Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Για να καταλάβω. Έχουμε περάσει σε επιλεκτική έγκριση του τι αξίζει να σπάμε; αφού πρώτα ξεκαθαρίσαμε πως οι αναρχικοί είναι πασιφιστές και τα σπάνε οι μπάτσοι
YiN Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Να βγάλουμε κατάλογο. Και φυσικά ενημερώστε και σε ποια καταστήματα επιτρέπεται το πλιάτσικο.
chill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ροζ ομπρέλα...... Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ!!!! ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ_UK κάνει μπαμ το πράγμα
Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλά ναι έχεις δίκιο , έχω δει ... έναν . Πλάκα κάνεις ρε η Αθήνα είναι εντός Ελλάδος? θα ηθελα πολυ να μου εξηγησεις πως μπορεις να καταλαβεις τη πολιτικη ιδεολογια καποιου απο 100 μετρα αποσταση.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 δε μιλάμε για όποιονδήποτε αλλά για κάποιον που προσδιορίζεται αναρχικός. Συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία είναι
Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 δε μιλάμε για όποιονδήποτε αλλά για κάποιον που προσδιορίζεται αναρχικός. Συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία είναι κι εγω μπορω να αυτοπροσδιοριζομαι ινδουιστης μοναχος.δε σημαινει οτι ειμαι. προφανως καποιος που ειναι στη συμπεριφορα ζωο-χουλιγκανος δεν γινεται να ειναι αναρχικος.το ενα ακυρωνει το αλλο.
panagos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ας μας πει κάποιος και τις επιπτώσεις του νέου μνημονίου. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να έχουμε επιπτώσεις; Ειλικρινά ρωτάω, δεν ξέρω κάτι περισσότερο δηλαδή ούτε υποστηρίζω απόλυτα το μνημόνιο (το οποίο, όπως υποθέτω και οι υπόλοιποι,δεν γνωρίζω σε ικανοποιητικό βαθμό για να το κατακρίνω.) Αναρωτιέμαι απλά, με αφορμή το ποστ σου, γιατί όλοι βλέπουν εχθρούς γύρω τους; Γιατί οποιαδήποτε απόφαση παρθεί, είναι "για το κακό μας"; Αποκλείεται δηλαδή οι προσπάθειες που γίνονται να είναι για ένα καλύτερο αύριο; Όλα λάθος τα κάνουν; Όσοι είναι αντίθετοι με τα νέα μέτρα, τα γνωρίζουν; Ή φωνάζουν ωσάν μέλη μιας αγέλης;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 κι εγω μπορω να αυτοπροσδιοριζομαι ινδουιστης μοναχος.δε σημαινει οτι ειμαι. προφανως καποιος που ειναι στη συμπεριφορα ζωο-χουλιγκανος δεν γινεται να ειναι αναρχικος.το ενα ακυρωνει το αλλο. λολ δηλαδή ποιός είναι ο τρόπος ανατροπής του κράτους απ' τους αναρχικούς; γιατί εγώ ξέρω πως είναι η βίαια σύγκρουση. Τώρα εσύ άμα ξες κάτι άλλο πες μας!
Anastazio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί πρέπει σώνει και καλά να έχουμε επιπτώσεις; Ειλικρινά ρωτάω, δεν ξέρω κάτι περισσότερο δηλαδή ούτε υποστηρίζω απόλυτα το μνημόνιο (το οποίο, όπως υποθέτω και οι υπόλοιποι,δεν γνωρίζω σε ικανοποιητικό βαθμό για να το κατακρίνω.) Αναρωτιέμαι απλά, με αφορμή το ποστ σου, γιατί όλοι βλέπουν εχθρούς γύρω τους; Γιατί οποιαδήποτε απόφαση παρθεί, είναι "για το κακό μας"; Αποκλείεται δηλαδή οι προσπάθειες που γίνονται να είναι για ένα καλύτερο αύριο; Όλα λάθος τα κάνουν; Όσοι είναι αντίθετοι με τα νέα μέτρα, τα γνωρίζουν; Ή φωνάζουν ωσάν μέλη μιας αγέλης; Δεν την τιμας την υπογραφη σου φιλε μου...!καθολου ομως!
Porg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 κι εγω μπορω να αυτοπροσδιοριζομαι ινδουιστης μοναχος.δε σημαινει οτι ειμαι. προφανως καποιος που ειναι στη συμπεριφορα ζωο-χουλιγκανος δεν γινεται να ειναι αναρχικος.το ενα ακυρωνει το αλλο. Να πας να το πεις σε κάποια κατάληψη αυτό, θα έχει πολύ γέλιο!
Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 λολ δηλαδή ποιός είναι ο τρόπος ανατροπής του κράτους απ' τους αναρχικούς; γιατί εγώ ξέρω πως είναι η βίαια σύγκρουση. Τώρα εσύ άμα ξες κάτι άλλο πες μας! η αναρχια ειναι μια ουτοπικη ιδεολογια,δεν εχει κανενα τροπο ανατροπης κανενος κρατους. απο αυτους που βλεπεις στις πορειες παιζει να μην ειναι και κανεις αναρχικος,ειτε σπαει,ειτε ειναι ειρηνικος. το αν ανηκουν σε αντιεξουσιαστικους χωρους ειναι αλλο θεμα.αναρχικοι με τη κυριολεκτικη εννοια δεν ειναι παντως.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 οπότε δέχεσαι ότι ουσιαστικά δεν υπάρχουν αναρχικοί και αναρχία ως πολιτική οντότητα;
Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ο πραγματικος αναρχικος θεωρει οτι το ιδανικο πολιτικο συστημα ειναι αυτο χωρις νομους,οργανα εξουσιας,ιεραρχιες κτλ με τη προυποθεση οτι ολοι ειναι νομιμοι γιατι εχουν κοινη λογικη και σεβονται ο ενας τον αλλον. κατι που φυσικα ειναι αδυνατο να υπαρξει γιατι εστω 1 ατομο σαπιο,ειναι ικανο να καταστρεψει ολο το συστημα.γι αυτο θεωρειται οτι ειναι ουτοπικο. αρα αυτοματα αυτοι που ειναι υπερ της βιας και των καταστροφων ειναι αδυνατο να ειναι αναρχικοι. ειναι σαν να δηλωνεις χριστιανος,και να βριζεις χριστοπαναγιες.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 οπότε δέχεσαι ότι ουσιαστικά δεν υπάρχουν αναρχικοί και αναρχία ως πολιτική οντότητα;
Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 υπαρχουν,αλλα δεν εχει τυχει να γνωρισω κανεναν. η αναρχια υπαρχει,αλλα οχι σε κρατικο επιπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα