Garnele Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 edit: άσχετο, αλλά what the fuck? Θαυμάσιο, θα προωθηθεί δεόντως. Μερσί.
Str Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 1ον, ξεχάσαν στα αξεσουάρ την ομπρέλα.. 2ον, το μόνο που ζητάει ο κόσμος είναι αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω. ΕΔΕ στον δημόσιο υπάλληλο για παραβίαση καθήκοντος και φυλακή, και δίκη στον μπάχαλο και φυλακή
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δε διάβασα το thread όλο, ο ψηλός με την ομπρέλα πάντως μοιάζει να είναι είναι ο ασφαλίτης με τον ασύρματο στις προηγούμενες πορείες... ποιος ειναι αυτος; λινκ;
kostas_dr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Και μετά απο όλο αυτό το ξεφτιλίκι, όλους τους πυρπολισμούς και τις καταστροφές στο κέντρο, ούτε μια παραίτηση, έστω για τα μάτια του κόσμου Μάλλον περίμενα πολλά ε;
tsakonas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ποιος ειναι αυτος; λινκ; http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wCvb2dAqZes#t=89s
Porg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δε διάβασα το thread όλο, ο ψηλός με την ομπρέλα πάντως μοιάζει να είναι είναι ο ασφαλίτης με τον ασύρματο στις προηγούμενες πορείες... Ρε φίλε συγνώμη κιόλας, ότι ο ψηλός τύπος με την ομπρέλα μάλλον είναι ασφαλίτης το συμπέρανες επειδή υπάρχει και ένα ψηλός ασφαλίτης;
παπι Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ρε φίλε συγνώμη κιόλας, ότι ο ψηλός τύπος με την ομπρέλα μάλλον είναι ασφαλίτης το συμπέρανες επειδή υπάρχει και ένα ψηλός ασφαλίτης; Πως αλλιως θα δικαιολογηθει η υπαρξη του παρακρατους; BTW Τι κοινωνικους κυκλους εχετε; Πρωσοπικα ξερω καμια 20ρια ατομα που ευκολα θα κατεβαιναν για να τα σπασουν. Να τα σπασουν χωρις λογο ετσι απλα για να τα σπασουν...
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Έχουμε και λέμε λοιπόν. Έχουμε ένα ποσοστό από ασφαλίτες και ματατζήδες που προσπαθούν να σπάσουν την πορεία Ένα μέρος ιδεολογικών μπαχαλάκηδων. Ναι υπάρχουν και αυτοί που τα σπάνε από ιδεολογία. Μερικοί τα σπάνε και για την τρέλα τους (αντίστοιχος του πυρομανούς) Οπορτουνιστές που θέλουν να κάνουν πλιάτσικο. Λαθρομετανάστες που θέλουν να κάνουν πλιάτσικο. Αναρχικούς που την έχουν ακούσει. Κωλόπαιδα γενικά που απλά είπαν να σπάσουν κάτι Έχω ξεχάσει κανέναν?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 αυτοί είναι όλοι πάνω-κάτω (τους λαθρομετανάστες γιατί τους βάζεις χώρια; )
xlapacas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Έχουμε και λέμε λοιπόν. Έχουμε ένα ποσοστό από ασφαλίτες και ματατζήδες που προσπαθούν να σπάσουν την πορεία Ένα μέρος ιδεολογικών μπαχαλάκηδων. Ναι υπάρχουν και αυτοί που τα σπάνε από ιδεολογία. Μερικοί τα σπάνε και για την τρέλα τους (αντίστοιχος του πυρομανούς) Οπορτουνιστές που θέλουν να κάνουν πλιάτσικο. Λαθρομετανάστες που θέλουν να κάνουν πλιάτσικο. Αναρχικούς που την έχουν ακούσει. Κωλόπαιδα γενικά που απλά είπαν να σπάσουν κάτι Έχω ξεχάσει κανέναν? τους εξωγηινους!!!
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ξεχασαμε τους συνδεσμιτες. Δεν ειναι και μεγαλο μυστικο οτι πολλοι "μπαχαλακηδες" ειναι "μισθωμενα" μελη συνδεσμων αθλητικων ομαδων.
-nick- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Οι κουκουλοφορoι πληρωνονται απο τον Σοοοορος (οπως και εγω αλλα λιγοτερα ακομα,ενα χαρτζιλικι το βγαζω παντως ) Επισης κατω απο την Ακροπολη εχει κρυμμενη διαστημικη βαση http://www.youtube.com/watch?v=M99nzyiS830
tsakonas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ρε φίλε συγνώμη κιόλας, ότι ο ψηλός τύπος με την ομπρέλα μάλλον είναι ασφαλίτης το συμπέρανες επειδή υπάρχει και ένα ψηλός ασφαλίτης; ρε φιλε συγγνώμη κιόλας, να διαβάζεις ξέρεις? λέω μοιάζει... και επειδή έχω κολλητό στην ομάδα ΔΊΑΣ , ΔEΛΤΑ,ξέρω από πρώτο χέρι ότι οι ασφαλίτες ήταν πάλι εκεί κουκουλοφόροι.
-nick- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 πιο σοβαρα τωρα Έχουμε και λέμε λοιπόν. Έχουμε ένα ποσοστό από ασφαλίτες και ματατζήδες που προσπαθούν να σπάσουν την πορεία Ένα μέρος ιδεολογικών μπαχαλάκηδων. Ναι υπάρχουν και αυτοί που τα σπάνε από ιδεολογία. Μερικοί τα σπάνε και για την τρέλα τους (αντίστοιχος του πυρομανούς) Οπορτουνιστές που θέλουν να κάνουν πλιάτσικο. Λαθρομετανάστες που θέλουν να κάνουν πλιάτσικο. Αναρχικούς που την έχουν ακούσει. Κωλόπαιδα γενικά που απλά είπαν να σπάσουν κάτι Έχω ξεχάσει κανέναν? Πολυ σωστος, με καλυψες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα