stratigos24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Θελω να ρωτησω πως γινεται να μαθει καποιος γρηγορα την αγγλικη γλωσσα. Φανταζομαι θα παιζει ρολο βεβαια και κατα ποσο ''τα παιρνει'' αυτος που τα μαθαινει (πιο γρηγορα μπορει να τα μαθει καποιος αλλος απο μενα κλπ.), απλα μιλαμε για τον τροπο που μπορει να γινει. Μονο με ταχυρυθμα μαθηματα? Με ιδιαιτερα? Σε καποιο φροντιστηριο? Θελω να μαθω αγγλικα ωστε να μπορω να εκφραζομαι ευκολα και γρηγορα, να μπορω να μιλαω οσο γινεται καλυτερα και να μπορω ισως και να διαβαζω ξενογλωσσα βιβλια.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ξέρεις καθόλου; τα ταχύρυθμα είναι μόνο για βασική επικοινωνία νομίζω
stratigos24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Kατι ξερω παντως με τιποτα δεν μπορω να διαβασω ξενη λογοτεχνια ας πουμε, εχω λαθος σκεψη πολλες φορες στο πως εκφραζομαι (το μυαλο μου παει με βαση τα Ελληνικα οταν δεν ξερω κατι, με αποτελεσμα να βγαινει οτι λεω τελειως λαθος). Συνηθως οτι ξερω ειναι απο εμπειρια που το εχω δει/ακουσει πολλες φορες κλπ. Χρονους κλαφτα και λεξιλογιο ετσι και ετσι...
viper2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 δες σειρες χωρις υποτιτλους και εισαι ενταξει
stratigos24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Λες? Και πως θα μαθαινω το λεξιλογιο, τους χρονους κλπ? Μιλας οτι θα μαθω αρκετα καλα αλλα θα ειναι εμπειρικα ετσι?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ξεκίνα με κόμιξ στα αγγλικά για λίγο καιρό θα σε βοηθήσει πολύ.
stratigos24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Mαλιστα Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα. Το λαμβανω και αυτο υπ'οψην μου λοιπον.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 εγώ πιτσιρικάς, αν και πήγαινα αγγλικά, ουσιαστικά από κόμιξ ξεκίνησα να καταλαβαίνω κάποια βασικά πράγματα για τα άλλα (γραμματική κτλ) θα πρέπει να πας σε δάσκαλο/σχολή εκτός αν σκαμπάζεις δανείσου ένα βιβλίο εκμάθησης δοκιμαστικά από μια βιβλιοθήκη
stratigos24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Κοιτα εχω πολλα βιβλια απο μαθηματα αγγλικων που εκανα παλια σε γυμνασιο κλπ και απο αγγλικα που εκανε η αδερφη μου πιο παλια..εχω βιβλια δηλαδη να διαβασω αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορω να τα καταφερω μονος μου.. Ενας θειος μου παλια εμαθε αγγλικα απο τη linguaphone με κασσετες τοτε και μετα σπουδασε αγγλικη φιλολογια στην Αγγλια και ειναι καθηγητης στο Nτιρι και καθηγητης αγγλικων σε φροντιστηριο στην Κανιγκος....ειναι και να το εχεις. Θα μου πεις και γιατι δεν πας εκει? Δεν μπορω να παω στο κεντρο να κανω μαθηματα δεν με βολευει με τιποτα...εχω και τη σχολη στον Πειραια..
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 σε τι επίπεδο βρίσκεσαι τώρα; πόσα καταλαβαίνεις αν διαβάσεις ένα αγγλικό κείμενο; ελληνική γραμματική ξέρεις;
insomniaK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Βρες αγγλόφωνη γυναίκα. Μπίριμπίρι κάτι θα σου μείνει!!!!
viper2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Βρες αγγλόφωνη γυναίκα. Μπίριμπίρι κάτι θα σου μείνει!!!! fish and chips
stratigos24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 σε τι επίπεδο βρίσκεσαι τώρα; πόσα καταλαβαίνεις αν διαβάσεις ένα αγγλικό κείμενο; ελληνική γραμματική ξέρεις; Ναι, ελληνικη γραμματικη πιστευω πως ξερω... Τωρα οσον αφορα για το αν διαβασω ενα αγγλικο κειμενο τι θα καταλαβω, νομιζω ειναι αναλογα και με το κειμενο που θα διαβασω. Σε πολλα μπορεις να καταλαβεις τι λεει πανω κατω και απο τα συμφραζομενα, απο το θεμα που εχει κλπ...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδί μου ένα άρθρο σε ένα σάιτ για πχ βιντεοπαιχνίδια μπορείς να το καταλάβεις; ένα άρθρο μιας εφημερίδας; πάντως αφού δε σου είναι εντελώς ξένα σου προτείνω κόμιξ (μπορείς να κάνεις και συγκρίσεις με την ελληνική μετάφραση όταν δυσκολεύεσαι) και μετά αμερικάνικες ταινίες/σειρές/εκπομπές με αγγλικούς υπότιτλους για να μπεις στο κλίμα της γλώσσας. Και μακροχρόνια συνέχεια αβέρτα διάβασμα, όλο το ίντερνετ είναι αγγλικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα