kmpoukouvalas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Εδω δεν το σκεφτηκες εσυ ο ιδιος, απλα το ανεφερε ο Solar. Αν εχω handsfree μπορω να μιλαω? χαχαχαχαχαχα Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκε ο Solar. το εχω γραψει απο χτες στο πρωτο μου ποστ. κανε οτι θες θα κανω και εγω οτι νομιζω Τροπους δεν θα σε μαθω εγω απο ενα forum.
Solar_Fields Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αν εχω handsfree μπορω να μιλαω? Γενικα δεν αλλαζει κατι, παλι ακτινοβολια τρως εσυ και οι γυρω σου, απλα παει ελαφρως λιγοτερη πανω στο κεφαλι. Το θεμα ειναι 'ευαισθητο' και μερικοι πιθανως το βλεπουν ως γραφικο, αλλα ειναι υπαρκτο. Λ.χ. εγω στην εργασια μου εχω ενα συναδελφο στο διπλα γραφειο ο οποιος (λογω της δουλειας του) μιλα απτις 8 ωρες ωρες εργασιας τουλαχιστον την μια στο κινητο. Μιλαμε για μια αποσταση που μας χωριζει 1 μετρου--> η ακτινοβολια εξασθενει ελαχιστα μεχρι να συναντησει το κεφαλι μου. Δεν ειναι και τοσο γραφικο το οτι με προβληματιζει, ουτε και νιωθω τοσο μαλακας οσο διατεινεται ο nick οτι ειναι αυτοι που πιθανως προβληματιζονται. Απτην αλλη δε μπορω να του πω να βγαινει εξω να μιλαει, ουτε μπορω να διαμαρτυρηθω σε μια ουρα αν μια γκομενα κουτσομπολευει τα extension μιας γνωστης της για ενα μισαωρο. Καταλαβαινω τα "κοινωνικα" ορια στο ζητημα αυτο και δεν γινομαι καραγκιοζης, αλλα αναρωτιεμαι αν καποιοι αλλοι ειναι σε θεση να καταλαβουν καποια αλλα ορια που δεν τους εβαλε κανεις μεν, αλλα καλο θα ηταν να σκεφτουν δε...
NT1G Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αγόρασα έναν ακριβό μετρητή ακτινοβολίας και προς έκπληξη μου διαπίστωσα πως ένα κινητό την ώρα που είναι σε κλήση εκπέμπει σε επικίνδυνα όρια στα 6 μετρα κυκλικά, φτάνει στα αυξημένα όρια στα 10 μετρά και για να πιάσει φυσιολογικά όρια έπρεπε να πάω τον μετρητή στα 15 μετρα. Πια είναι αυτά τα όρια;
..MementoMori.. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχαχαχαχα Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκε ο Solar. το εχω γραψει απο χτες στο πρωτο μου ποστ. κανε οτι θες θα κανω και εγω οτι νομιζω Τροπους δεν θα σε μαθω εγω απο ενα forum. Οντως, η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα ολο το αρχικο σου μηνυμα γιατι μου φανηκε υπερβολικα αστειο. Fail εκ μερους μου. Τροπους σιγουρα δεν θα με μαθεις, αν και σηκωνει ολοκληρη συζητηση κατω υπο ποιες προυποθεσεις ειναι αγενεια να μιλαω στο τηλεφωνο κοντα σου. Μου προκαλει εντυπωση ομως το γεγονος οτι εισαι 30 χρονων και η λυση που σκεφτηκες ειναι το jammer. Δηλαδη να μιλησεις στον αλλο δεν παιζει? Ντρεπεσαι? Ή εισαι τοσο γκαντεμης που σου συμβαινει συνεχεια και βαριεσαι να το κανεις καθε φορα? Εμενα δεν μου εχει ποτε κατι τετοιο και εχω κατσει σε πολλες ουρες.
kmpoukouvalas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 -40dbm ασφαλη -20dbm υψηλα -5dbm επικίνδυνα
-nick- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ναι τελος_παντων_επεισες_οκ. Νταξει, δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Εγω σου λεω δεν την ξερω εσυ επιμενεις οτι προσποιουμαι αγνοια για να το παιξω καποιος. Τι να πω. Στο θεμα μας, για το συναδεφλο που λες, σε ακτινα ενος μετρου εισαι υπερασφαλης ...
kmpoukouvalas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Οντως, η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα ολο το αρχικο σου μηνυμα γιατι μου φανηκε υπερβολικα αστειο. Fail εκ μερους μου. Τροπους σιγουρα δεν θα με μαθεις, αν και σηκωνει ολοκληρη συζητηση κατω υπο ποιες προυποθεσεις ειναι αγενεια να μιλαω στο τηλεφωνο κοντα σου. Μου προκαλει εντυπωση ομως το γεγονος οτι εισαι 30 χρονων και η λυση που σκεφτηκες ειναι το jammer. Δηλαδη να μιλησεις στον αλλο δεν παιζει? Ντρεπεσαι? Ή εισαι τοσο γκαντεμης που σου συμβαινει συνεχεια και βαριεσαι να το κανεις καθε φορα? Εμενα δεν μου εχει ποτε κατι τετοιο και εχω κατσει σε πολλες ουρες. Ποιος εισαι ρε αγορι που θα κατσω να σε παρακαλεσω να μη μου ψηνεις το κεφαλι; Μολις παραδεχτηκες πως εισαι προκατηλημενος και χωρις να εχεις διαβασει το ποστ μου το μονο που εκανες ηταν να πατησεις γρηγορα το reply. To οτι το η αντιληψη σου θεωρει fail(αμερικανογκαγκουρια το fail) με φερνει ενα βημα πιο κοντα στο add to cart.
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Το οτι εσυ και καποιοι αλλοι θελετε να σκοτωσετε την ωρα σας δε με ενδιαφερει καθολου. Αν βαριεσαι που ζεις ειναι προβλημα σου. Δεν με ενοχλουν τοσο πολυ οι ανθρωποι που μιλαν γυρω μου. Με ενοχλουν οι ανθρωποι που μιλανε 45 λεπτα μολις 20 εκατοστα απο το αυτι μου. @nick αν κανεις το παραπανω και συναντηθουμε στην ιδια ουρα ξεκινα να ψαχνεις. Καλη τυχη. γι αυτο απομακρυνσου εσυ απο κοντα μου, δεν με ενδιαφερει καθολου αν εχεις εχεις προβλημα με τα αφτια σου. επισης οποιος ενοχλειται το λεει, δεν καθεται να βρασει στο ζουμι και σκεφτεται υπουλους τροπους για να επιφερει την ησυχια.
Solar_Fields Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Στο θεμα μας, για το συναδεφλο που λες, σε ακτινα ενος μετρου εισαι υπερασφαλης ... Says who? Εδω δεν εχουν καταληξει οι επιστημονες... Το ιδιο ερωτημα ισχυει και για τον ts που παραθετει μια λιστα σε dbm βαζοντας διπλα χαρακτηρισμους επικινδυνοτητος. Χαρακτηρισμους για τους οποιους δεν εχει καταληξει η επιστημη και μονο υποθεσεις-ενδειξεις υπαρχουν. Αυτο ειναι και η ουσια του θεματος. Απτη στιγμη που δεν εχει αποδειχθει ποια επιπεδα ισχυος ειναι επικινδυνα η μη, δεν μπορει καποιος να πει "φιλαρακι κλεισε το τηλ γιατι κανεις κακο στην υγεια μου τωρα που ειμαστε διπλα διπλα". Εδω για το τσιγαρο που ηταν αποδεδειγμενο οτι προκαλει προβληματα υγειας ακομα και στους παθητικους καπνιστες και κανεις δεν τολμαγε να πει κουβεντα σε αυτους που καπνιζαν διπλα. Δεν τολμα ακομα και τωρα που εχει θεσπιστει νομος.
kmpoukouvalas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 γι αυτο απομακρυνσου εσυ απο κοντα μου, δεν με ενδιαφερει καθολου αν εχεις εχεις προβλημα με τα αφτια σου. +1 στο add to cart στα 3+ θα το αγορασω στα τυφλα
NT1G Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 -40dbm ασφαλη -20dbm υψηλα -5dbm επικίνδυνα Δηλαδή το bluetooth των 0 dBm ψήνει κόσμο;
..MementoMori.. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ποιος εισαι ρε αγορι που θα κατσω να σε παρακαλεσω να μη μου ψηνεις το κεφαλι; Μολις παραδεχτηκες πως εισαι προκατηλημενος και χωρις να εχεις διαβασει το ποστ μου το μονο που εκανες ηταν να πατησεις γρηγορα το reply. To οτι το η αντιληψη σου θεωρει fail(αμερικανογκαγκουρια το fail) με φερνει ενα βημα πιο κοντα στο add to cart. Οχι οτι σου χρωσταω καποια εξηγηση, αλλα διαβασα το post σου απο το quote που ειχε κανει η evabb, στο οποιο λειπει το τελευταιο μερος του αρχικου σου post. To οτι παραδεχομαι την μαλακια μου, και εσυ αντιδρας κατ'αυτον τον τροπο με οδηγει στο συμπερασμα οτι σε βαραγανε μικρο. Μπορει να κανω και λαθος, δεν ειμαι ψυχολογος. Τωρα τι σχεση εχει η αντιληψη μου για το λαθος μου, με το γεγονος οτι σε εφερε πιο κοντα στην αγορα του jammer, μονο εσυ το γνωριζεις. Και για να μην παρεξηγηθω, δεν σε ρωταω για να μου το αναλυσεις, καθως δεν με ενδιαφερει. Κατι τελευταιο. Σου προτεινα να μιλησεις σε αυτον που σε ενοχλησε και να του υποδειξεις το λαθος του. Η απαντηση σου ηταν "Ποιος εισαι ρε αγορι που θα κατσω να σε παρακαλεσω". Το κανεις προσωπικο το ζητημα, υποθετεις δηλαδη πραγματα για εμενα χωρις να με ξερεις, οποτε με αναγκασες να κανω το ιδιο. Καταλαβαινω οτι με τα παιδικα τραυματα που ισως κουβαλας σου φαινεται αδιανοητος ο διαλογος, αλλα πιστεψε με καμια φορα κανει θαυματα. Χρονο δεν θα χασεις, γιατι ετσι και αλλιως στην ουρα περιμενεις.
nanvitol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Παρτε ολοι jammmer. Με καθε μηχανημα δωρο ο καρκινος ... Sent from my iPhone using Insomnia
kmpoukouvalas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μπα περασα πολυ ωραια παιδικα χρονια και ισως γιαυτο σεβομαι τους γυρω μου και επειδη ειναι προφανες οτι εσυ δεν το κανεις μαλλον πρεπει να ψαχτεις αν και απο οτι βλεπω το εχεις ηδη κανει. Το οτι παραδεχεσαι την μαλακια σου(λαθος θα το ελεγα εγω) δεν παει να πει πως δεν την εκανες κιολας.
green gordon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Πολλα νευρα τον τελευταιο καιρο, με ολο και πιο περιεργους λογους για να ενοχλουμαστε και υψηλα επιπεδα αυτοδικιας με αμφιλεγομενους τροπους. Αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα