Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας, έχω από το 2007 κάτι ηχεία logitech και από ότι καταλαβαίνετε τα έχουν παίξει λίγο (δεν έχουν και καθαρό ήχο) και σκέφτομαι να πάρω κάτι καινούριο, είμαι τελείως άσχετος στα ηχεία.Θέλω κάτι ΔΥΝΑΤΟ συνηθίζω να ακούω πολλές ώρες μουσική και να δοκιμάζω και τις αντοχές των ηχείων, ε και σε καμία αθώα συγκέντρωση φίλων (παρτάκυ και έτσι).Βλέπω hd ταινίες, και παίζω και ανάλογα απιχνίδια με το μηχανημα της υπογραφής.ΑΑΑ και το σημαντικότερο που θελω είναι όταν τα βάζω τέρμα να βγαίνει κρυστάλλινος ο ήχος, Τώρα με όλα αυτά που ζητώ δεν ξέρω πόσο θα κοστίσει διαθέτω απο 50......άντε μέχρι 60.....βαριά βαριά 70 ευρώ.Μένω Κατερίνη (δίπλα στην θεσσαλονίκη).Μέχρι στιγμής κοιτώ αυτά (νομίζω πως τα 5.1 είναι πού καλύτερα των 2,1:

http://www.skroutz.gr/s/315407/Logitech-X-530.html

http://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html

Δημοσ.

Tα δεύτερα τα έχω ακούσει και η αλήθεια είναι ότι είναι αξιοπρεπή για τα λεφτά τους. Εφόσον ακους κατά κύριο λόγο μουσική, όμως, πας καρφί για 2.1. Στα λεφτά που ζητάς θα σου πρότεινα τα z-523. Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις κατοστάρικο υπάρχουν και (αρκετά) καλύτερες λύσεις.

Δημοσ.

Tα δεύτερα τα έχω ακούσει και η αλήθεια είναι ότι είναι αξιοπρεπή για τα λεφτά τους. Εφόσον ακους κατά κύριο λόγο μουσική, όμως, πας καρφί για 2.1. Στα λεφτά που ζητάς θα σου πρότεινα τα z-523. Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις κατοστάρικο υπάρχουν και (αρκετά) καλύτερες λύσεις.

Τα 5.1 προορίζονται για ταινίες ; νόμιζα πως είναι καλύτερα αυτά...το σημαντικοτερο για εμενα οπως ειπα ειναι ο κρυσταλλινος ηχος οσο και αν ανεβασω την ενταση.

Δημοσ.

Τα 5.1 προορίζονται για ταινίες ; νόμιζα πως είναι καλύτερα αυτά...το σημαντικοτερο για εμενα οπως ειπα ειναι ο κρυσταλλινος ηχος οσο και αν ανεβασω την ενταση.

Ναι, για ταινίες και παιχνίδια. Για μουσική μόνο 2.1. Κατά τα άλλα αυτό που ζητάς θα το βρεις σε ηχεία μόνο 200+ ευρώ και πάνω.

Δημοσ.

θα συμφωνισω με τον {Δεινοσαυρος}...εφοσον ακους κυριως μουσικη καλυτερα να παρεις 2.1 ηχεια !

και για τα λεφτα που διαθετεις τα z-523 ειναι αψογα...αλλα μην περιμενεις σε απιαδηποτε ηχεια και να παρεις αμμα τα βαλεις τερμα μια μικρη αλιωση του ηχου θα εχεις 100%.

και μιας και μενεις κατερινη ( οπως και εγω ) θα μπορουσες αν παρεις τελικα αυτα να τα παρεις απο το e-shop.gr για να μην πληρωνεις μεταφορικα !

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501689

Δημοσ.

Ναι, για ταινίες και παιχνίδια. Για μουσική μόνο 2.1. Κατά τα άλλα αυτό που ζητάς θα το βρεις σε ηχεία μόνο 200+ ευρώ και πάνω.

στα λογιτεκ που προτεινεις θα ειμαι καλα ; εννοώ θα είναι "καλά" για τα χρήματα και αυτό που προσφέρουν ; στα χρήματα αυ΄τα είναι η καλύτερη επιλογή ;

Δημοσ.

το σημαντικότερο που θελω είναι όταν τα βάζω τέρμα να βγαίνει κρυστάλλινος ο ήχος

Ώρα για ...ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα:

Το "σημαντικότερο που θέλεις", απλά δε γίνεται. Κανένας - μα κανένας όμως! - ενισχυτής και κανένα - μα κανένα όμως! - ηχείο, δε μπορεί να βγάλει "κρυστάλλινο" ήχο, με την ένταση στο τέρμα.

Παραμόρφωση του κερατά θα βγάλει, η οποία θα στείλει τις μονάδες των ηχείων στα σκουπίδια. Πόσο μάλλον, όταν η απαίτηση αυτή υπάρχει από ηχειάκια της σειράς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...