-nick- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Οχι, ειναι συνθεσαιζερ με αρκετα χαρακτηριστικο ηχο το οποιο εχει χρησιμοποιηθει σε διαφορες ηλεκτρονικες μουσικες ανα τα χρονια
kostas_dr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Το 2011 είχαμε πάνω απο 600 διαδηλώσεις και πορείες στο κέντρο! Ο κάθε πικραμένος μπορεί να μαζέψει 100 ανθρώπους και να κλείσει το κέντρο της Αθήνας! Για ρωτήστε και αυτούς που πρέπει να περάσουν απ' το κέντρο για να πανε στην δουλειά τους. Να μπουν κάποιοι κανόνες είναι αντιδημοκρατικό; Δηλαδή ξαφνικά βαφτίσαμε τον Καμίνη που ζητάει κάτι τέτοιο, φασίστα;
pournaras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 δημοκρατικό είναι να μπορείς να διαδηλώσεις με τους δικούς σου όρους και τους όρους που θα ορίσει ένα σύνολο. και όχι με τους όρους της αστυνομίας ή της οποιασδήποτε κυβέρνησης. όταν διαδηλώνεις με τους όρους της αστυνομίας γίνεσαι κάτι άλλο ( βλέπε ασφαλήτες!). οι 'καραμέλες' στις οποίες αναφέρεσαι, είναι αυτές που πασάρουν τα σάπια media και μερικά 'παιδάκια' τις τρώνε, χωρίς καν να μπούν στη διαδικασία περεταίρω σκέψης. οι πολιτισμένες χώρες της κεντρικής ευρώπης επίσης, είναι αυτές που θα κρίνουν το μέλλον σου (βλέπε Γερμανία). εάν αυτό το ανέχεσαι, μπες σε μία σειρά, και πήγαινε να διαδηλώσεις με τις πάπιες. Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι αυτο το συνολο και ποιος θα βαλει το οριο; Διοτι αν βγω με αλλα 20-30 ατομα και κλεισω για μια ολοκληρη μερα τη μια κεντρικη οδο να μην περναει ουτε φυλλο, νομιμοποιουμαι;
tolis_01 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Το 2011 είχαμε πάνω απο 600 διαδηλώσεις και πορείες στο κέντρο! Ο κάθε πικραμένος μπορεί να μαζέψει 100 ανθρώπους και να κλείσει το κέντρο της Αθήνας! Για ρωτήστε και αυτούς που πρέπει να περάσουν απ' το κέντρο για να πανε στην δουλειά τους. Να μπουν κάποιοι κανόνες είναι αντιδημοκρατικό; Δηλαδή ξαφνικά βαφτίσαμε τον Καμίνη που ζητάει κάτι τέτοιο, φασίστα; Συμφωνώ. Κλείνουν το κέντρο της Αθήνας και δεν μπορούν να πάνε 1.000.000 άνεργοι στις δουλειές τους. Επιτέλους θα αλλάξει αυτό.
kostas_dr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ντουντούκες και Λάβαρα θα έχεις; Συνθήματα σε δίστιχα και τετράστιχα;
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Στη Γερμανία ισχύει αυτό. Πορεία με άδεια, σε μια λωρίδα, μπροστά και πίσω ασθενοφόρο και περιπολικό. Πλακάτ και μαύρα περιβραχιόνια Τελείως ξένο θέαμα σε μένα που το έβλεπα.
akpe Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Όσοι από εσάς θεωρείτε το 1ο μέτρο αντιδημοκρατικό (που μπορεί και να είναι, δεν ξέρω), πόσο λιγότερο ή περισσότερο αντιδημοκρατικό είναι το να κλείνεις πέντε δρόμους, να κάνεις πουτάνα το κάθε κέντρο και να εμποδίζεις κάποιους, δεν πα να'ναι και 100 άτομα αυτοί, να πάνε στις δουλειές τους; Just asking. Για το δεύτερο δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτε;
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, οταν εχει απεργια και κανουν πορεια δεν αφηνουν τους απεργοσπαστες να πανε στη δουλεια τους
kostas_dr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μιλάμε για ΔΥ ή για εργαζόμενους των ΔΕΚΟ αλλά για ΟΛΟΥΣ τους άλλους (ναι, υπάρχουν και αυτοί και δεν αυτοπροσδιορίζονται ως απεργοσπάστες).
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Οι οποιοι θα επρεπε να ειναι κι αυτοι στις πορειες. "Γμτ, εχει πορεια, θα αργησω στη δουλεια των 500 ευρω το μηνα". Τελοσπαντων, ο καθενας με την αποψη του, απλα σε μενα "χτυπαει" καπως ασχημα το ολο σκηνικο που η πορεια πρεπει να ειναι σε μια λωριδα κτλ. Αν σε μια πορεια ειρηνικη πλακωσουν οι "γνωστοι αγνωστοι" και αναγκαστει η πορεια να ξεφυγει απο τη λωριδα των λεωφορειων θα θεωρηθει παρανομη?
capten- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Παίδες νήμα για όσους "ταλαπwρουνται" από τις διαδηλώσεις δεν ανοίγονται ποτε.Γιατί?
akpe Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Έλα βρε κάπτεν, για το καλό σου ταλαιπωρείσαι βρε. Και ας μην το ξέρεις. /sarcasm
deesnider Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι, οταν εχει απεργια και κανουν πορεια δεν αφηνουν τους απεργοσπαστες να πανε στη δουλεια τους Ακριβώς όπως εσύ έχεις δικαίωμα να απεργήσεις και να κάνεις πορεία διεκδικώντας ό,τι πιστεύεις πως δικαιούσαι, έτσι κι εγώ έχω δικαίωμα να μπορώ να πάω στη δουλειά μου ελεύθερα, είτε επειδή την έχω ανάγκη και δε με παίρνει να ρισκάρω το να τη χάσω (πράγμα για το οποίο δε θα σου δώσω κανένα λογαριασμό...), είτε διότι απλά, τα δικά σου αιτήματα για τα οποία απεργείς, είναι διαφορετικά από τα δικά μου και προσωπικά δε θέλω να απεργήσω (γι' αυτό κι αν δε θα σου δώσω λογαριασμό...) Το 'πιασες, φανατισμένε οπαδούλη της μονόπλευρης δημοκρατίας και του "ότι μας βολεύει" ; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2012 από deesnider
slygeo87 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει, μειοψηφία είσαι. Για αράξτε μερικοί.
bluesattack Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Παίδες νήμα για όσους "ταλαπwρουνται" από τις διαδηλώσεις δεν ανοίγονται ποτε.Γιατί? Προσδιορισε τη ταλαιπωρια .Μπορει για καποιον να ειναι ταλαιπωρια το να χρειαζεται να αλλαξει δυο τετραγωνα η να χρειαστει να καθαρισει το πεζοδρομιο μπροστα απο το μαγαζι του , η μπορει να αγανακτει που διαδηλωνει ο κοσμος και δεν μπορουν οι τουριστες να ψωνισουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα