Alexisssss Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Σήμερα στην ιστοσελίδα του CNN διεξάγεται δημοσκόπηση με το ερώτημα εάν η Ευρώπη έχει συμπεριφερθεί πολύ σκληρά στην Ελλάδα, με επιλογές ΝΑΙ ή ΟΧΙ και έχουν μπει "κάποιοι" για να υπερισχύσει το "ΟΧΙ", ώστε να μην υπάρξει κάποια μορφή αλληλεγγύης, να δρομολογηθούν νέα αισχρά και ανήθικα μέτρα και να δαιμονοποιηθούμε σαν Λαός. Εδώ ψηφίζουμε "ΝΑΙ" Η ψηφοφορία βρίσκεται κάτω δεξία στην ιστοσελίδα http://edition.cnn.com/ Στην σελιδα κατω δεξια της σελιδας ψηφιστε ΝΑΙ!! Edit:Αν εχει ξαναμπει ζητω συγνωμη και ας διαγραφει...
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ε ναι, οι ελληνες δεν φταινε σε κατι ρε συ. Οι αλλοι φταινε για αυτα που κανουμε, οχι εμεις.
tolis_01 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ ψήφισα όχι γιατί μου αρέσει να τρολάρω ψηφοφορίες.
g_alkis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ ψήφισα όχι γιατί μου αρέσει να τρολάρω ψηφοφορίες. Λολ
Dimitris362 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι και καποιοι αλλοι που παρακινουν τον κοσμο λεγοντας τους επιτακτικά να ψηφίσει ναι. δες εκει ε? Εχω την εντυπωση οτι δεν διαφέρεις καθολου απ αυτους που αναφερεις.
xlapacas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 φυσικα και οχι θα ψηφισουμε! ποτε μας φερθηκε σκληρα? εμεις ειμαστε οι μ...ς και τους ανοιγουμε την πορτα και μετα τα ποδια μας!
padelis71992 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Χθές ήταν στο 65 οχι 35 ναι σήμερα το ναι υπερισχυει για πάμε να ψηφίζουμε όλοι στο ναι
deesnider Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε Alexisssss, η Ευρώπη, όποιες κινήσεις έκανε προς την Ελλάδα, τις έκανε κατόπιν επίσημων συμφωνιών με τις κυβερνήσεις τις Ελλάδας και όχι απ' ευθείας με το λαό. Από τη στιγμή που οι κυβερνήσεις μας αποδείχθηκαν ασυνεπείς στα όσα είχαν δεσμευθεί, είναι λογικό και αναμενόμενο για την Ευρώπη, να αντιδρά με αυστηρότητα και "σκληρότητα" εναντίον μας. Με τις ανίκανες και ανεύθυνες κυβερνήσεις μας έχουν πάρει ανάποδες οι Ευρωπαίοι, όχι με 'σένα και 'μένα, όχι με το λαό δηλαδή (αν και θα 'πρεπε, διότι ο λαός είναι που δίνει εξουσία στους ίδιους κλέφτες, εδώ και κάποιες δεκαετίες). Δε σου λέω ότι είναι μία δίκαιη κατάσταση για όλους, αλλά προσωπικά δε βλέπω καμία προσπάθεια "δαιμονοποίησής" μας, ως λαού.
Alexisssss Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε Alexisssss, η Ευρώπη, όποιες κινήσεις έκανε προς την Ελλάδα, τις έκανε κατόπιν επίσημων συμφωνιών με τις κυβερνήσεις τις Ελλάδας και όχι απ' ευθείας με το λαό. Από τη στιγμή που οι κυβερνήσεις μας αποδείχθηκαν ασυνεπείς στα όσα είχαν δεσμευθεί, είναι λογικό και αναμενόμενο για την Ευρώπη, να αντιδρά με αυστηρότητα και "σκληρότητα" εναντίον μας. Με τις ανίκανες και ανεύθυνες κυβερνήσεις μας έχουν πάρει ανάποδες οι Ευρωπαίοι, όχι με 'σένα και 'μένα, όχι με το λαό δηλαδή (αν και θα 'πρεπε, διότι ο λαός είναι που δίνει εξουσία στους ίδιους κλέφτες, εδώ και κάποιες δεκαετίες). Δε σου λέω ότι είναι μία δίκαιη κατάσταση για όλους, αλλά προσωπικά δε βλέπω καμία προσπάθεια "δαιμονοποίησής" μας, ως λαού. Εδωσες εξουσια σε κανεναν Παπαδημο;;; Ψηφησες καποιου ειδους δημοψηφισμα για το Μνημονιο 1;;;; Υπηρξε κανενα δημοψηφισμα για το Μνημονιο Νουμερο 2;;; Εγω Αντιθετως ειδα μια ειρινικη διαδηλωση την Κυριακη και ξαφνικα Μερικους Ματατζηδες να πνιγουν τον κοσμο με χειμικα... Ειχαν λεει διαταγες να απομακρυνουν τον κοσμο απο την πλατεια συνταγματος....
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ε ναι, το προβλημα της ελλαδας ειναι κατι καινουριο, τωρα ξεκινησε...
kostas_dr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ήταν μια αναγκαία θυσία για την ασφάλεια της Βουλής, για να ψηφίσουν την σωτηρία της χώρας. Να' ναι καλά οι άνθρωποι Εμείς οι αχάριστοι φταίμε.
Alexisssss Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ε ναι, το προβλημα της ελλαδας ειναι κατι καινουριο, τωρα ξεκινησε... Tελος παντων... Εγω σαν Ελληνας δεν γουσταρω να με γαμανε και να ακουστει και στην Τηλεοραση οτι δεν μ φερονται αρκετα σκληρα! Τωρα η γνωμη σου σεβαστη αλλα μεχρι εκει... Εγω αυτο π νομιζα σωστο να κανω (να διαδοσω το δημοψηφισμα σε καθε ελληνα π σεβεται τον εαυτο του) το εκανα... Εως εκει...
παπι Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εδωσες εξουσια σε κανεναν Παπαδημο;;; Ποιος την εδωσε; Οεο; Ψηφησες καποιου ειδους δημοψηφισμα για το Μνημονιο 1;;;; Το εχεις διαβασει; Υπηρξε κανενα δημοψηφισμα για το Μνημονιο Νουμερο 2;;; Το εχεις διαβασει;
Alexisssss Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ποιος την εδωσε; Οεο; Το εχεις διαβασει; Το εχεις διαβασει; Oχι δεν το εχω διαβασει αλλα απ'οτι μ ειπε ο Αδωνης "θα ενθουσιαστω" :lol: Τελος παντων οποιος θελει να ψηφισει ας ψηφισει... Τελος απο εμενα...
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Tελος παντων... Εγω σαν Ελληνας δεν γουσταρω να με γαμανε και να ακουστει και στην Τηλεοραση οτι δεν μ φερονται αρκετα σκληρα! Τωρα η γνωμη σου σεβαστη αλλα μεχρι εκει... Εγω αυτο π νομιζα σωστο να κανω (να διαδοσω το δημοψηφισμα σε καθε ελληνα π σεβεται τον εαυτο του) το εκανα... Εως εκει... Απο ποτε το "φερθηκε η ΕΕ σκληρα στην Ελλαδα" ειναι "γιατι δεν γαμαει πιο πολυ η ΕΕ την Ελλαδα"? Να φερθεις σκληρα, δεν σημαινει να φερθεις αδικα. Η Ελλαδα και οι πολιτες της επελεξαν αυτη την πορεια. Εμμεσα ή αμεσα. Οταν η ΕΕ εστελνε τα πακετα με τα λεφτα ηταν καλα? Τωρα θα μου πεις, αλλοι τα τρωγανε. Ναι, οι αλλοι ομως δεν φυτρωσαν. Εκλεχθηκαν. Και οταν εσυ ο ιδιος φοροδιαφευγεις ή βοηθας στην φοροδιαφυγη εισαι συμμετοχος σε αυτο που γινεται. Απλα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα