Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1ον, ξεχάσαν στα αξεσουάρ την ομπρέλα..

2ον, το μόνο που ζητάει ο κόσμος είναι αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω.

ΕΔΕ στον δημόσιο υπάλληλο για παραβίαση καθήκοντος και φυλακή, και δίκη στον μπάχαλο και φυλακή

Δημοσ.
δε διάβασα το thread όλο, ο ψηλός με την ομπρέλα πάντως μοιάζει να είναι είναι ο ασφαλίτης με τον ασύρματο στις προηγούμενες πορείες...

ποιος ειναι αυτος; λινκ;

Δημοσ.

Και μετά απο όλο αυτό το ξεφτιλίκι, όλους τους πυρπολισμούς και τις καταστροφές στο κέντρο, ούτε μια παραίτηση, έστω για τα μάτια του κόσμου :shifty:

Μάλλον περίμενα πολλά ε;

Δημοσ.

δε διάβασα το thread όλο, ο ψηλός με την ομπρέλα πάντως μοιάζει να είναι είναι ο ασφαλίτης με τον ασύρματο στις προηγούμενες πορείες...

Ρε φίλε συγνώμη κιόλας, ότι ο ψηλός τύπος με την ομπρέλα μάλλον είναι ασφαλίτης το συμπέρανες επειδή υπάρχει και ένα ψηλός ασφαλίτης;

Δημοσ.

Ρε φίλε συγνώμη κιόλας, ότι ο ψηλός τύπος με την ομπρέλα μάλλον είναι ασφαλίτης το συμπέρανες επειδή υπάρχει και ένα ψηλός ασφαλίτης;

Πως αλλιως θα δικαιολογηθει η υπαρξη του παρακρατους;

BTW Τι κοινωνικους κυκλους εχετε; Πρωσοπικα ξερω καμια 20ρια ατομα που ευκολα θα κατεβαιναν για να τα σπασουν. Να τα σπασουν χωρις λογο ετσι απλα για να τα σπασουν...

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Έχουμε ένα ποσοστό από ασφαλίτες και ματατζήδες που προσπαθούν να σπάσουν την πορεία

Ένα μέρος ιδεολογικών μπαχαλάκηδων. Ναι υπάρχουν και αυτοί που τα σπάνε από ιδεολογία. Μερικοί τα σπάνε και για την τρέλα τους (αντίστοιχος του πυρομανούς)

Οπορτουνιστές που θέλουν να κάνουν πλιάτσικο. Λαθρομετανάστες που θέλουν να κάνουν πλιάτσικο.

Αναρχικούς που την έχουν ακούσει.

Κωλόπαιδα γενικά που απλά είπαν να σπάσουν κάτι

Έχω ξεχάσει κανέναν?

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Έχουμε ένα ποσοστό από ασφαλίτες και ματατζήδες που προσπαθούν να σπάσουν την πορεία

Ένα μέρος ιδεολογικών μπαχαλάκηδων. Ναι υπάρχουν και αυτοί που τα σπάνε από ιδεολογία. Μερικοί τα σπάνε και για την τρέλα τους (αντίστοιχος του πυρομανούς)

Οπορτουνιστές που θέλουν να κάνουν πλιάτσικο. Λαθρομετανάστες που θέλουν να κάνουν πλιάτσικο.

Έχω ξεχάσει κανέναν?

τους εξωγηινους!!!

4181903825_54678a8e72.jpg

Δημοσ.

Ξεχασαμε τους συνδεσμιτες. Δεν ειναι και μεγαλο μυστικο οτι πολλοι "μπαχαλακηδες" ειναι "μισθωμενα" μελη συνδεσμων αθλητικων ομαδων.

Δημοσ.

ρε φιλε συγγνώμη κιόλας, να διαβάζεις ξέρεις?

λέω μοιάζει...

και επειδή έχω κολλητό στην ομάδα ΔΊΑΣ , ΔEΛΤΑ,ξέρω από πρώτο χέρι ότι οι ασφαλίτες ήταν πάλι εκεί κουκουλοφόροι.

Δημοσ.

πιο σοβαρα τωρα

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Έχω ξεχάσει κανέναν?

Πολυ σωστος, με καλυψες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...