pamelouketo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Φαντάζομαι η χειρότερη βρισιά που μπορεις να πεις στη μαφαλντα ειναι "απολίτιστη" Επίσης, ρε παππού υπερβολικός ήσουν. Μια φορά ειπε μια κουβέντα παραπάνω και αμέσως να τη φας. Πρώτα κίτρινη κάρτα βγάζουμε. Αυτά τα σκοτώνεις απ' την αρχή,γιατί μετά γίνονται 4° Reich. Επίσης,μπορώ να αποκαθηλώσω όποια θεότητα έχω δημιουργήσει εγώ για μένα,σωστά;
Pantelwolf Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Βάρβαρος θαρρώ πως θεωρείται ο τρόπος με τον οποίο θέλει να γίνει αυτή η συστημική αλλαγή. Κάθε συστημική αλλαγή στην ιστορία έγινε με βαρβαρότητες, no? Όχι, μιλάω για άποψη, αναφέρομαι καθαρά σε αυτό που είπες και όχι παραπέρα. Σε φάση αυτός μπορεί να ζητάει το Χ, το οποίο είναι θεμιτό να ζητάει, αλλά αθέμιτο να αποπειραθεί να πράξει μειοψηφικά. Το ίδιο ακριβώς δεν έκανε η μαφά; Η Μαφά καλά κάνει και πιστεύει αυτό που πιστεύει. Καλά κάνει και μας λέει την άποψή της. Για την πράξη παίζουν και άλλες παράμετροι. Ποιος θα ορίσει την πλειοψηφία; πώς θα ορίσει την πλειοψηφία; Μέχρι πριν 100 χρόνια ήταν μόνο οι άντρες, μεχρι πριν 300 χρόνια μόνο οι αντρες μη-δούλοι. Σε κάποιες κοινωνίες μόνο οι γαλαζοαίματοι. Ο χίτλερ έλεγε μόνο οι ξανθοί. Μπορεί σε 100 χρόνια να ψηφίζουν και τα PC ή τα λουλούδια, ή μόνο αυτοί που χρησιμοποιούν λίνουξ και έχουν 3 μπαλάκια. Η πλειοψηφία λοιπόν ορίζεται από το σύστημα, αν θες να το καταργήσεις δε μπορείς να το χρησιμοποιείς σαν όρο. Άρα πράττεις όταν θεωρείς οτι η επανάστασή σου θα πετύχει και οτι ήρθε η ώρα. Το σύστημα όμως δικαιούται να αμυνθεί και θα αμυνθεί με όλα τα μέσα, γιατί κάθε οργανισμός έχει σαν βασική αρχή το ένστικτο της επιβίωσης. Σαν ενας ιός που θα σε κάνει ζόμπι, πρέπει να παράγεις αρκετά φαγοκύτταρα/λευκά αιμοσφαίρια/τι σκατά τρώει τους ιούς για να τον εξαφανίσουν, αν τα καταφέρεις συνεχίζεις και έχεις και αντισώματα, αν όχι, γίνεσαι ζόμπι, αλλάζει δηλαδή η εσωτερική σου κατάσταση.
paylidis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 επικος πολλα υποσχόμενος τιτλος, ψυχρο θέμα... επιεικώς 2 αστερια.
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, σιγά μη σου στήναμε το userbase για κοινοφελή σκοπό.
apd453 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Κάθε συστημική αλλαγή στην ιστορία έγινε με βαρβαρότητες, no? Κατά τη γνώμη μου δεν έχει ωριμάσει τελείως η ιδέα έτσι ώστε να πάρει και την άτυπη πλειοψηφία. Θα γίνει και αυτό αναπόφευκτα. Η καμπύλη άλλωστε επαναλαμβάνεται. Πάντα έχω στην άκρη του μυαλού μου βέβαια ότι η πλειοψηφία δεν έχει πάντα δίκιο. Χαίρει σεβασμού απλά. Όσες φορές και αν προσπάθησα να βρω κάτι αποτελεσματικότερο από τη βία η αλήθεια είναι ότι δε τα κατάφερα.
Pantelwolf Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 διαβασε τι ειπα στο λουσι, δεν πιστευω οτι υπαρχουν πλειοψηφιες σε μια επανασταση
apd453 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δεν υπάρχει με την έννοια "ρίχνω το φακελάκι στο κουτί". ΟΚ Τη πλειοψηφία τη νιώθεις, την αφουγκράζεσαι. Εγώ προσωπικά δε έχω αντιληφθεί μια πλειοψηφία που να στηρίζει το "σπάστα όλα". Υπάρχει σαν άποψη, μεγαλώνει, δεν έχει μεγαλώσει τόσο όμως. Προς το παρόν αντιλαμβάνομαι μια πλειοψηφία του "ας τρυπήσουμε τις αμυγδαλές των πολιτικών" και μόνο.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Διαβασα 12 σελιδες και δεν ειδα πουθενα να αναφερεται κανενα πηδημα και καμια παρθενια. I demand explanation.
tsifotis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 μια ευγενικη χορηγια του καπ'ταν ομπβιου
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Κλυσμα... Δεν είμαι δυσκοίλιος. Εσύ γιατί θίχτηκες και μου επιτέθηκες; Είσαι υπερασπιστής των βρωμιάρηδων που γράφουν στους τοίχους; (άλλος τον αποκάλεσε μαλακάκο).
kkostas77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ε καλά τώρα...Και ο Lord Byron έγραφε στους τοίχους αλλά δε θα τον αποκαλούσαμε και βρωμιάρη...
-nick- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είμαι δυσκοίλιος. Εσύ γιατί θίχτηκες και μου επιτέθηκες; Είσαι υπερασπιστής των βρωμιάρηδων που γράφουν στους τοίχους; (άλλος τον αποκάλεσε μαλακάκο). Ναι γουσταρω graffiti Ρωτας γιατι σου επιτεθηκα τι στιγμη που επιτιθεσαι πρωτος Εχεις μπερδεψει την υγιεινη με την αισθητικη μου φαινεται
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Άλλο το graffiti σε τοίχους, και άλλο τα συνθήματα σε μάρμαρα. Εγώ «επιτέθηκα» στον άγνωστο που έγραψε το σύνθημα, εσύ σε μένα. Έχει μεγάλη διαφορά. Μήπως είσαι ο ίδιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις