Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχου.. κατά λέξη τα πήρες μωρε..

κάτσε να βάλω ένα κιλό φατσούλες.. :confused: :-( ^_^ :-D :wub: :rolleyes: :mrgreen:

πάντως εδώ μέσα μπορείς να καταλάβεις ποιος εξάπτεται εύκολα και ποιος όχι..

κι αυτό είναι πολιτισμός..

αυτή τη στιγμή αυτό το site είναι πολιτισμός κι εμείς παράγουμε πολιτισμός..

κάποτε, θα λένε, τότε στον πολιτισμό τους, ήταν πολύ διαδεδομένη η επικοινωνία μέσω.. αυτό που αποκαλούσαν site, φόρουμ.

Σελερ, αν ήταν άλλος θα με είχε βρίσει τώρα.

αν και μερικοί είναι βαλτοί να ξέρετε..

είναι απολίτιστοι

Ποιος σε βρίζει μωρε? Σε έχω δει πολλές φορές να γράφεις ότι σε βρίζουν και σε κάνουν αλλά μια φορά δεν είδα κάποιον να σε βρίζει.

Και για να μην λες, το quote το έκανα σε σένα απλά για να πάρω την αφορμή και να γράψω αυτό που έγραψα. Που είναι το πόσο ηλίθιο θεωρώ το σύνθημα στον τοίχο. (όπου σύνθημα = εξυπνάδα με ρίμα σε ιαμβικό 15σύλλαβο)

Δημοσ.

Στο ντουκου περασε κυριες και κυριοι ενα ουσιαστικοτατο σχολιο, ισως φταιει οτι το διαβασα καπως ετσι:

Και όλα αυτά απο το ''ιν'' σύνθημα ενός αναρχικού στον τοίχο!

Μπράβο ρε ... Κάντε μας να σκεφτούμε γαμώτο. Ξυπνήστε μας ... Μην αφήνετε τον κόσμο να κοιμάται.

Πλακα, πλακα αν δεν ητανε αυτη η σαχλαμαρα οπως την χαρακτηρισα αρχικα δεν θα υπηρχε ερεθισμα για κουβεντα και προβληματισμο. Εδω να σας προλαβω στο οτι μαλλον κανεις δεν μετακινηθηκε απο τις αποψεις του οπως και οτι ετσι δικαιωνω ως και τα τρολ.

Μη δινετε σημασια, σα να μην το ειπα.

Δημοσ.

Στο ντουκου περασε κυριες και κυριοι ενα ουσιαστικοτατο σχολιο, ισως φταιει οτι το διαβασα καπως ετσι:

Πλακα, πλακα αν δεν ητανε αυτη η σαχλαμαρα οπως την χαρακτηρισα αρχικα δεν θα υπηρχε ερεθισμα για κουβεντα και προβληματισμο. Εδω να σας προλαβω στο οτι μαλλον κανεις δεν μετακινηθηκε απο τις αποψεις του οπως και οτι ετσι δικαιωνω ως και τα τρολ.

Κοίτα. Ας μην το καθυστερούμε άλλο, να φτάσουμε στο προκείμενο. Το κράτος φταίει.

Δημοσ.

Ποιος σε βρίζει μωρε? Σε έχω δει πολλές φορές να γράφεις ότι σε βρίζουν και σε κάνουν αλλά μια φορά δεν είδα κάποιον να σε βρίζει.

Και για να μην λες, το quote το έκανα σε σένα απλά για να πάρω την αφορμή και να γράψω αυτό που έγραψα. Που είναι το πόσο ηλίθιο θεωρώ το σύνθημα στον τοίχο. (όπου σύνθημα = εξυπνάδα με ρίμα σε ιαμβικό 15σύλλαβο)

δε με βρίζουν;

χμ περίεργο...

πάντα νομίζω ότι με βρίζουν όπως και πάντα νομίζω ότι με παρακολουθούν κάτι μαύρα ανθρωπάκια.

έλα αστειεύομαι

αλλά αν με δείτε να εμφανίζομαι σε καμιά συνάντηση με πριόνι..

μη με πιστέψετε ότι ντύθηκα έτσι για τα καρναβάλια

τώρα γι'αυτό που λες σελερ...

θα συμφωνίσω γιατί συνήθως κάτι τέτοια συνθήματα τα αναπαράγουν κάτι άτομα που δεν έχουν ιδέα για τι πράμα μιλάνε..

στο βαθμό όμως που εννοεί ότι ο πολιτισμός μας έχει πάρει την κάτω βόλτα.. δεν μπορώ παρά και να συμφωνήσω..

έχουμε γίνει τόσο καταναλωτικοί και όλος ο πολιτισμός περιστρέφεται γύρω από αυτό..

δεν έχουμε ούτε αξίες, ούτε ιδανικά..

η μόνη αξία φαίνεται να είναι το χρήμα

εγώ είμαι το τρόλ;

εσύ είσαι ρε τρόλ!

Δημοσ.

τώρα γι'αυτό που λες σελερ...

θα συμφωνίσω γιατί συνήθως κάτι τέτοια συνθήματα τα αναπαράγουν κάτι άτομα που δεν έχουν ιδέα για τι πράμα μιλάνε..

στο βαθμό όμως που εννοεί ότι ο πολιτισμός μας έχει πάρει την κάτω βόλτα.. δεν μπορώ παρά και να συμφωνήσω..

έχουμε γίνει τόσο καταναλωτικοί και όλος ο πολιτισμός περιστρέφεται γύρω από αυτό..

δεν έχουμε ούτε αξίες, ούτε ιδανικά..

η μόνη αξία φαίνεται να είναι το χρήμα

Ναι σύμφωνοι οκ. (Ας πούμε σύμφωνοι δηλαδή για τις ανάκγες του ποστ).

Αλλά άξιζε να βαφτεί ένας τοίχος για να μας πουν το αυτονόητο? Για προβληματισμούς που αξίζουν τον δικό τους χώρο στην στήλη ''Βοήθεια, χώρισα'' στην σουπερ κατερίνα?

Οπότε μην λέμε χαζά. Προβληματισμός. Ποιος προβληματισμός? Στο αυτονόητο? Να βγω να γράψω σε έναν τοίχο ''Έχουμε κρίση''. Και να προβληματιστούμε μετά.

Δημοσ.

Ναι σύμφωνοι οκ. (Ας πούμε σύμφωνοι δηλαδή για τις ανάκγες του ποστ).

Αλλά άξιζε να βαφτεί ένας τοίχος για να μας πουν το αυτονόητο? Για προβληματισμούς που αξίζουν τον δικό τους χώρο στην στήλη ''Βοήθεια, χώρισα'' στην σουπερ κατερίνα?

Οπότε μην λέμε χαζά. Προβληματισμός. Ποιος προβληματισμός? Στο αυτονόητο? Να βγω να γράψω σε έναν τοίχο ''Έχουμε κρίση''. Και να προβληματιστούμε μετά.

μαλάκαααααααα

γαμάτω γκράφιτι έτσι???

αλήθεια το λέω..

Δημοσ.

Κοίτα. Ας μην το καθυστερούμε άλλο, να φτάσουμε στο προκείμενο. Το κράτος φταίει.

Τι σχεση εχει αυτος;

louis-xiv-1-sized.jpg

edit: κοιτα sellers ερεθισμα για προβληματισμο υπηρξε (αποδειξη οι τοσες σελιδες). Θα μπορουσε να ητανε και μια παλια ταινια του Δαλιανιδη και απο τη νοσταλγια των ξεγνοιαστων εποχων και την συγκριση με την σημερινη ανασφαλεια να εφτανε παλι η κουβεντα στην αναλυση της κοινωνιας και των προβληματων της, καταλαβαινεις τι εννοω - δεν θα βγαζαμε σοφο τον Δαλιανιδη προφανως.

ΥΓ. Ρε Stavi, ρε Stavi

τεσπα - ασ' το δεν σχολιαζω μονο και μονο για την αφοπλιστικη ειλικρινεια του "βασικα δεν εχω διαβασει τι εχει γραφτει αλλα ακουστε..."

Δημοσ.

ρε θα είχε πολύ γέλιο!!

έχουμε κρίση!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

Σελλερς ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία...

εγώ γουστάρω γκράφιτι.. πάντα τα διαβάζω...

τώρα το συγκεκριμένο... δε με συγκίνησε και ιδιαίτερα...

αλλά το άλλο που λέει

ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!!!!

και πήγε κάποιος και συμπλήρωσε από κάτω

και ξυπνάς κατσαρίδα..

από το βιβλίο του κάφκα, μ'έκανε και γέλασα

ΥΓ. Ρε Stavi, ρε Stavi

τεσπα - ασ' το δεν σχολιαζω μονο και μονο για την αφοπλιστικη ειλικρινεια του "βασικα δεν εχω διαβασει τι εχει γραφτει αλλα ακουστε..."

φίλε μου Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν

κάθεστε και το συζητάτε τόση ώρα και αναλύετε και ξανααναλύετε και πολύ καλά κάνετε...

γιατί γουστάρετε..

αλλά μην νομίζεις ότι λέω μαλακίες..

είναι απλά ένα απλό πολύ απλό γκράφιτι..

easy the eggs...

σόρυ κι όλας απλά μου τη σπάει καμιά φορά που κάθονται κάποιοι και κοιτάνει έναν πίνακα που έχει πάνω 3 τρίχες και δυο λεμονόκουπες και λένε ένα σωρό μαλακίες και τους λες ρε παιδιά! 3 τρίχες έχει όλο κι όλο..

και σου απαντάνε, εσύ δεν ξέρεις, δεν έχεις επίπεδο!

και δε θέλω να απαξιώσω τη συζήτηση προς θεού!!

ένα παιχνίδι είναι όλο!

απλά δε μ'αρέσει το υφάκι

Δημοσ.

αλλά το άλλο που λέει

ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!!!!

και πήγε κάποιος και συμπλήρωσε από κάτω

και ξυπνάς κατσαρίδα..

από το βιβλίο του κάφκα, μ'έκανε και γέλασα

megacollection-176.jpg

Δημοσ.

κι άσε που αν έβλεπες τι έγραψα θα καταλάβαινες ότι η άποψη μου είναι πολύ εμπεριστατωμένη

θα σε διαβάσω να δω, αν εσυ έχεις κάτι να πεις

Δημοσ.

Και όλα αυτά απο το ''ιν'' σύνθημα ενός αναρχικού στον τοίχο

edit: κοιτα sellers ερεθισμα για προβληματισμο υπηρξε

αυτή δεν είναι η δουλειά ενός συνθήματος στον τοίχο;

τώρα το σημαντικό ποιό είναι;

ότι ένα τέτοιο σύνθημα ξεπροβάλει στους τοίχους από 'δω κι από κει ή αν ο τάγκερ έχει αντίληψη του τί γράφει;

Δημοσ.

αυτή δεν είναι η δουλειά ενός συνθήματος στον τοίχο;

τώρα το σημαντικό ποιό είναι;

ότι ένα τέτοιο σύνθημα ξεπροβάλει στους τοίχους από 'δω κι από κει ή αν ο τάγκερ έχει αντίληψη του τί γράφει;

να σου πω.. εγώ συμφωνώ με τον κόσμο που θέλει να πάρει κάτι και να το ξετινάξει,, να το συζητήσει μέχρι αηδίας και να του αλλάξει τα φώτα...

γούστο του και καπέλο του..

αλλά όχι όταν κάποιος λέει την άποψή του με δύο λόγια να τον θεωρούν και κουτό...

ίσα ίσα θα λεγα εγώ αλλά τεσπά..

με δύο λόγια,..

η μαφάλντα στράβωσε με το γκράφιτι γιατί θεώρησε ότι ως πολιτισμός εννοείται η καλή πλευρά.. αυτή που μας επευφημούσαν τόσο χρόνια στο μάθημα της ιστορίας...

καθαρά συμπεριφορισμός, έτσι λέγεταί αυτό (να αρχίσω τώρα κι εγώ να αναλύω ένα κάρο; μπορώ άνετα, πίστεψε με! )

το θέμα όμως είναι ότι οι αληθινές εικόνες του πολιτισμού, είναι αυτές που αν googlareis τις λέξεις φτώχεια, άστεγοι, μοναξιά, θα δεις

Δημοσ.

σε χάνω στη πορεία Σταύη... ο συμπεριφορισμός τι σχέση έχει;

από και και πέρα συμφωνώ πως από τα συνθήματα, ιδίως από ένα σαν κι αυτό, μπορείς να καταλάβεις σε τι διάολο πολιτισμό ζούμε: είναι σαν τα μούτρα μας όπως έγραψες

γι αυτό λέω, ποιο είναι το σημαντικό, η ύπαρξη του συνθήματος ή η συνειδητότητα του γραφέα;...

αν είναι το πρώτο πρέπει να το αποδεχτούμε σαν ένα καθρέφτη της πραγματικότητας, δεν παίζει ρόλο αν τσατιζόμαστε ή διαφωνούμε ιδεολογικά...

Δημοσ.

σε χάνω στη πορεία Σταύη... ο συμπεριφορισμός τι σχέση έχει;

από και και πέρα συμφωνώ πως από τα συνθήματα, ιδίως από ένα σαν κι αυτό, μπορείς να καταλάβεις σε τι διάολο πολιτισμό ζούμε: είναι σαν τα μούτρα μας όπως έγραψες

γι αυτό λέω, ποιο είναι το σημαντικό, η ύπαρξη του συνθήματος ή η συνειδητότητα του γραφέα;...

αν είναι το πρώτο πρέπει να το αποδεχτούμε σαν ένα καθρέφτη της πραγματικότητας, δεν παίζει ρόλο αν τσατιζόμαστε ή διαφωνούμε ιδεολογικά...

συμπεριφορισμός είναι αυτό που έπαθε η μαφάλντα... μόλις άκουσε πολιτισμός.... αντίδραση αυτοματοποιημένη... καλό καλό!!!

είναι κάποια πειράματα που έκανε ο Pavlov σκύλους και άλογα..

για παράδειγμα.. με τα άλογα

κάθε φορά πριν τα ταίσουν χτυπούσε ένα καμπανάκι..

έτσι όταν τα μεταφέραν.. κι άρχιζαν αυτά να είναι ανήσυχα, χτυπούσαν το καμπανάκι και νομίζοντας αυτά ότι ήρθε η ώρα του φαγητού ηρεμούσαν..

είχαν συνδέσει το καμπανάκι με το φαγητό..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...