Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα περασα πολυ ωραια παιδικα χρονια και ισως γιαυτο σεβομαι τους γυρω μου και επειδη ειναι προφανες οτι εσυ δεν το κανεις μαλλον πρεπει να ψαχτεις αν και απο οτι βλεπω το εχεις ηδη κανει.

Το οτι παραδεχεσαι την μαλακια σου(λαθος θα το ελεγα εγω) δεν παει να πει πως δεν την εκανες κιολας.

Συνεχιζεις να κανεις υποθεσεις παρ'ολο που δεν με ξερεις, αλλα δεν πειραζει. Ο,τι σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα.

Το οτι το παραδεχομαι το λαθος μου αλλα θεωρεις σκοπιμο να μου επιτεθεις για αυτο, καθως και η αρνηση σου να χειριστεις μια κατασταση ηρεμα και λογικα χωρις να καταφυγεις σε ακραια μετρα, ειναι προβλημα και σοβαρα θα πρεπει να κατσεις να το αναλογιστεις.

Αν αντιδρουσαμε ολοι σαν εσενα με ο,τι μας ενοχλει, οι ζωες μας θα ηταν κατα πολυ δυσκολοτερες.

Αν του ζητησεις ευγενικα να το κλεισει και δεν το κανει, τοτε θα ειναι μαλακας.

Αν χωρις να πεις τιποτα του "επιβαλλεις" να το κλεισει, τοτε... μαντεψε.

Παραδειγμα. Καθομουν σε καφετερια εξω, καλοκαιρακι και καπνιζα. Σε σχετικα αδεια καφετερια ερχεται διπλα μου ζευγαρι και μετα απο λιγο μου ζητησαν ευγενικα αν μπορω να κραταω το τσιγαρο στο αλλο χερι γιατι τους ερχοταν ο καπνος. Ζητησα συγγνωμη και αλλαξα τραπεζι για να μην υπαρξει η παραμικρη πιθανοτητα να τους ενοχλησω.

Αν δεν ειχαν μιλησει θα συνεχιζα να καπνιζω χωρις να ξερω οτι τους ενοχλω, και μπορει να εμπαιναν εδω ζητωντας τροπους για να σβηνουν τα τσιγαρα των αλλων στο δρομο χωρις να τους καταλαβαινουν.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν του ζητησεις ευγενικα να το κλεισει και δεν το κανει, τοτε θα ειναι μαλακας.

Αν χωρις να πεις τιποτα του "επιβαλλεις" να το κλεισει, τοτε... μαντεψε.

Εσκεμενα παρακαμπτεις το πιο βασικο. Αρχικα ο διπλανος μου μου επιβαλλει να ψηνομαι.

Για να επιτεθω πρεπει πρωτα να νιωσω οτι απειλουμε. και μαντεψε.......

Η αντιδραση μου ειναι μαλλον αηδια απο ατομα που, για να ειμαστε ειλικρινεις, ειναι τοσο αναισθητοι που δεν τους απασχολει καθολου αν εμενα μου προκαλει μεγαλο προβλημα αυτο που κανουν.

Οκ θα το προσπαθησω και αυτο. Θα ζηταω ευγενικα να το κλεισει. Σε περιπτωση αστοχιας και αν δεν ειναι επειγον η κληση το off θα γινεται on.

@paylidis αυτο ειναι πολυ μεγαλο. Ψαχνω ενα μικρο οπως αυτο στο βιντεο

Δημοσ.

Εσκεμενα παρακαμπτεις το πιο βασικο. Αρχικα ο διπλανοσ μου μου επιναλλει να ψηνομαι.

Οκ θα το προσπαθησω και αυτο. Θα ζηταω ευγενικα να το κλεισει. Σε περιπτωση αστοχιας και αν δεν ειναι επειγον η κληση το off θα γινεται on.

@paylidis αυτο ειναι πολυ μεγαλο. Ψαχνω ενα μικρο οπως αυτο στο βιντεο

Δεν το παρακαμπτω, απλα σκεφτομαι λογικα.

Οταν καποιος μιλαει τοση ωρα με το κινητο κολλημενο στο δικο του κεφαλι και δεν σκεφτεται τι κακο κανει στον εαυτο του,

τι σε κανει να νομιζεις οτι θα του περασει απο το μυαλο το κακο που κανει στον διπλανο του?

Για να επιτεθω πρεπει πρωτα να νιωσω οτι απειλουμε. και μαντεψε.......

Η αντιδραση μου ειναι μαλλον αηδια απο ατομα που, για να ειμαστε ειλικρινεις, ειναι τοσο αναισθητοι που δεν τους απασχολει καθολου αν εμενα μου προκαλει μεγαλο προβλημα αυτο που κανουν.

Για το πρωτο ειλικρινα δεν βγαζω νοημα, και δεν ξερω τι πρεπει να μαντεψω.

Για το δευτερο σου απαντησα πιο πανω. Καθαρη λογικη.

Δημοσ.

Δεν το παρακαμπτω, απλα σκεφτομαι λογικα.

Οταν καποιος μιλαει τοση ωρα με το κινητο κολλημενο στο δικο του κεφαλι και δεν σκεφτεται τι κακο κανει στον εαυτο του,

τι σε κανει να νομιζεις οτι θα του περασει απο το μυαλο το κακο που κανει στον διπλανο του?

Για το πρωτο ειλικρινα δεν βγαζω νοημα, και δεν ξερω τι πρεπει να μαντεψω.

Για το δευτερο σου απαντησα πιο πανω. Καθαρη λογικη.

Αν ο αλλος θελει να αυτοκτονησει ειναι δικαιωμα του αλλα δεν ειναι δικαιωμα του να προκαλεσει βλαβη σε εμενα. Αντιλαμβανεσαι οτι πρεπει να σου εξηγω απλες-βασικες αρχες;

Να σου εξηγησω το πρωτο με παρομοιο παραδειγμα.

Επιθεση κανω μονο οταν υπαρχει ισχυρος αντιπαλος. Δεν θα παω να την πεσω π.χ. σε ενα παιδι. Αρα τζαμπα με κατηγορεις για επιθεση γιατι αυτα που γραφεις δεν ειναι αξιο λογου.

Δημοσ.

Προτείνω τη δημιουργία νήματος "Απαγόρευση της χρήσης κινητού τηλεφώνου σε δημόσιους χώρους"

If%20you%20know%20what%20I%20mean..png

Δημοσ.

Πως λειτουργεί ένα jammer;

Απ'οτι εχω καταλαβει πεταει ηλετρονικο θορυβο στις συχνοτητες των κινητων σε αποστασεις 3-5 μετρων(τα φορητα) με αποτελεσμα να πεταει την κληση το κινητο

Δημοσ.

Αν ο αλλος θελει να αυτοκτονησει ειναι δικαιωμα του αλλα δεν ειναι δικαιωμα του να προκαλεσει βλαβη σε εμενα. Αντιλαμβανεσαι οτι πρεπει να σου εξηγω απλες-βασικες αρχες;

Ναι μαλλον ειμαι χαζος και περιμενω εσενα να μου εξηγησεις τα βασικα, ειδικα σε ο,τι αφορα την νορμαλ κοινωνικη συμπεριφορα.

Να εισαι σιγουρος οτι οποιος μιλαει στο κινητο τοση ωρα δεν ξερει ή δεν σκεφτεται εκεινη την στιγμη το ποσο κακο κανει στον εαυτο του.

Δεν το κανει ουτε για να αυτοκτονησει, ουτε για να σκοτωσει εσενα. Σιγουρα δεν το ακους πρωτη φορα, αλλα ο κοσμος δεν περιστρεφεται γυρω απο εσενα.

Να σου εξηγησω το πρωτο με παρομοιο παραδειγμα.

Επιθεση κανω μονο οταν υπαρχει ισχυρος αντιπαλος. Δεν θα παω να την πεσω π.χ. σε ενα παιδι. Αρα τζαμπα με κατηγορεις για επιθεση γιατι αυτα που γραφεις δεν ειναι αξιο λογου.

Ειλικρινα δεν ξερω τι γινεται μεσα στο κεφαλι σου, και πως επεξεργαζεται ο εγκεφαλος σου αυτα που διαβαζει, οποτε θα ηθελα να μου εξηγησεις το παρακατω:

Ποτε μιλησα εγω για επιθεση?

Εκτος αν πιστευεις οτι επειδη κανω διαλογο μαζι σου, σου επιτιθομαι. Παω πασο τοτε.

Για την ιστορια, δεν θα εκανα ποτε φραστικη επιθεση σε εναν αοπλο. Δεν θα ηταν δικαιο.

Δημοσ.

χαχαχαχ εισαι πολυ ελλεεινος και σταματαω να ασχολουμε μαζι σου.

Πηγες ρε γελειε και εσβησες τα περι επιθεσης που εγραψες πιο πριν για να με βγαλεις τρελο Ελεος

Δημοσ.

Θα πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός, του πότε γίνεται κάποιος ενοχλητικός, και πότε μπορεί κάποιος να ενοχλείται. Δεν είναι το ίδιο με το τσιγάρο. Αν μου ζητούσε κάποιος να κλείσω το κινητό μου επειδή... τον ενοχλεί, μπορεί να το έκλεινα αν έβλεπα πως γυάλιζε το μάτι του. Όπως και να' χει όμως θα μου φαινόταν παράξενο. Μετράει βέβαια και ο λόγος που ενοχλείται. Αν ο άλλος μιλάει και φωνάζει ή βρίζει (μου έχει τύχει σε λεωφορείο να γαμωσταυρίζει με όλη του τη δύναμη ένας μέχρι που αναγκάστηκα να του πω να σκάσει) τότε ναι είναι ενοχλητικός. Αν το επιχείρημα κάποιου είναι πως τον πονάει το κεφάλι του, επειδή δεν είναι κάτι το οποίο συναντάται καθημερινά, σίγουρα θα προκαλούσε το σήκωμα μερικών φρυδιών.

και αν δεν ειναι επειγον η κληση

2edzh3o.pngεπείγουσα

Δημοσ.

χαχαχαχ εισαι πολυ ελλεεινος και σταματαω να ασχολουμε μαζι σου.

Πηγες ρε γελειε και εσβησες τα περι επιθεσης που εγραψες πιο πριν για να με βγαλεις τρελο Ελεος

Αυτο μαλιστα. Αυτο ειναι επιθεση και μαλιστα στα ματια μου με τοσα ορθογραφικα.

Αν κοιταξεις πιο προσεκτικα θα δεις οτι δεν εσβησα τιποτα.

Και να ειχα σβησει θα φαινοταν στα quote που εχεις κανει, αστερι μου.

Αν ολο αυτο το συνοθυλευμα απο λεξεις (ολοκληρωμενες προτασεις δεν μπορω να τις χαρακτηρισω, sorry) στις τελευταιες 3-4 απαντησεις σου, περι επιθεσης, ηταν για να μου πεις οτι δεν ασχολεισαι μαζι μου γιατι εισαι ανωτερος, υπηρχε ευκολοτερος τροπος να το κανεις. Απλα να μην απαντας :-D

Δημοσ.

Ναι μαλλον ειμαι χαζος και περιμενω εσενα να μου εξηγησεις τα βασικα, ειδικα σε ο,τι αφορα την νορμαλ κοινωνικη συμπεριφορα.

Να εισαι σιγουρος οτι οποιος μιλαει στο κινητο τοση ωρα δεν ξερει ή δεν σκεφτεται εκεινη την στιγμη το ποσο κακο κανει στον εαυτο του.

Δεν το κανει ουτε για να αυτοκτονησει, ουτε για να σκοτωσει εσενα. Σιγουρα δεν το ακους πρωτη φορα, αλλα ο κοσμος δεν περιστρεφεται γυρω απο εσενα.

Ειλικρινα δεν ξερω τι γινεται μεσα στο κεφαλι σου, και πως επεξεργαζεται ο εγκεφαλος σου αυτα που διαβαζει, οποτε θα ηθελα να μου εξηγησεις το παρακατω:

Εκτος αν πιστευεις οτι επειδη κανω διαλογο μαζι σου, σου επιτιθομαι. Παω πασο τοτε.

Για την ιστορια, δεν θα εκανα ποτε φραστικη επιθεση σε εναν αοπλο. Δεν θα ηταν δικαιο.

Φίλε χωρίς να έχω κάτι μαζί σου αν και διαφωνώ με τις απόψεις σου το είδα και εγώ οτι είχες γράψει για επίθεση και μετά πήγες και το έσβησες γιατι τώρα δεν το βλέπω.

Γιατί το έκανες αυτό;

Δημοσ.

Φίλε χωρίς να έχω κάτι μαζί σου αν και διαφωνώ με τις απόψεις σου το είδα και εγώ οτι είχες γράψει για επίθεση και μετά πήγες και το έσβησες γιατι τώρα δεν το βλέπω.

Γιατί το έκανες αυτό;

Ρε με δουλευετε?

Post #76 δευτερη σειρα.

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα. Αρα εσυ ξεκίνησες να μιλάς για επίθεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...