Προς το περιεχόμενο

Τουρνουά Soul Calibur 5 αποκλειστικά στα Public!!


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Τα καταστήματα Public (www.public.gr) με αφορμή την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου fighting παιχνιδιού Soul Calibur V, διοργανώνουν ένα δυναμικό τουρνουά το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:00, στα καταστήματα του The Mall Athens στην Αθήνα και της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την ανάδειξη ενός μεγάλου νικητή που θα διεκδικήσει τη νίκη στο μεγάλο Πανευρωπαϊκό τελικό που θα διεξαχθεί στην Αγγλία!

 

Όσοι πιστεύουν στις ικανότητές τους και επιθυμούν να διεκδικήσουν τον Πανευρωπαϊκό τίτλο του Πρωταθλητή στο Soul Calibur 5 δεν έχουν παρά να επισκεφθούν την ιστοσελίδα των Public www.public.gr και να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής που θα βρουν στην ενότητα του gaming! Το τουρνουά θα διεξάγεται παράλληλα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και οι νικητές των ημιτελικών θα διαγωνιστούν μεταξύ τους online καθώς μόνο ένας τυχερός θα βρεθεί στην Αγγλία!

 

Ωστόσο, δώρα δεν περιμένουν μόνο τον πρώτο νικητή! Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει μια συλλεκτική έκδοση του Soul Calibur 5 , ο τρίτος νικητής θα κερδίσει το παιχνίδι Soul Calibur μαζί με ένα Gamepad Speedlink και ο τέταρτος νικητής θα κερδίσει και αυτός το παιχνίδι μαζί με ένα συλλεκτικό T-Shirt.

 

Το 2012 είναι μια δυναμική χρονιά για τα Public (www.punlic.gr) στον τομέα του gaming που υπόσχεται πολλές αποκλειστικότητες, νέες υπηρεσίες και δράσεις για όλους τους gamers.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...