάτες της, όπως η HP.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...