Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκι με το συμπάθιο, αλλά θα σε ρωτησω και παλι...

Γιατι βρωμιάρης αυτός που γράφει σε τοίχους και όχι αυτός που κάνει graffiti??

Υ.Γ- Μη μου γράψεις μονο πως το graffiti ειναι τεχνη γιατι και εγω μπορω να ζωγραφισω μια φουτσα στο τοιχο του απέναντι και να πω οτι κάνω τέχνη :-P:-P:-P

Y.Γ-2- Δε δικαιολογω όσους γράφουν στους τοιχους αλλά κάποια ομολογουμένος ειναι πολύ έξυπνα. Τον χαρακτηρισμό σου προσπαθω να αντιληφθω!

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ντρέπομαι που το γράφω αλλά δεν θα είχα πρόβλημα αν κάνανε στον τύπο που το έγραψε ευθανασία.

Ερωτημα. Τι σχεση εχει τιτλος σου (Πήδημα υπέρ παρθενίας) με το post αυτο?

Eγω επισκεφτηκα αυτο το thread νομιζοντας οτι ασχολειται με τη παρθενια και το πηδημα...

Οσο για το γκραφιτι, μηπως τον λεει μαλακα γιατι εγραψε τα καλωδια με ο?

Δημοσ.

Φιλαράκι με το συμπάθιο, αλλά θα σε ρωτησω και παλι...

Γιατι βρωμιάρης αυτός που γράφει σε τοίχους και όχι αυτός που κάνει graffiti??

Υ.Γ- Μη μου γράψεις μονο πως το graffiti ειναι τεχνη γιατι και εγω μπορω να ζωγραφισω μια φουτσα στο τοιχο του απέναντι και να πω οτι κάνω τέχνη :-P:-P:-P

Y.Γ-2- Δε δικαιολογω όσους γράφουν στους τοιχους αλλά κάποια ομολογουμένος ειναι πολύ έξυπνα. Τον χαρακτηρισμό σου προσπαθω να αντιληφθω!

Το graff δεν ειναι τεχνη? Θα συγκρινουμε δλδ αυτο http://www.businessinsider.com/graffiti-athens-2011-12#-7 με τη φουτσα που μπορεις να ζωγραφισεις και θα αποφανθουμε οτι ειναι το ιδιο πραγμα? Φανταστειτε την ασχημια αν ο καθενας εγραφε τη μαλακια που θα του κατεβει (ειτε σωστο ειτε λαθος) σε ενα τοιχο. Αυτο θα ηταν ασχημια. Τα graffs απο την αλλη οπως και να το κανουμε ειναι τεχνη

Δημοσ.

Τέχνη είναι οτι προσδιορίζει ο καθένας σα τέχνη.

Για σένα τέχνη είναι αυτά που μου δείχνεις στις σελίδες (εξαιρετικά ομολογουμένος), για μένα μπορεί να ειναι ένα πολυ φιλοσοφιμένο μύνημα που κάποιος μοιράστηκε μαζί μας σε ένα τοιχο.

Το να ζωγραφίζεις ή να γράφεις σε ένα τοιχο είναι το ιδιο νομιμο και το ιδιο παράνομο. Ο καθένας μας εκτιμάει διαφορετικά το κάθε τι που βλέπει γραμμένο ή ζωγραφισμένο.

Οπότε ειναι καλό να είμαστε ΄λίγο προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς μας. :-D

Δημοσ.

Τέχνη είναι οτι προσδιορίζει ο καθένας σα τέχνη.

Για σένα τέχνη είναι αυτά που μου δείχνεις στις σελίδες (εξαιρετικά ομολογουμένος), για μένα μπορεί να ειναι ένα πολυ φιλοσοφιμένο μύνημα που κάποιος μοιράστηκε μαζί μας σε ένα τοιχο.

Το να ζωγραφίζεις ή να γράφεις σε ένα τοιχο είναι το ιδιο νομιμο και το ιδιο παράνομο. Ο καθένας μας εκτιμάει διαφορετικά το κάθε τι που βλέπει γραμμένο ή ζωγραφισμένο.

Οπότε ειναι καλό να είμαστε ΄λίγο προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς μας. :-D

Kι εγω πιασει τον εαυτο μου να χαμογελαει η να λεω "χα, ωραιο αυτο, μπραβο σε οποιον το σκεφτηκε" με μερικα πραγματα που βλεπω γραμμενα σε τοιχους. Αλλωστε τα συνθηματα σε τοιχους ειναι κατα καποιο τροπο συνδεδεμενα με την ιστορια μας με την εννοια οτι βλεπωντας τι γραφει ενας τοιχος μια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο σου δινει μια περιγραφη του τι γινοταν αυτη τη περιοδο...ο τοιχος ειχε τη δικη του ιστορια αλλωστε ^_^ Το κακο ειναι οτι λογω της ευκολιας του να γραψει καποιος σε ενα τοιχο εχουμε γεμισει με "vlameni1+paparas5+toyvlaki8= bff" τα οποια περα απο χαζα ειναι και ασχημα. To graff επειδη οπως και να το κανουμε ειναι πιο δυσκολο δεν το κανει ο καθενας μονο και μονο γιατι ετσι του ηρθε και ειχε ενα μαρκαδορο στο χερι του. Καθαρα αισθητικα λεω πως ενας τοιχος με graffs ειναι πολυ πιο ομορφος απο εναν τοιχο γεματα συνθηματα που στο τελος απλα βλεπεις τυχαια γραμματα.

Tεσπα, μαλλον εγω πιαστηκα απο το "μην μου πεις οτι τα graffiti ειναι τεχνη". Απο εκει και περα νομιζω οτι δεν σε χαρακτηρισα καπως (το οτι μαλ@κια του κατεβει που ειπα ειναι τροπος του λεγειν μιας και αναφερω οτι μπορει να ειναι ειτε σωστο ειτε λαθος, αλλωστε ειναι υποκειμενικα αυτα). ^_^

Δημοσ.

Ντρέπομαι που το γράφω αλλά δεν θα είχα πρόβλημα αν κάνανε στον τύπο που το έγραψε ευθανασία.

...όπως είχε (περίπου) πρωτογράψει κι ο λουκέτος, καλώς θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Όχι όμως γι' αυτό που νομίζεις, αλλά γι' αυτό που δεν κατάλαβες.

Διότι εσύ νόμισες πως ο τύπος "δεν γουστάρει τον πολιτισμό", έτσι γενικά.

Πως δεν γουστάρει την υγιή και συλλογική πρόοδο, την χωρίς επιπτώσεις στους πολλούς.

Πως θέλει βία, αναρχία, βαρβαρότητα και αίμα, έτσι για να γουστάρει όπως τα χουλιγκάνια που πλακώνονται μετά το ντέρμπι.

Αλλά καλώς ή κακώς, ο τύπος παίζει να είναι από αυτούς που στην Αθήνα βλέπει τους αστέγους, τους λαθρομετανάστες που τους κυνηγάνε ντόπιοι και μπάτσοι σα να είναι απλώς αδέσποτα και ζημιογόνα σκυλιά, τους υπερήλικες ζητιάνους που τους βγάζουν στο κουρμπέτι διάφοροι νταβάδες, και δεν ασχολείται με τον Παρθενώνα. Γι' αυτόν πολιτισμός παίζει να είναι οι πολιτικοί που και γουστάρουν στις πλάτες μας, και στην εξαθλίωση μας οδηγούν. Η οικονομική εξουσία των λίγων που καβαλάει τους πολλούς. Τα θεωρείς λίγα ολ' αυτά για να είναι εξοργισμένος με τον "πολιτισμό", όπως αυτός παίζει να τον βλέπει; Τα θεωρείς λίγα ώστε να θέλει να κόψει τα καλώδια απ' τα οποία κρέμεται αυτός ο "πολιτισμός" που αντιλαμβάνεται, για να πάρει ένας χωρίς εισαγωγικά τη θέση του;

Σκέψου λίγο παραπάνω τί ακριβώς μπορεί να θέλει, αυτός που ντροπαλά θες την ευθανασία του.

Τεσπα Μαφάλντα, είμαι βέβαιος πως ο Quino θα το έβλεπε διαφορετικά το ζήτημα.

Δημοσ.

...όπως είχε (περίπου) πρωτογράψει κι ο λουκέτος, καλώς θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Όχι όμως γι' αυτό που νομίζεις, αλλά γι' αυτό που δεν κατάλαβες.

Διότι εσύ νόμισες πως ο τύπος "δεν γουστάρει τον πολιτισμό", έτσι γενικά.

Πως δεν γουστάρει την υγιή και συλλογική πρόοδο, την χωρίς επιπτώσεις στους πολλούς.

Πως θέλει βία, αναρχία, βαρβαρότητα και αίμα, έτσι για να γουστάρει όπως τα χουλιγκάνια που πλακώνονται μετά το ντέρμπι.

Αλλά καλώς ή κακώς, ο τύπος παίζει να είναι από αυτούς που στην Αθήνα βλέπει τους αστέγους, τους λαθρομετανάστες που τους κυνηγάνε ντόπιοι και μπάτσοι σα να είναι απλώς αδέσποτα και ζημιογόνα σκυλιά, τους υπερήλικες ζητιάνους που τους βγάζουν στο κουρμπέτι διάφοροι νταβάδες, και δεν ασχολείται με τον Παρθενώνα. Γι' αυτόν πολιτισμός παίζει να είναι οι πολιτικοί που και γουστάρουν στις πλάτες μας, και στην εξαθλίωση μας οδηγούν. Η οικονομική εξουσία των λίγων που καβαλάει τους πολλούς. Τα θεωρείς λίγα ολ' αυτά για να είναι εξοργισμένος με τον "πολιτισμό", όπως αυτός παίζει να τον βλέπει; Τα θεωρείς λίγα ώστε να θέλει να κόψει τα καλώδια απ' τα οποία κρέμεται αυτός ο "πολιτισμός" που αντιλαμβάνεται, για να πάρει ένας χωρίς εισαγωγικά τη θέση του;

Σκέψου λίγο παραπάνω τί ακριβώς μπορεί να θέλει, αυτός που ντροπαλά θες την ευθανασία του.

Τεσπα Μαφάλντα, είμαι βέβαιος πως ο Quino θα το έβλεπε διαφορετικά το ζήτημα.

Για άλλη μια φορά κάηκαν μαγαζιά,καταστράφηκαν άνθρωποι-ευτυχώς δεν είχαμε ανθρώπους στην πυρά-είχαμε όμως μνημεία.Ο τύπος δεν γουστάρει τον πολιτισμό,το απέδειξαν οι πράξεις του.Θέλει βία,αναρχία και αίμα.Αν ο τύπος είχε στοιχειώδη παιδεία θα αντιλαμβάνονταν ότι οι πράξεις του θα προκαλέσουν πόνο και δυστυχία σε αθώους -αυτό που υποτίθεται παλεύει-

Η φύση απεχθάνεται τα κενά,αυτό που θέλει να καταργήσει με την βία θα αντικατασταθεί από κάτι άλλο εξίσου ίδιο-παιδί της βίας θα είναι.

Λυπάμαι αλλά δεν βρίσκω ελαφρυντικά.Το λόγω βλακείας είναι το μόνο.

Ο Quino δεν νομίζω να συμφωνούσε με το κάψιμο της πόλης,αλλά θα εύρισκε το σχόλιό μου υπερβολικό-ήταν-αλλά δεν θα αθώωνε τους δράστες.

Δημοσ.

...oύτε θα συνέδεε ένα τυχαίο σύνθημα οπωσδήποτε με τα καψίματα και θα αποφαινόταν ευθανασία.

Γι' αυτό λυπάμαι κι εγώ.

mafaldoinette.jpg

Δημοσ.

...oύτε θα συνέδεε ένα τυχαίο σύνθημα οπωσδήποτε με τα καψίματα και θα αποφαινόταν ευθανασία.

Γι' αυτό λυπάμαι κι εγώ

Το σύνθημα είναι γραμμένο απέναντι από τον κινηματογράφο,Σταδίου και Χρήστου Λαδά.

Αν περάσεις από εκεί ρώτα τους γείτονες πότε γράφτηκε.

Υποθέτω ότι όταν κάποιος δεν θα έχει κάτι άλλο να μου πει θα πετάει αυτό το σχόλιο για δημιουργία εντυπώσεων και με την ελπίδα να νιώσω ενοχές.

Μαρία Αντουανέτα;Αγαπάμε την υπερβολή ε wash;

Δημοσ.

Το σύνθημα είναι γραμμένο απέναντι από τον κινηματογράφο,Σταδίου και Χρήστου Λαδά.

Αν περάσεις από εκεί ρώτα τους γείτονες πότε γράφτηκε.

Υποθέτω ότι όταν κάποιος δεν θα έχει κάτι άλλο να μου πει θα πετάει αυτό το σχόλιο για δημιουργία εντυπώσεων και με την ελπίδα να νιώσω ενοχές.

Μαρία Αντουανέτα;Αγαπάμε την υπερβολή ε wash;

...υποθέτω πως ο δράστης άφησε τα δακτυλικά του αποτυπώματα στον τοίχο, τα οποία ταυτοποιήθηκαν από τους γείτονες με κάποιες άφλεκτες μολότοφ.

Κακώς υποθέτεις α) ότι δεν έχω κι άλλα να σου πω (εγώ τουλάχιστον) β) ...πως ο σκοπός μου είναι η "δημιουργία εντυπώσεων" γ1) πως έχω ελπίδες για τις ενοχές σου γ2) πως μ' ενδιαφέρουν.

...και την υπερβολή αγαπάμε (ισχυρός φορέας), αλλά κυρίως αγαπάμε τον πολιτισμό των όσων επιβουλεύονται τα εισαγωγικά που τον περικλείουν και πάνω απ' όλα αγαπάμε τους όσους αγαπάνε και ξέρουν να κάνουν τον διαχωρισμό.

να διαβάσω 14 σελίδες ή θα με κατατοπίσετε με δυο σειρές;

Fucking for Virginity : Does it equal Fighting For Peace?

Κάποιοι λένε "τα κάψανε πάλι όλα τα κωλόπαιδα και θέλουν κρέμασμα", και κάποιοι λένε "δεν είναι έτσι απλά τα πράμματα κι άμα είναι ν' αρχίσουμε τα κρεμάσματα, ν' αρχίσουμε από ψηλά".

...παρ' ολ' αυτά, διάβασε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...