yiankap Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα. Έχω κάνει ένα δίκτυο ανάμεσα στους 2 υπολογιστές μου (σταθερό και φορητό). Το πρόβλημα είναι ότι στον κοινόχρηστο δίσκο που χρησιμοποιώ για κεντρική αποθήκευση και έχω στον σταθερό, ενώ βλέπω τον δίσκο δικτυακά από τον φορητό και μου δείχνει στο περιεχόμενο του δίσκου όλους τους φακέλους του, μου δίνει πρόσβαση μόνο στους μισούς (συγκεκριμένα τους φακέλους με ονόματα από Α έως G - δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). π.χ Στον ίδιο δίσκο o φάκελος CD-DVD copy tools είναι προσβάσιμος κανονικά, ο φάκελος Ghost Images δεν είναι. Το λειτουργικό σύστημα είναι και στα 2 Windows 7 Ultimate (32bit και 64bit) με καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού (μόνο Windows, updates και antivirus), οι υπολογιστές συνδέονται μέσω του Wind ρουτερ, στα antivirus (NIS2012) οι υπολογιστές είναι δηλωμένοι ως full trust. To πρόβλημα υπήρχε και παλαιότερα όταν στον σταθερό είχα Home Premium και στον φορητό ΧP, αλλά επειδή δεν ήταν καθαρή η εγκατάσταση, πίστευα ότι ίσως κάποιο πρόγραμμα δημιουργεί το πρόβλημα (χρησιμοποιούσα και vmware και έλεγα ότι ίσως είχα εκεί το προβληματάκι) O δίσκος έχει permissions Everyone καθώς και anonymus logon και έχει πλήρη δικαιώματα εγγραφής/ανάγνωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα