Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ τι δηλώνεις απο αυτά τα 3; Μα, τίποτα. Παραπάνω περιέγραψα τις τάσεις μου, το αντανακλαστικό μου. Το σκεπτικό μου απέχει από τα ασπρόμαυρα. Όχι - γιατί όπως το θέτεις του στερείς full κοινή λογική και εδραιωμένες "ηθικές" αναφορές, αιώνων. Και μην μου αρχίσεις για τα της ηθικής και της συλλογικά φαντασιακής θέσμισής της, γιατί ξέρεις πολύ καλά γιατί μιλάω: Human decency. Το κλασικό ερώτημα: Δεν θα ήταν full ηθική και ανθρώπινη πράξη να δολοφονούσες τον Hitler στα πρώτα χρόνια της εξουσίας του; Είναι τέρμα προβοκατόρικος ο μηδενιστικός τρόπος που το θέτεις Lucifer... Μηδενιστικός! Ουδέποτε. Κατά τα άλλα, αναφορικά με το κλασσικό ερώτημα, ναι, θα ήταν πάρα πολύ ηθική και ανθρώπινη πράξη να ΔΙΚΑΖΑ τον Χίτλερ τώρα και να τον δολοφονούσα τότε. Η τρομακτική επικινδυνότητα της ερώτησης αυτής όμως, για τον μέσο ηλίθιο, είναι πως μπορεί να μπερδέψει ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας (να εκτελέσεις μια ποινή για ένα δεδομένο έγκλημα που έχει γίνει πριν αυτό γίνει) με το Patriot Act (να εκτελέσεις μια ποινή για ένα έγκλημα πριν αυτό γίνει). Οπότε ανάμεσα σε timetravel και προληπτικές εκτελέσεις, επιλέγω το δικαστήριο κατόπιν εορτής.
tritonas00 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ενα κλασσικο νεοελληνικο συνθημα σε τοιχο ειναι. Δεν καταλαβαινω γιατι ασχολειστε.
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αν ήταν με περισπωμένες να ανησυχούσαμε.
tritonas00 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 lol Δεν βλεπω λογο ανησυχιας. Καποιος καμενος νεοελληνας εγραψε μια μ@λ@κια. So ? Who cares? Ε οκ , θελει κρεμασμα.Ντααξ το λυσαμε ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ο βρωμιαρης με τετοια σχολια εισαι εσυ Ξύδι...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 να το 'βαζα στο Παΐσιο θρεντ;
viper2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 viper2005 Ρίξτε και μια γνώμη γι αυτό... epic reply is epic
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 εγω ακομη δεν καταλαβα ποιο ειναι το θεμα του τοπικ.
viper2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 εγω ακομη δεν καταλαβα ποιο ειναι το θεμα του τοπικ. φαντασου κατι σαν φασιστες vs common sense
Ntinaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 φαντασου κατι σαν φασιστες vs common sense Μπα noobs vs noobs.
-nick- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ξύδι... Κλυσμα... Η κοινη λογικη οπως και η κοινη γνωμη ειναι πουτανα viper
Προτεινόμενες αναρτήσεις