FiKiFiKi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν... παραλάβαμε νέο τροφοδοτικό και εδώ και 1 ώρα όλα βαίνουν καλώς... κατι αλλο απο ηχο πως παει;εμενα οσο παει και χαλαει στα ηχεια περιμενω να τελειωσει η εξεταστικη μου για να το στειλω για αλλαγη. http://www.youtube.c...h?v=O0i6YFrSs6c βαλε αυτο να παιξει σε μετρια προς δυνατη ενταση κ αν ακουσεις τριξιμο πας για αλλαγη κ εσυ σε μια φιλη που εχει το ιδιο με GT525 πανω παιζει απροβληματιστα χωρις το παραμικρη παραφωνια αρα συμπερανα οτι τα δικα μου ηχεια εχουν θεμα. Έπαιξα το βιντεάκι που μου έστειλες, η απόδοση των ηχείων είναι εξαιρετική.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν... παραλάβαμε νέο τροφοδοτικό και εδώ και 1 ώρα όλα βαίνουν καλώς... Έπαιξα το βιντεάκι που μου έστειλες, η απόδοση των ηχείων είναι εξαιρετική. δεν ακουσες να τριζει κατι η να παραμορφωνει ο ηχος σε τερμα ενταση; αρα λογικα εμενα εχουν θεμα! στο ειπα με νεο τροφοδοτικο ειναι κομπλε.
FiKiFiKi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 δεν ακουσες να τριζει κατι η να παραμορφωνει ο ηχος σε τερμα ενταση; αρα λογικα εμενα εχουν θεμα! στο ειπα με νεο τροφοδοτικο ειναι κομπλε. Τα ηχεια ηταν στο τερμα. Καποια ιδιαιτερη παραμορφωση δεν ειχε. Ο ηχος ηταν ικανοποιητικος. Με το τροφοδοτικο τελος καλο ολα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα