eftaxiaskostas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έψαξα στο φορουμ αντίστοιχα θέματα, αλλά αν και ακολούθησα συμβουλές δεν βρήκα λύση. Μόλις πριν λιγες μέρες εγκατέστησα το νέο μου router της HOL και όλα μια χαρά. Τόσο στα speedtest όσο και στο surfάρισμα, download πάει ακριβώς όπως πρέπει (ftp download test: 1100 KB/s από ntua). Το πρόβλημα το έχω με το μTorrent. Δεν μου πιάνει πάνω από 100-200 ΚΒ/s με τη καμία. Με πολλούς seeders, με καλή ποιότητα τόρρεντ! Δοκίμασα port forward και δεν εγινε τίποτα. Περιόρισα τις συνδέσεις, αυξησα το εύρος, τίποτα. Μέχρι και όλα τα firewall απενεργοποίησα (από router, windows .. ολα) και πάλι ίδιες ταχύτητες. Έχετε καμιά ιδέα? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
silve Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω φίλε μου πως στο insomnia δεν επιτρέπονται οι συζητήσεις περί πειρατικών προγραμμάτων. Αν και δεν ξέρω αν αυτό που ρωτάς είναι απόλυτα για πειρατικό περιεχόμενο. Φιλικά πάντα!
eftaxiaskostas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω φιλε μου για την επισημανση, αλλα πουθενα δεν ανεφερα οτι κατεβαζω παρανομο/πειρατικο υλικο Να σαι καλα
viper2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έψαξα στο φορουμ αντίστοιχα θέματα, αλλά αν και ακολούθησα συμβουλές δεν βρήκα λύση. Μόλις πριν λιγες μέρες εγκατέστησα το νέο μου router της HOL και όλα μια χαρά. Τόσο στα speedtest όσο και στο surfάρισμα, download πάει ακριβώς όπως πρέπει (ftp download test: 1100 KB/s από ntua). Το πρόβλημα το έχω με το μTorrent. Δεν μου πιάνει πάνω από 100-200 ΚΒ/s με τη καμία. Με πολλούς seeders, με καλή ποιότητα τόρρεντ! Δοκίμασα port forward και δεν εγινε τίποτα. Περιόρισα τις συνδέσεις, αυξησα το εύρος, τίποτα. Μέχρι και όλα τα firewall απενεργοποίησα (από router, windows .. ολα) και πάλι ίδιες ταχύτητες. Έχετε καμιά ιδέα? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! και εγω εχω το ιδιο προβλημα αλλα γυρισα την συνδεση σε wireless και δουλευει κανονικα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 έχει γούστο να άρχισε πάλι η HOL το traffic shaping... testαρε με τον τρόπο που πρότεινε ο snakes, να υποθέσω ότι κατεβάζεις από public tracker? Νομίζω φίλε μου πως στο insomnia δεν επιτρέπονται οι συζητήσεις περί πειρατικών προγραμμάτων. Αν και δεν ξέρω αν αυτό που ρωτάς είναι απόλυτα για πειρατικό περιεχόμενο. Φιλικά πάντα! ε ναι διότι από torrents μπορείς να κατεβάσεις ΜΟΝΟ πειρατικό υλικό
oneofthem Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 μα σου λέει είναι και το πρόγραμμα πειρατικό
Marria Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 2 ερωτησεις. Ποι λειτουργικο εχεις? Και κατεβαζεις και τοσο απο private trackers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα