Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι οσο πιο μικρος ειναι καποιος, τοσο πιο βουνο του φαινονται τα οποια προβληματα.

Πχ αμα δεν περναγες στο Πανεπιστημιο, τελειονε ο κοσμος, δεν θα ειχες μελλον και αλλα τετοια. Ποσα παιδια εχουν αυτοκτονησει επειδη εμειναν σε μια ταξη? Επειδη τους μιλησαν ασχημα? Επειδη επειδη..

Οσο μεγαλωνεις τοσο αποκτας πιο πολλες αμυνες και αντιμετωπιζεις πιο ψυχραιμα τα οποια προβληματα.

Για τον ts ψυχραιμια, ολοι εχουμε τα προβληματα μας. Αλλα προσπαθουμε καθε μερα να τα ξεπερναμε.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλαμε τωρα για 1 ποστ που εγινε με αφορμη την οισοφαγικη παλινδρομηση και τον τενοντα, με σκεψεις για τις οποιες αρκει ενα κακο ονειρο για να τις κανεις? Δεν υποτιμω οσα περασε/περνα ο t.s, ασχετα αν εχω περασει κι εγω παρομοια πραγματακια, αλλα ειναι "καπως" το υφος του πρωτου ποστ και σε προιδεαζει για ΣΟΒΑΡΑ προβληματα...

Διαβαζοντας το thread πραγματικα ενιωσα σχεδον συμπονοια για τα προβληματα υγειας του ts, μολις ειδα με ποια προβληματα υγειας εχει "γνωρισει ολους τους γιατρους ολων των νοσοκομειων" εκανα τα φεισπαλμ μου, εκανα μια μικρη και συντομη προσευχη για ανθρωπους που ΟΝΤΩΣ βλεπουν το ασχημο προσωπο της ζωης και εδωσα και 2 μου cents σε αυτο εδω το thread...

Παρατηστε την παθητικοτητα σας στο πληκτρολογιο και κοιταξτε μπροστα ειδικα οταν εχετε την ευτυχια να ειστε αρτιμελεις και 99.9% υγιεστατοι και μην "παρεισφρυετε" στην κατηγορια των ανθρωπων που δεν εχουν τα παραπανω, για να κερδισετε κατανοηση και συμπονοια που δεν σας χρειαζεται...

Φίλε μου αν έκανες και τον κόπο να διαβάσεις και λίγο προσεκτικά το ποστ καλά θα ήταν, για συμπόνια και περαστικά δεν έκανα αυτό το ποστ, και το μήνυμα ρε "φίλε" που θέλω να στείλω είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που σκέφτηκες, αλλά σαν κλασικός καχύποπτος νεοέλληνας ( πλάκα πλάκα και η ατάκα του Γεωργίου πάει γάντι εδώ αλλά τεσπα ) δεν περιμένω να ακούσω κάτι παραπάνω από το να κριτικάρεις χωρίς να έχεις διαβάσει τη σκέψη του άλλου. Άντε με τον κάθε Μ σε αυτή τη χώρα.

Αντιμετωπίζω αυτά τα προβλήματα περίπου 2 χρόνια και δεν έχουν τελειώσει ακόμα ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ.

Ποτέ θα γίνουμε άνθρωποι σε αυτή τι χώρα γαμωτω? Ποτέ.

Μιλαμε τωρα για 1 ποστ που εγινε με αφορμη την οισοφαγικη παλινδρομηση και τον τενοντα, με σκεψεις για τις οποιες αρκει ενα κακο ονειρο για να τις κανεις? Δεν υποτιμω οσα περασε/περνα ο t.s, ασχετα αν εχω περασει κι εγω παρομοια πραγματακια, αλλα ειναι "καπως" το υφος του πρωτου ποστ και σε προιδεαζει για ΣΟΒΑΡΑ προβληματα...

Διαβαζοντας το thread πραγματικα ενιωσα σχεδον συμπονοια για τα προβληματα υγειας του ts, μολις ειδα με ποια προβληματα υγειας εχει "γνωρισει ολους τους γιατρους ολων των νοσοκομειων" εκανα τα φεισπαλμ μου, εκανα μια μικρη και συντομη προσευχη για ανθρωπους που ΟΝΤΩΣ βλεπουν το ασχημο προσωπο της ζωης και εδωσα και 2 μου cents σε αυτο εδω το thread...

Παρατηστε την παθητικοτητα σας στο πληκτρολογιο και κοιταξτε μπροστα ειδικα οταν εχετε την ευτυχια να ειστε αρτιμελεις και 99.9% υγιεστατοι και μην "παρεισφρυετε" στην κατηγορια των ανθρωπων που δεν εχουν τα παραπανω, για να κερδισετε κατανοηση και συμπονοια που δεν σας χρειαζεται...

Φίλε μου αν έκανες και τον κόπο να διαβάσεις και λίγο προσεκτικά το ποστ καλά θα ήταν, για συμπόνια και περαστικά δεν έκανα αυτό το ποστ, και το μήνυμα ρε "φίλε" που θέλω να στείλω είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που σκέφτηκες, αλλά σαν κλασικός καχύποπτος νεοέλληνας ( πλάκα πλάκα και η ατάκα του Γεωργίου πάει γάντι εδώ αλλά τεσπα ) δεν περιμένω να ακούσω κάτι παραπάνω από το να κριτικάρεις χωρίς να έχεις διαβάσει τη σκέψη του άλλου. Άντε με τον κάθε Μ σε αυτή τη χώρα.

Αντιμετωπίζω αυτά τα προβλήματα περίπου 2 χρόνια και δεν έχουν τελειώσει ακόμα ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ.

Δημοσ.

φιλε μου εισαι λαθος

Δες όμως έξω! ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ!!!! τι θα μπορουσες να πεις σε εναν τυφλο? δεν ειναι αδικο!

Το δίκαιο και το άδικο είναι ανθρώπινες έννοιες, όπως είναι το καλό και το κακό. Γι'αυτό και το σύμπαν δε λειτουργεί με τέτοια κριτήρια. Επίσης η πίστη σε ανώτερες δυνάμεις και η μοιρολατρεία μόνο καλό δε κάνουν.

Άμα είναι να πεις κάτι στο τυφλό λοιπόν, πες του ότι είναι η μοναδική του ευκαιρία σ'αυτή τη ζωή, γι'αυτό και να κάνει ότι μπορεί για να ζήσει ευτυχισμένος.

Δημοσ.

Άμα είναι να πεις κάτι στο τυφλό λοιπόν, πες του ότι είναι η μοναδική του ευκαιρία σ'αυτή τη ζωή, γι'αυτό και να κάνει ότι μπορεί για να ζήσει ευτυχισμένος.

Να μιά σωστή εισήγηση.

Να επικροτήσω λίγο,η φύση σε περιόδους ύφεσης (για τσιγκουνιές μιλάμε,ε; ) επιδοτεί τις υπόλοιπες -εν προκειμένω- αισθήσεις,οπότε ο στραβός ακούει καλύτερα,πραγματεύεται με ανώτερο τρόπο απ´ τους άλλους τα ε ισερχόμενα δεδομένα,η αντίληψή του κοντράρει (και βοηθιέται...) στα ίσα απ´ το ομαδικό i.q. ( αντίθετα απ´ το γνωστό "νόμο" της συνάθρησης ατόμων με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του i.q=πρόβατα...),με λίγα λόγια ο στραβός ειναι βράχος,τόξεραν και οι αρχαίοι α υτό,βλ. Τειρεσίας...

Τι λέω ο άθρωπας μεσημεριάτικα...

Δημοσ.

Φυσικά και υπάρχει θεός.. ορίστε και τα επιχειρήματα.

Video Link: http://www.youtube.com/watch?v=Yyf-BfdKxEg

Σεβασμος παρακαλω

Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0

Kαι οσο πιο μικρος ειναι καποιος' date=' τοσο πιο βουνο του φαινονται τα οποια προβληματα.

Πχ αμα δεν περναγες στο Πανεπιστημιο, τελειονε ο κοσμος, δεν θα ειχες μελλον και αλλα τετοια. Ποσα παιδια εχουν αυτοκτονησει επειδη εμειναν σε μια ταξη? Επειδη τους μιλησαν ασχημα? Επειδη επειδη..

Οσο μεγαλωνεις τοσο αποκτας πιο πολλες αμυνες και αντιμετωπιζεις πιο ψυχραιμα τα οποια προβληματα.

Για τον ts ψυχραιμια, ολοι εχουμε τα προβληματα μας. Αλλα προσπαθουμε καθε μερα να τα ξεπερναμε.[/quote']

Αυτο με το πανεπιστημιο δεν ειναι αστειο..αποτελει στοχο ζωης για τους περισσοτερους και το θεωρω προσωπικα αποτυχια να μην περασεις εκει που θες..

Δημοσ.

Αυτο με το πανεπιστημιο δεν ειναι αστειο..αποτελει στοχο ζωης για τους περισσοτερους και το θεωρω προσωπικα αποτυχια να μην περασεις εκει που θες..

εγω [απο την αλλη] θεωρω αποτυχια να εχει καποις

στοχο ζωης το ελληνικο πανεπιστήμιο

:rolleyes:

Δημοσ.

Oυτε ειναι αποτυχια, ουτε τελειονει ο κοσμος αν δεν περασεις μια σχολη. Πιο πολυ πιεζουν οι γονεις να περασει το παιδι τους σε μια σχολη, να πραγματοποιησουν τα δικα τους ονειρα, παρα τι θελει ενα παιδι. Βλεπεις πολλα παιδια να περνανε σε σχολες που δεν ηθελαν και μετα απο 4-5 χρονια να τα παρατανε γιατι ηταν σκοπος ζωης για τους γονεις να εχουν παιδια σε καλες σχολες.

Υπαρχουν και αλλα πραγματα να κανεις απο το να πας σε μια σχολη. Και πολλες αλλες διεξοδοι. Ασε που πλεον οι πτυχιουχοι ειναι τοσο πολλοι που το Πανεπιστημιο σε οδηγει κατευθειαν στην ανεργια.

Δημοσ.

Σε τι και γιατί;

Και που δεν σεβάστηκε κάποιος αυτό για το οποίο ζητάς σεβασμό;

Ή έτσι απλά λες ό,τι σου κατέβει;

Εσύ μάλλον γράφεις ότι σου κατέβει.Δηλαδή το βίντεο που πόσταρες τι ήταν σοβαρό επιχείρημα και εξυπνάδα?Χορτάσαμε απο τέτοιες εξυπνάδες...

Δημοσ.

Σε τι και γιατί;

Και που δεν σεβάστηκε κάποιος αυτό για το οποίο ζητάς σεβασμό;

Ή έτσι απλά λες ό' date='τι σου κατέβει;[/quote']

Σοβαρα αν δεν καταλαβαινεις δεν θα καθησω να βαλω μιαλο σε οποιον ναναι!

Ελεος πια,σοβαροτητα να υπαρχει

Δημοσ.

Τώρα θα μου πεις και εσύ ρε φίλε αφού η κατάσταση σου δεν είναι σοβαρή, υπάρχουν πολύ σοβαρά πράγματα που μπορεί να πάθει κανείς.. Αλλά έλα που λόγω της μεγάλης διάρκειας που έχει πάρει το όλο θέμα με έχει αλλάξει τη ζωη. Ώρες ώρες αρχίζω και σκέφτομαι για το αν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα τι θα έκανα και αρχίζω να γελάω με τον τρόπο που χειρίζομαι τα πράγματα και καταλήγω στο ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε χειρότερα και από τα ζώα, αν δεν πάθουμε κάτι δεν σκεφτόμαστε τους άλλους και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να περνάμε καλά εμείς, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε λεφτά, δόξα.. να είμαστε βρε παιδί μου οι καλύτεροι σε όλα.. Βέβαια τώρα θα έρθεις να μου πεις καλά δεν σκεφτόμαστε όλοι έτσι όπως τα λες.. Αλλά έλα που έτσι είναι τα πράγματα.. Μπορεί να κάνουμε ότι νοιαζόμαστε για τους φτωχούς αλλά το θέμα είναι ότι δεν κάνουμε κάτι.. Αυτό θέλω να πω.. Λέμε λέμε αλλά στην πράξη ο άνθρωπος είναι γεννημένους στο να μην αρκείται σε αυτά που έχει αλλά συνέχεια να θέλει όλο και περισσότερα πράγματα (πρώτη λέξη που έμαθε ήταν ΜΑΜΑ η δεύτερη ήταν ΜΠΑΜΠΑ και η τρίτη ήταν ΚΙ ΑΛΛΟ) και να μην κοιτάει το ότι η ζωή δεν είναι ούτε η δόξα ούτε τα χρήματα, η ζωή είναι απλή και υπάρχει σε κάθε καλημέρα που θα σου πει ο οποιαδήποτε ακόμα και ο Πακιστανός που δεν γουστάρουν κάποιοι "βλέπε Άδωνη Γεωργιάδη".

Όλοι έχουμε την εντύπωση ότι η ευτυχία πάντα προέρχεται από κάτι καλό που μας έχει συμβεί, τελικά όπως αποκαλύπτεται οι δυσκολίες (μέχρι ένα όριο βέβαια.. Όπως στην περίπτωση μου Πχ.) είναι θετικές φάσεις στη ζωή μας, αφού αυτές μας φτάνουν στη πραγματική ευτυχία. Η οποία δεν είναι τίποτα άλλο από το να δίνει κανείς σημασία στα μικρά πολλά ευχάριστα πράγματα που κας συμβαίνουν καθημερινά. Τελικά μου μένει ένα πράγμα στο μυαλό μετά από αυτήν τη περιπέτεια που έζησα, κάτι που μου έχει πει ένας παππούς πριν από 4 χρόνια στα Χανιά που είχα πάει το καλοκαίρι.. Εκεί που έριχνε τα ζάρια και εκεί που με ρωτούσε για τα "πιπινια" όπως έλεγε μου λέει: παιδί μου η ζωή είναι μικρή και πιο απλή από ότι φανταζομαστε.

Με πήρε 4 χρόνια για να καταλάβω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι εννοούσε αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

* ΜΕΡΚΕΛ άντε και Γ@#£$€¥ :)

Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε!

3486100.jpg

welcome to the real world

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε!

3486100.jpg

welcome to the real world

Θεωρείς ότι αυτό το, σχεδόν κωμικά υπεραπλουστευτικό, βιβλίο θα δώσει απάντηση στους όποιους προβληματισμούς του topic starter;

Δημοσ.

φιλε μου εισαι λαθος

Δες όμως έξω! ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ!!!! τι θα μπορουσες να πεις σε εναν τυφλο? δεν ειναι αδικο!

Ο τυφλός όμως ανάμεσα σε τόσα εκατομμύρια σπερματοζωάρια ήταν ο τυχερός και κατάφερε να νιώσει αυτό που λέγεται ζωή, το οτι δεν μπορεί να δεί είναι μαι λεπτομέρεια.

Τι να πουν τα υπόλοιπα σπερματοζωάρια που δεν γονιμοποιήθηκαν? Άποψή μου, και μια μέρα να έρθεις στην ζωή είναι ευλογία (όχι απο τον θεό).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...