leon! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 1oν δεν παραβιαζω κανεναν κανονα το προφιλ του το εχει ορθανοιχτο αρα μπαινει οποιος θελει 2ον ο καθενας μπορουσε να την πατησει, στην αρχη η εξυπηρετηση ηταν μια χαρα μας εδωσαν και χαρτι και αποδειξη εισπραξης στο ονομα αυτου που να φανταστω οτι μετα το χαος? οπως και να χει εγω την πατησα και αν ανοιξα αυτο θεμα ειναι για να μην την πατησει και καποιος αλλος αλλα προφανως εσυ επειδη εισαι αντρας δεν θα την εχεις πατησει ποτε με κανεναν και με τιποτα θα εισαι σιγουρα πανεξυπνος παμπλουτος λογο την εξυπναδας σου φυσικα και αλλα.οσο για το τι ειναι ανηθικο ας το κρινουν αλλοι.αυτος που κοροιδευει το κοσμο?η αυτος που απλα ενημερωνει για να μην την πατησουν και αλλα ατομα???? oeooo???? και 3ον ναι παιδια αν δειτε στο προφιλ του στις δραστηριοτητες εχει και την εταιρεια του.αρα δεν ειναι συνωνυμια εχω μαζεψει ολα τα απαραιτητα αποδεικτικα απο 11880 και απο το internet οτι ακριβως μου ζητησε η δικηγορος μου.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Λάθος μου, το διορθώνω... μαρέσει που κοίταξα και 2 φορές..
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 πω καλα εχει μεσα φωτογραφιες παιδιων,συγγενων,γυναικας την ψαχνει ασχημα το αρχιδι. καλα εκανες και πηγες σε δικηγορο, πες μας οταν εξελιχθει η κατασταση
firewalker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Το παρακάτω είναι το site; http://www.artconcept.gr/
PARASwrite Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Το παρακάτω είναι το site; http://www.artconcept.gr/ μολις πηρα 2 λουτρα και την ''προσφορα'' των 10.500
firewalker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ θα πήγαινα και μια βόλτα με την παρέα μου στα γραφεία τους.
kfyros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 1oν δεν παραβιαζω κανεναν κανονα το προφιλ του το εχει ορθανοιχτο αρα μπαινει οποιος θελει 2ον ο καθενας μπορουσε να την πατησει, στην αρχη η εξυπηρετηση ηταν μια χαρα μας εδωσαν και χαρτι και αποδειξη εισπραξης στο ονομα αυτου που να φανταστω οτι μετα το χαος? οπως και να χει εγω την πατησα και αν ανοιξα αυτο θεμα ειναι για να μην την πατησει και καποιος αλλος αλλα προφανως εσυ επειδη εισαι αντρας δεν θα την εχεις πατησει ποτε με κανεναν και με τιποτα θα εισαι σιγουρα πανεξυπνος παμπλουτος λογο την εξυπναδας σου φυσικα και αλλα.οσο για το τι ειναι ανηθικο ας το κρινουν αλλοι.αυτος που κοροιδευει το κοσμο?η αυτος που απλα ενημερωνει για να μην την πατησουν και αλλα ατομα???? oeooo???? και 3ον ναι παιδια αν δειτε στο προφιλ του στις δραστηριοτητες εχει και την εταιρεια του.αρα δεν ειναι συνωνυμια εχω μαζεψει ολα τα απαραιτητα αποδεικτικα απο 11880 και απο το internet οτι ακριβως μου ζητησε η δικηγορος μου. καλά ρε άτομο, αγόρασες πόρτα από τον ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ???? :-D :-D Κλαίω !!!!! Ειδικά οι Χριστουγεννιάτικες εκπομπές του, σε κόκκινο σκηνικό ντυμένος στα κόκκινα σαν τον Αγιο Βασίλη σε version Ντιγκιντάγκα , και με το εξωφρενικά γελοίο περουκίνι που φόραγε , ήταν ιλαροτραγικές !!! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GIacBHB4QRs#! Εν τω μεταξύ οι πόρτες είναι της πλάκας, και τις τιμές που πουλάνε μπορείς να τις βρεις και σε μαγαζιά .. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ είναι πολύ σημαντική σε πόρτες ασφαλείας.. Και ο αφαλός-κλειδαριά. Οι κλειδαριές Omega της Cisa κάνουν 250 ευρώ μόνες τους..
leon! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 λες να ειναι τησ πλακας?ας τα βαλουν στο πατο τους! εχω αρρωστησει δεν αντεχω αλλο! θα παω σε καποιον σοβαρο μαλλον!
PARASwrite Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 λες να ειναι τησ πλακας?ας τα βαλουν στο πατο τους! εχω αρρωστησει δεν αντεχω αλλο! θα παω σε καποιον σοβαρο μαλλον! ναι εχεις δικαιο. δεν υπαρχει καμια υπηρεσια να απεφθηνθεις ή στην αστυνομια?
leon! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 σιγουρα κατι θα κανω δεν το αφηνω ετσι απλα θελω να σκεφτω καλυτερα γιατι εχω πραγματικα τρελαθει!
DrLo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 καλά ρε άτομο, αγόρασες πόρτα από τον ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ???? :-D :-D Ακριβώς αυτό σκέφτηκα με το που διάβασα το θέμα του post. Και τσαμπα να μου τη δείναν που λέε ο λόγος την πόρτα θα ντρεπόμουν να ξέρω ότι έχω δώσει λεφτά που έστω και έμμεσα πήγαν στον Φουρθιώτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα