Silverage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.Θέλω αν μπορείτε να μου προτείνεται καλές καρέκλες γραφείου σε στυλ διευθυντικές που να ΑΝΤΕΧΟΥΝ και να είναι και άνετες.
spacefart Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ειναι ΠΟΣα θες να δωσεις εγω γλυκοκοιταζω αυτη Mob-ΕΧ δες και αυτη EX-038 Synchro
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ειναι ΠΟΣα θες να δωσεις ^^ Το αυτό.
Silverage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αυστηρώς μέχρι 200 ευρώ παιδιά.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αυστηρώς μέχρι 200 ευρώ παιδιά. Η δική μου: ikea
spacefart Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Την MARKUS την δοκιμασα στα ΙΚΕα και δε με βολευε καθολου.. προσωπικα γουστα αυτα βεβαια..
Lucifer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ποτέ ξανά καρέκλα με πλαστικό αστερία. Ειδικά την τελευταία φορά που κατέληξα καθιστός στην καρέκλα με την πλάτη στο πάτωμα, δεν. Δεεεεν.
athlios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Νταξει δε θα κανεις ταρζανιες στην καρεκλα. Εκτος αν εισαι τοσο παθιαρης.
traganeus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Η δική μου: ikea Την πήρα πριν ένα μήνα. Φοβερή!!! Και η ανάκλησή της πολύ καλή
damian1977 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Πηρα μια απο Praktiker http://www.praktiker.gr/Product/polythrona-grafeiou-ravenna-16044?catNavId=60 και στις 20 μερες εχει αρχισει και τριζει.....μακριαααα!!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Η δική μου: ikea +1 για την markus. Σκυλι. Ναι αλλά είναι να κάθεσαι πάνω της 8-9 ώρες ξερωγώ; (και να δουλεύεις, όχι να παίζεις με το pc)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αλλά είναι να κάθεσαι πάνω της 8-9 ώρες ξερωγώ; (και να δουλεύεις, όχι να παίζεις με το pc) Ναι, μια χαρά είναι. Την έχω εδώ και 1,5 χρόνο ως καρέκλα μου στο γραφείο και είναι πολύ καλή. Όπως βέβαια γράφτηκε παραπάνω, είναι γούστα αυτά, σε κάποιον αρέσει, σε κάποιον άλλο όχι.
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, μια χαρά είναι. Την έχω εδώ και 1,5 χρόνο ως καρέκλα μου στο γραφείο και είναι πολύ καλή. Όπως βέβαια γράφτηκε παραπάνω, είναι γούστα αυτά, σε κάποιον αρέσει, σε κάποιον άλλο όχι. Ναι, όντως, μάλλον γούστα είναι αυτά εν τέλει. Εγώ την πήρα για συγκεκριμένους λόγους, επειδή ήθελα αρκετά πράγματα που δύσκολα τα έβρισκα σε αυτή την τιμή. 1) Ήθελα να μην είναι δερμάτινη. Επειδή ιδρώνω τραγικά πολύ το καλοκαίρι δεν την παλεύω με τις δερμάτινες. Για αυτό με βολεύει πάρα πολυ η "πλεχτή" πλάτη. In fact, έψαχνα να βρω καρέκλα που να είχε και "πλεχτό" κάθισμα, αλλά δυστυχώς μία που έβγαζε παλιά η IKEA την έχει καταργήσει πλέον. 2) Ήθελα να έχει μαξιλαράκι στο ύψος του κεφαλιού. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το βάζουν σε όλες τις ακριβές καρέκλες γραφείου by default. Είναι δυνατόν να δίνει κάποιος 500 ευρώ ξέρω 'γω για καρέκλα και να μην έχει μαξιλαράκι για να ακουμπάς το κεφάλι; 3) Έχει καλή κάθετη θέση για να γράφεις με τις ώρες (το σώμα μου βρίσκεται στη σωστή στάση) κι έχει και καλή ανάκλιση για να κάθεσαι αραχτός για καμιά ταίνια η κανά game. Βολεύει να βάζεις ακόμα και τα πόδια επάνω. :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα