washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να μου φέρεις 2-3 παραδείγματα κομμουνιστικών κρατών ...αυτό και μόνο αρκούσε.
kostas_dr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Απλή απορία; Ας πούμε ότι βγαίνει η απόφαση να κλείσουν τα σύνορα Ποιος θα φυλάει τα σύνορα; Ο Προποτζής;
arxaggelos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μα για αυτό σηκώνουν τον φράχτη στον Έβρο. Δεν το είχατε καταλάβει; Απλή απορία; Ας πούμε ότι βγαίνει η απόφαση να κλείσουν τα σύνορα Ποιος θα φυλάει τα σύνορα; Ο Προποτζής; Θα είναι τόσοι πολλοί στριμωγμένοι στη γραμμή για να την κάνουν για έξω που δεν θα έχω χώρο να περάσει κανείς προς τα μέσα. Μελετημένο κι αυτό.
tolis_01 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 οχι ρε συ ενας ακομη μικρο-τρομοκρατης ειναι και αυτος... τουλαχιστον οι αλλοι πληρωνονται εσυ παιρνεις τιποτα ή τζαμπα "δουλευεις" ? Εμένα πάντως μου δίνει χαρτζιλίκι ο Σόρος για να κάνω ανθελληνικά ποστς στα forums
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Αν θέλαμε να κινδυνολογήσουμε, θα βλέπαμε τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις