μαφαλντα Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ντρέπομαι που το γράφω αλλά δεν θα είχα πρόβλημα αν κάνανε στον τύπο που το έγραψε ευθανασία.
Sellers Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ντρέπομαι που το γράφω αλλά δεν θα είχα πρόβλημα αν κάνανε στον τύπο που το έγραψε ευθανασία. Για ποιο απο τα δύο λες? Το πρώτο ή το ''μαλάκας είσαι παιδάκι μου''?
athlios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μη λες χαζα, το δευτερο το εγραψε γυναικα. ΤΟΝ ΤΥΠΟ λεει...
μαφαλντα Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Για ποιο απο τα δύο λες? Το πρώτο ή το ''μαλάκας είσαι παιδάκι μου''? Για τον τύπο που ορέγεται σκοτάδι και βία. Πόλεις φαντάσματα. San Zhi, Ταϊβάν Το φουτουριστικό αυτό χωριό άρχισε να χτίζεται σαν καταφύγιο διακοπών για τους πλούσιους. Μετά από πολλά θανατηφόρα ατυχήματα κατά την κατασκευή, οι εργασίες σταμάτησαν και δεν ξεκίνησαν ποτέ ξανά. Οι φήμες στην γύρω περιοχή λένε ότι η πόλη είναι πλέον στοιχειωμένη. Βαρώσι, Κύπρος Το Βαρώσι ήταν μια πανέμορφη περιοχή, ένας από τους πιο πολυτελής προορισμούς διακοπών. Το 1974, η τουρκική εισβολή στη Κύπρο διχοτόμησε το νησί. Οι πολίτες έφυγαν από τα σπίτια τους Η πόλη ερήμωσε και πλέον τελεί υπό τη διοίκηση του Τουρκικού στρατού. Craco, Ιταλία Μεσαιωνική πόλη, χτισμένη σε λόφους. Η δημιουργία του Craco μπορεί να χρονολογηθεί περίπου στο 1060. Το 1891, ο πληθυσμός της Craco είχε φτάσει τα 2.000 άτομα. Τα προβλήματα για τους κατοίκους ξεκίνησαν όταν οι αγροτικές εργασίες δεν απέφεραν τα αναμενόμενα. Μεταξύ του 1892 και του 1922 πάνω από 1.300 άτομα είχαν μεταναστεύσει στη Βόρειο Αμερική. Προσθέστε τους σεισμούς, τις κατολισθήσεις, τον πόλεμο! Το 1963 οι 1.800 κάτοικοι που είχαν απομείνει μεταφέρθηκαν σε μια κοντινή κοιλάδα που ονομάζεται Craco Peschiera, και το αρχικό Craco παραμένει σε κατάσταση αποσύνθεσης. Pripyat, Ουκρανία Ο πληθυσμός της πόλης ήταν περίπου 50.000 και ήταν το σπίτι των περισσοτέρων εργαζομένων του πυρηνικού σταθμού Τσερνομπίλ.Με την καταστροφή του Τσερνομπίλ το 1986 η πόλη εγκαταλείφθηκε λόγω της απειλής της ακτινοβολίας. Στις αρχές του 21ου αιώνα ο τόπος λεηλατήθηκε σε μεγάλο βαθμό, τίποτα δεν έμεινε πίσω, κλάπηκαν ακόμη και καθίσματα τουαλέτας. Centralia, Πενσυλβανία Το 1962 όπως κάθε εβδομάδα οι κάτοικοι της πόλης έβαλαν φωτιά για να κάψουν τα σκουπίδια. Το αποτέλεσμα ήταν μια τεράστια υπόγεια φωτιά άνθρακα να ξεκινήσει. Οι προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ήταν ανεπιτυχείς, και η φωτιά συνέχισε να καίει όλη τη δεκαετία του 1960 αλλά και του 1970. Το 1979, οι ντόπιοι κατάλαβαν ότι το πρόβλημα δεν είχε τελειώσει. Αντίθετα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις. Ένα βενζινάδικο της περιοχής ανέφερε ότι η θερμοκρασία των δεξαμενών καυσίμων του έφτανε τους 77,8 ° C. Αυτό προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον, το οποίο ενισχύθηκε το 1981 όταν ένα 12χρονο παιδί σκοτώθηκε πέφτοντας σε μια τρύπα 1,5 μέτρο και 46 μέτρων βάθος.Η τρύπα δεν υπήρχε, άνοιξε ξαφνικά κάτω από τα πόδια του. Το 1984, 42 εκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν για να δημιουργηθούν καινούργιες εγκαταστάσεις στο κοντινό βουνό Καρμέλ. Η φωτιά εξακολουθεί να μαίνεται, και σύμφωνα με τους ειδικούς θα το κάνει για τα επόμενα 250 χρόνια.
pamelouketo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ντρέπομαι που το γράφω αλλά δεν θα είχα πρόβλημα αν κάνανε στον τύπο που το έγραψε ευθανασία. Ντρέπομαι με τη σειρά μου για σένα. Όχι για το μυρηκαστικό που αποδομεί με τόση ευκολία τον "πολιτισμό",αλλά για σένα που βλέπεις το δάχτυχο... Αν σου λέει κάτι "ο πολιτισμός σας σταματάει μόλις κοπεί το ηλεκτρικό".... Κρίμα,έπεσες κάμποσες μονάδες στη κλίμακα των αξιόγνωστών μου. (δικιά μου λέξη είναι,μην ανοίξεις λεξικό).
μαφαλντα Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ντρέπομαι με τη σειρά μου για σένα. Όχι για το μυρηκαστικό που αποδομεί με τόση ευκολία τον "πολιτισμό",αλλά για σένα που βλέπεις το δάχτυχο... Αν σου λέει κάτι "ο πολιτισμός σας σταματάει μόλις κοπεί το ηλεκτρικό".... Κρίμα,έπεσες κάμποσες μονάδες στη κλίμακα των αξιόγνωστών μου. (δικιά μου λέξη είναι,μην ανοίξεις λεξικό). Επειδή το έψαξα το συγκεκριμένο σύνθημα γράφτηκε δίπλα από το Αττικόν-πριν ή μετά παραδοθεί στις φλόγες δεν ξέρω-Σε καμμία περίπτωση όμως δεν το είδα σαν διαμαρτυρία απέναντι στα χαράτσια ή σαν διαπίστωση ότι ο πολιτισμός σήμερα είναι το ηλεκτρικό. Το θεωρώ ευθεία αποδοχή της βίας και της ζούγκλας που κάποιοι νομίζουν ότι θα διαπρέψουν. Γιατί καίγοντας την πόλη είναι σαν να καταργείς την πόλη και μαζί με αυτή τους πολίτες.Αυτό τον "πολιτισμό" εσύ τον επικροτείς;Αν ναι ποσώς με ενδιαφέρει η ιδέα που έχεις για μένα.
pamelouketo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Στέκομαι μόνο σε ότι με αφορά,εκεί που λες ότι επικροτώ τον πολιτισμό που η κύρια έκφανσή του είναι το κάψιμό του. Αυθαίρετα συμπεράσματα,κράτα τα για το ψάξιμό σου και μην τα αποδίδεις εκεί από όπου νομίζεις ότι εκπορεύονται. Να θυμάσαι μόνο,ότι με την ίδια ευκολία που χειροκροτάς για ένα σύνθημα που σου τη χαλάει,χωρίς να κοιτάξεις μέσα απ' τις λέξεις που το απαρτίζουν,με την ίδια ακριβώς ευκολία θα σου πουν Αρμπάϊτ μαχτ φράϊ. Με τις υγειές σου,είσαι πολύ επιφανειακή τελικά για δονήσεις....
μαφαλντα Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Στέκομαι μόνο σε ότι με αφορά,εκεί που λες ότι επικροτώ τον πολιτισμό που η κύρια έκφανσή του είναι το κάψιμό του. Αυθαίρετα συμπεράσματα,κράτα τα για το ψάξιμό σου και μην τα αποδίδεις εκεί από όπου νομίζεις ότι εκπορεύονται. Να θυμάσαι μόνο,ότι με την ίδια ευκολία που χειροκροτάς για ένα σύνθημα που σου τη χαλάει,χωρίς να κοιτάξεις μέσα απ' τις λέξεις που το απαρτίζουν,με την ίδια ακριβώς ευκολία θα σου πουν Αρμπάϊτ μαχτ φράϊ. Με τις υγειές σου,είσαι πολύ επιφανειακή τελικά για δονήσεις.... Δεν το λέω,ρωτάω. Το μηρυκαστικό σε σχέση με όσα μου αποδίδεις τώρα,είναι μάλλον κολακευτικό.Τουλάχιστον δεν είμαι σαρκοβόρο. Διαφώτισε με,τι κρύβουν οι λέξεις.Αν με πείσεις θα αποδεχτώ ότι έκρινα βεβιασμένα. ontopic
pamelouketo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δεν το λέω,ρωτάω. Το μηρυκαστικό σε σχέση με όσα μου αποδίδεις τώρα,είναι μάλλον κολακευτικό.Τουλάχιστον δεν είμαι σαρκοβόρο. Διαφώτισε με,τι κρύβουν οι λέξεις.Αν με πείσεις θα αποδεχτώ ότι έκρινα βεβιασμένα. ontopic Εισαι και χαζή (sic),ο χαρακτηρισμός μυρηκαστικό πήγαινε σ´αυτόν που διάβασε κάτι σε σχέση με το ηλεκτρικό σε σχέση με τον πολιτισμό και τούπεσε βαρύ,οπότε τόβαλε στο πρόλοβο και ξανάρχισε να το μασάει ξερνώντας το,έτσι λέγονται τα θηλαστικά που ξαναμασάνε καιαυτό δεν αφορουσε εσένα,επ´ ουδενί. Οι λέξεις λένε ότι έχουμε χάσει τα μάλα απ´ την επαφή ανθρώπου απο άνθρωπο και ένα μεγάλο μέρος αυτής της κοινωνικής ζημιάς οφείλεται στο χαζοκουτι. Μεταξύ μας,έχει δίκιο χωρις να το ξέρει,γιατί το ηλεκτρικό έδιωξε τις σκιές απ´ τη λάμπα που φώλιαζαν οι νεραϊδούλες,άμα μετεικάζοντας πριν,λοξοκοίταζες... Α,ο dr Mengele,αγαπημένος γιατρός,ήθελε κι αυτός ο οραματιστής την εξάλειψη όλων των πνευματικων σιδερόμπαλων που κρατάνε τη κοινωνία καθηλωμένη,δυσκολεύοντας την εξέλιξή της.Το γεγονός ότι έφαγε κάτι χιλιάδες στα πειράματά του,λίγο μετράει,σωστά;Αφού ήταν για το καλό μας,κουτά.Γιατί οι δαφωνούντες με μας να ανασαίνουν τον ίδιο αέρα; Λοβοτομή ρε.
Lucifer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις σας και κρίμα να πάνε χαμένες κι άπατες επειδή είστε στο λάθος θρεντ και άλλα τέτοια γλυκομίλητα.
pamelouketo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Σούχω ξαναπεί μωρή ότι σ´ αγαπάω κι εγώ;
μαφαλντα Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μμ και πάλι το λούσιμο δεν το γλίτωσα.Τι βόδι,τι χαζή. Φυσικά κάποιος που θεωρεί πολιτισμό τα σκουπίδια της τηλεόρασης δεν τον λες μηρυκαστικό-προσβάλλεις την ζωή.Ομως ακόμα κι έτσι ο τύπος δεν έκαψε κανάλι,ούτε έγραψε στον τοίχο του mega.Αφελή δεν τον λες,είτε πριν είτε μετά την πυρπόληση του κινηματογράφου άφησε την υπογραφή του και τις προθέσεις του. Δεν απολογούμε για αυτό που έγραψα. Ξεκίνησα λέγοντας ότι ντρέπομαι που το γράφω,και μίλησα για ευθανασία-θεωρώντας τον τύπο εγκεφαλικά νεκρό.Υποθέτω ότι αν έγραφα ευνουχισμό αντί ευθανασία δεν θα ανέφερες τον Mengele που ήταν ατυχές και υπερβολικό σαν παράδειγμα. Αν η λοβοτομή αφορούσε εμένα δεν το σχολιάζω,αν εννοείς τον τύπο τότε η ευθανασία μοιάζει λυτρωτική. ontopic
-nick- Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Πολιτισμος δεν ειναι μονο τα προιντα του ρευματος. Ειναι οι σκεψεις τα συναισθηματα μας ο εσωτερικος μας κοσμος και το πως φερομαστε στους γυρω μας. Θεωρω οτι υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι ανθρωποι που θα πρεπε να χουν προτεραιοτητα για ευθανασια παρα ενας τυπος που εγραψε ενα προβοκατορικο συνθημα σε εναν τοιχο. Και το να προτεινεις ευθανασια για καποιον με βαση 5 λεξεις σε εναν τοιχο σε κανει πολιτισμενο?
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Πολιτισμος δεν ειναι μονο τα προιντα του ρευματος. Ειναι οι σκεψεις τα συναισθηματα μας ο εσωτερικος μας κοσμος και το πως φερομαστε στους γυρω μας. Θεωρω οτι υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι ανθρωποι που θα πρεπε να χουν προτεραιοτητα για ευθανασια παρα ενας τυπος που εγραψε ενα προβοκατορικο συνθημα σε εναν τοιχο. Και το να προτεινεις ευθανασια για καποιον με βαση 5 λεξεις σε εναν τοιχο σε κανει πολιτισμενο? Χε... Είναι η μέση τιμή αυτών που αναφέρεις, για τα μέλη μιας ομάδας. Αυτό σημαίνει πως άλλες τιμές έχει για τα άκρα... δηλαδή.. έχει και std. Και μάλιστα μεγάλο.
pamelouketo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Λούσυ,έχεις δικαιοδοσία να μας μετακομίσεις αλλού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις