Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sklhros.png

Τράβηξα Prt Sc με το defraggler και με παραξενεύσαν οι πρώτες 4 στήλες.

Όποιος γνωρίζει μου λέει :-D

edit: η 3η για κάποιο λόγο μηδενίστηκε τώρα.

Στον εξωτερικό σκληρό [My Book (F)] είναι σε όλα 0.

Επεξ/σία από aris1986
Δημοσ.

Ο σκληρός δείχνει πανέμορφος. Τί ακριβώς σε προβληματίζει;

Αυτά τα red error rate,spin up time,Reallocated sectors count εχουν κάποιες τιμές στο threshold.

H πλακα ειναι ekana back-up και επεσε το ρευμα απο τον γενικό.

Κιτρίνισα... :fear:

ευτυχώς είναι και οι 2 καλά!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι, όπως σου πε κι ο wash. Όλοι μου οι western digital έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές με σένα.

Επίσης 5+MB screenshot; JPG! :Ρ

Δημοσ.

Μια χαρά είναι, όπως σου πε κι ο wash. Όλοι μου οι western digital έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές με σένα.

Επίσης 5+MB screenshot; JPG! :Ρ

Ok!Ευχαριστώ!

Α και κατι τελευταιο μην ανοιγω αλλο θέμα.

Υπαρχουν καλυτερα usb καλωδια και πως λεγονται για τον εξωτερικο σκληρο(USB 2.0 εχω) να πιανει καλύτερες ταχυτητες;

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο και δε νομίζω να υπάρχει. Η ταχύτητα (περι)ορίζεται απ το πρωτόκολλο και τον controller.

Δημοσ.

Θρεσχολντ δεν είναι κάτι που κρατάει ο Θρες. Είναι το "όριο". Οι τιμές σου (τελευταία στήλη) είναι μηδενικές, κι ο δίσκος είναι ομορφότερος κι απ' τον Αντονέλ όταν τον λούζει το ηλιοβασίλεμα της Καραϊβικής ξαπλωμένο σε μια αιώρα όπου απαστράπτουσες κρεολές του κάνουν μασάζ στις γάμπες, τους γλουτούς και τη βουβωνική χώρα.

Τα δε καλώδια έχουν τόση σχέση για καλυτέρευση της ταχύτητας, όση σχέση έχει η πλειονότητα των ελλήνων ψηφοφόρων με τον εγκέφαλό της.

Και βάλε και το 5ΜΒ σ' ένα σπόιλερ, γιατί κάθε φορά που μπαίνουμε στη σελίδα είναι σα να πηγαίνουμε στην εφορία για να πληρώσουμε το σήμα.

Δημοσ.

Ok!Ευχαριστώ!

Α και κατι τελευταιο μην ανοιγω αλλο θέμα.

Υπαρχουν καλυτερα usb καλωδια και πως λεγονται για τον εξωτερικο σκληρο(USB 2.0 εχω) να πιανει καλύτερες ταχυτητες;

Για καλύτερες ταχύτητες όχι,αλλά υπάρχουν καλύτερα καλώδια με «φίλτρο» και μικρό μήκος που δημιουργούν λιγότερα προβλήματα.Οπότε αν έχεις πεσμένες ταχύτητες λόγου αποσυνδέσεων π.χ. θα έχεις καλύτερες ταχύτητες με αυτό.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ferrite_bead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...