Porg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 @lary7 μαύρο χιούμορ έκανα @akpe ο τύπος ρε φίλε είναι στη μέση του δρόμου πριν πέσει η πρώτη μηχανή, δεν περίμενε να πέσει και μετά να πάει για τη δεύτερη.άλλωστε το όλο σκηνικό κρατάει τρία δεύτερα @b_real δεν έκατσαν εκεί απο επιλογή, στην αρχή φεύγουν μέχρι που έπεσαν οι μηχανές
Garnele Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ο τίτλος του τόπικ πάντως εμένα μου έκανε αρχικά για βιβλίο. Να, βρήκα και εξώφυλλο.
akpe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ρε συ αλλα το έκανε για να προκαλέσει, τουλάχιστον εμένα έτσι μου φαίνεται. Ο τίτλος του τόπικ πάντως εμένα μου έκανε αρχικά για βιβλίο. Να, βρήκα και εξώφυλλο. http://pitsirikos.net/wp-content/uploads/2012/02/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-12-%CE%A6%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-2012-030-620x465.jpg Εγώ πάλι νόμιζα οτι βγάλαν νέο δίσκο οι Πυξ Λαξ
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδη τι πρεπει να γινει για να παρουν γραμμη μερικοι οτι και τα ΜΑΤ και οι κουκουλοφοροι εδρασαν απο κοινου για να διαλυσουν το κοσμο που θελει να διαδηλωσει?
Porg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μόνο εμένα μου θυμίζει ο τίτλος τον "Στρατηγό άνεμο" του Πολύδωρα;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 να πέσει ο συντελεστής ευφυίας τους
lary7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Γενικα αποφευγω να ευχομαι να τραυματιστει συνανθρωπος μου, ειτε μπατσος ειτε διαδηλωτη. Γιατι ο μπατσος ειναι εκει απο υποχρεωση ενω ο διαδηλωτης παει να κλωτσησει αναβατη απο την καβλα του. Το οτι δεν πηγε κανενας μπατσος στο χωριο του ειναι εξισου αρνητικο με το οτι κανενας απο τους μαλακες με τις μολωτοφ δεν πηγε 2 χρονακια φυλακα να στρωσει χαρακτηρα. Γιατι σε χωρες οπου οι μπατσοι τιμωρουνται για παραβαση καθηκοντος οι "διαδηλωτες" με τις μολοτοφ αντιμετωπιζονται σαν οπλοφοροι, με οτι αυτο συναιπαγεται.
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 να πέσει ο συντελεστής ευφυίας τους εξυπνο.
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 μάλλον το παρεξήγησες Οχι, απλα οντως το βρηκα αστειο. Κατα τα αλλα, θα ηταν χασιμο χρονου να αναλυσουμε αποψεις εδω. We agree to disagree
DrLo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι σε χωρες οπου οι μπατσοι τιμωρουνται για παραβαση καθηκοντος οι "διαδηλωτες" με τις μολοτοφ αντιμετωπιζονται σαν οπλοφοροι, με οτι αυτο συναιπαγεται. Ακριβώς αυτό. +++
akpe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Γενικα αποφευγω να ευχομαι να τραυματιστει συνανθρωπος μου, ειτε μπατσος ειτε διαδηλωτη. Γιατι ο μπατσος ειναι εκει απο υποχρεωση ενω ο διαδηλωτης παει να κλωτσησει αναβατη απο την καβλα του. Το οτι δεν πηγε κανενας μπατσος στο χωριο του ειναι εξισου αρνητικο με το οτι κανενας απο τους μαλακες με τις μολωτοφ δεν πηγε 2 χρονακια φυλακα να στρωσει χαρακτηρα. Γιατι σε χωρες οπου οι μπατσοι τιμωρουνται για παραβαση καθηκοντος οι "διαδηλωτες" με τις μολοτοφ αντιμετωπιζονται σαν οπλοφοροι, με οτι αυτο συναιπαγεται. Ντάξ δεν έχεις άδικο, απλά σε κάτι τέτοια σκηνικά μου ανάβουν τα λαμπάκια. Ο μπάτσος ναι μεν κάνει τη δουλειά του, η οποία όμως δεν του επιβάλλει να κοπανήσει τον διαδηλωτή στο κεφάλι με το ματσούκι (κάτι που κάνουν αρκετά συχνά) ούτε να πέσει με τη μηχανή πάνω στο πλήθος (προχτές από ατύχημα, πρίν λίγους μήνες στο Σύνταγμα επίτηδες). Το κάνει είτε από την καύλα του είτε από αντίδραση. Ειδικά το δεύτερο. Όπως και ο κουκουλοφόρος/διαδηλωτής χτυπάει από αντίδραση, όπως είπε και ο Ντινάρας η βία φέρνει βία πάντα. Το "εύχομαι" και το "κρίμα που δεν" ήταν όντως άστοχο και τραγικό εκ μέρους μου. Παραμένει όμως το γεγονός πως πάνω στο ξεκαύλωμα τους τόσο ο μπάτσος με το γκλόμπ όσο και ο κουκουλοφόρος με τις μολότοφ μπορεί να πάρει τη ζωή μου/σου/οποιουδήποτε. Στην περίπτωση π.χ. του Γρηγορόπουλου, ναι θα προτιμούσα δυο χρόνια νωρίτερα ξέρω γω να είχε πάθει κάτι παρόμοιο ο ειδικός φρουρός, που ξέρεις, μπορεί τώρα ο μικρός να ζούσε. Ξέρω, δεν είναι και ό,τι πιο σωστό το σκεπτικό μου αλλά εντάξει, όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους κοιτάς το lesser than two evils. Καλά αυτό με τις μολότοφ είναι απο άλλο ανέκδοτο. Έχεις απέναντί σου εμπρηστικο μηχανισμό, και (σύμφωνα με γνωστό μου ειδικό φρουρό) δεν τα θεωρούν καν όπλα! Τώρα άκουσα κάνουν και άλλα κόλπα, δένουν γουρούνες γύρω από το μπουκάλι. Ενώ αν δουν διαδηλωτή με αεροβόλο στο χέρι, στο δευτερόλεπτο θα τον σημαδεύουν δέκα. Fuck logic. Δηλαδη τι πρεπει να γινει για να παρουν γραμμη μερικοι οτι και τα ΜΑΤ και οι κουκουλοφοροι εδρασαν απο κοινου για να διαλυσουν το κοσμο που θελει να διαδηλωσει? Να ξυπνήσουν. Βέβαια πρέπει να ξυπνήσουν και αυτοί που τσουβαλιάζουν τα πάντα και νομίζουν πως κάθε φορά φταίει/προκαλεί ΜΟΝΟ ο προβοκάτσιας ή ο ψευτοανάρχας. Ξαναλέω, πολύ χλωμό μου φαίνεται ΟΛΟΙ όσοι τα σπάνε να είναι μπάτσοι/ασφαλίτες/γερμανοί πράκτορες ή υφιστάμενοί τους. Εκτός αν κάθε φορά που γίνονται επεισόδια στις πορείες οι ασφαλίτες παίρνουν μαζί και τους 17χρονους γιούς τους. edit: άσχετο, αλλά what the fuck?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ρε υπάρχουν και ασφαλίτες και προβοκάτσιες, όμως σε ένα ελάχιστο ποσοστό
antuansupra Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 edit: άσχετο, αλλά what the fuck? Ειναι βλαμένοι σιγουρα αυτοι που το γράψανε
tsakonas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δε διάβασα το thread όλο, ο ψηλός με την ομπρέλα πάντως μοιάζει να είναι είναι ο ασφαλίτης με τον ασύρματο στις προηγούμενες πορείες... ο κόσμος το χει τούμπανο... και στα κανάλια λένε όλο "λαλακιες"... πως γίνεται λέει να λείπει η αστυνομία... για τόσο πρόβατα μας έχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα