Marria Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ισως επειδη εμεις ειμαστε η μονη ομαδα που δεν κινδυνευει να καταρρευσει λογω ελλειψης ρευστου και ανυπαρξιας διοικησης Και αλλοι μας τα ειπαν αυτα ...
Alxnks Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NyPX6PjywbI&feature=related αυτο εννοεις;
thanocaster Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Η καλύτερη επένδυση είναι να ληστέψεις μια τράπεζα. Θα τα πολλαπλασιάσεις άμεσα, χωρίς ρίσκο, με πλάτες από όλο τον ελληνικό λαό, και, πού ξέρεις, μπορεί μετά από μερικά χρόνια να κάνεις και πολιτική καριέρα.
astak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό που σκέφτηκα για κάποιον ο οποίος δεν έχει ΜΕΓΑΛΟ οικονομικό πρόβλημα και που δεν ενδιαφέρεται ή δεν έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με μπίζνες, ούτε θέλει να του γίνουν βραχνάς αυτά τα χρήματα και να ασχολείται συνέχεια, είναι να κλεισει ενα μεγαλο ποσοστό του ποσου (π.χ. το 40%) και με το υπόλοιπο 40% να επενδυσει σε διάφορα αμοιβαία κεφάλαια σταθερής απόδοσης κλπ. , χωρίς μεγάλο ρίσκο, με προοπτική 2-3 ετων. Και με το υπόλοιπο 20% ψάχνεται για αγορά κάποιου οικοπέδου σε αναπτυσσόμενη περιοχή. αδελφε, εγω εχω καει απο αμοιβαια κεφαλαια (ευτυχως εχασα μικρο ποσο )και θα συμβουλευα αν δεν το κατεχεις το θεμα του χρηματιστιριου παρα πολυ καλα και δεν εισαι απολυτα σιγουρος για το τι πας να κανεις, να μην ασχοληθεις καθολου. ασε τους αυτους που παν να πουλησουν αμοιβαια κεφαλαια για μεταξωτες κορδελες, εχουν καψει πολυ κοσμο....εγω προσωπικα δεν θα εβαζα ξανα λεφτα σε αμοιβαιο κεφαλαιο
xri_ni Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τι μας εχει κανει η κριση...ονειρευομαστε εκατομμυρια και το προβλημα ειναι τι θα τα καναμε...
Tenshi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Όσοι θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και γουστάρουν ρίσκο,ας ρίξουν χρήμα στο "τετράγωνο" Γερανιού-Σοφοκλέους-Αθηνάς-Σωκράτους για να φτιάξουν την περιοχή των κοκκινων φαναριών αλα Άμστερνταμ. Σε αντίθετη περίπτωση πιάσε τα βουνά,τα χρήματα σε προθεσμιακές καταθέσεις,αγόρασε ένα χνουδωτό γάτο και σάν άλλος Dr. Evil απόλαυσε το Gr Mayhem απο την full HD tv, ενώ χαϊδεύεις την γούνα του.
kostas_dr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μου θύμισες τις παλιές ταινίες του James Bond όπου πάντα ο κακός είχε έναν θρεμένο γάτο Αγκύρας!
freedubus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Και στον αστυνόμο σαίνη ο κακός ήταν ένα χέρι που χάιδευε μια γάτα. Για να στηρίξω το θέμα θα πω οτι το θέμα ανοίχτηκε με αφορμή πραγματικό γεγονός, και δεν είναι προιόν μπάφων ή "εν μέσω κρίσης, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται" φλασιάς. Φίλος (παντελώς άσχετος με επιχειρήσεις, διαχείριση κεφάλαιων και λοιπά καπιταλιστικά), από κληρονομιές και διάφορα ακίνητα, βρέθηκε εντελώς ξαφνικά να έχει στην κατοχή του το παραπάνω ποσό και ψάχνεται. Και οκ, προφανώς και δεν περιμένω σοβαρές επενδυτικές προτάσεις από ένα τόπικ στο ινσόμνια, απλά κουβέντα να γίνεται- σε ρεαλιστική βάση όμως.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Η μονη σταθερη αξια και σίγουρη επένδυση είναι η γη. Φυσικά αν βρεθεις με 1000 στρέματα γης θα πρέπει να την κανεις κατι, με την ενοικιαση της για την ωρα ειναι αποτυχημένη επενδυση.. Οπότε ίσως ψαχνόμουν σε κατι που έχει να κανει με καλλιεργιες και φυσικά και με την συσκευασια - επεξεργασία - πωληση τους, μη γίνουμε τα πουτ..ακια των εμπορων.. Αν είχα 1.000.000 σίγουρα θα αγόραζα με 200-300 χιλ καποια έκταση και θα έχτιζα εκει κοντα και ενα μικρο εξωχικο, εκεινα τα ξυλινα δεν με χαλανε, το αντιθετο μαλιστα. Τωρα για επένδυση των υπολοιπων, θα κρατουσα κανα 100-200 σε τραπεζες, τα περισσότερα στο εξωτερικό βεβαίως-βεβαίως. Και με τα αλλα 500.000 εγω προσωπικά θα τα έριχνα στο να οργανώσω δουλειά που έχει σχέση με καλλιεργιες ωστε να έχω τον έλεγχο.. Ακινητα δεν αποφέρουν μεγάλο κέρδος. Καταθέσεις προθεσμιακές και μη αυτη την εποχη τις φοβάμαι.. Χμμμ, ομολογα χωρών εξωτερικού εχουν αρκετό ρισκο επίσης αυτη την εποχη, ειδικά Ευρωπαικών χωρών. Δεν θα έλεγα ότι ειναι εποχη καταλληλη για επενδυσεις. Αλλά ο φιλος σου με τι ασχολειται; Με τι θελει να ασχοληθει;
athlios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Τα μισα αν μπορει ας τα "περασει" εξω[οχι σε ευρω αν ειναι δυνατο] . Με τα αλλα μισα ας ασχοληθει με κατι σαν αυτο που λεει ο κρισξξξ. Κατι απο το 0.Παραγωγη-καλλιεργια και πωληση απο τον ιδιο. Σε 30 χρονια μπορει φτιαξει μια καφετερια , να αγορασει μια s-class και να καθεται. :devil:
viper2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Και στον αστυνόμο σαίνη ο κακός ήταν ένα χέρι που χάιδευε μια γάτα. Για να στηρίξω το θέμα θα πω οτι το θέμα ανοίχτηκε με αφορμή πραγματικό γεγονός, και δεν είναι προιόν μπάφων ή "εν μέσω κρίσης, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται" φλασιάς. Φίλος (παντελώς άσχετος με επιχειρήσεις, διαχείριση κεφάλαιων και λοιπά καπιταλιστικά), από κληρονομιές και διάφορα ακίνητα, βρέθηκε εντελώς ξαφνικά να έχει στην κατοχή του το παραπάνω ποσό και ψάχνεται. Και οκ, προφανώς και δεν περιμένω σοβαρές επενδυτικές προτάσεις από ένα τόπικ στο ινσόμνια, απλά κουβέντα να γίνεται- σε ρεαλιστική βάση όμως. πηρες σοβαρες επενδυτικες απαντησεις απλως δεν τις προσεξες
christiana78 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 σαλιγκαρια.σοβαρά τώρα αν είχα σοβαρό κεφάλαιο και δεν βαριόμουν να ασχοληθώ κάτι τέτοιο θα έκανα, κουλό αλλά με προοπτικές.
kostas_dr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρά τώρα, υπάρχει κόσμος που τρώει αυτά τα πράγματα;
Chrisxxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Τα κανουν εξαγωγη στο εξωτερικο. Ενας φίλος παντως που το εψαξε μου ειπε ότι τελικά δεν έχουν οσο μεγάλη επιτυχία ακουγεται ότι έχουν.
christiana78 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Καλά στην Κρήτη έχουν μανία με τους χοχλιούς αλλά τους μαζεύουν δεν τους αγοράζουν, υπάρχει όμως αγορά στη Γαλλια και φυσικά το 80% φαρμακοβιομηχανίες-καλλυντικά. Τα κανουν εξαγωγη στο εξωτερικο. Ενας φίλος παντως που το εψαξε μου ειπε ότι τελικά δεν έχουν οσο μεγάλη επιτυχία ακουγεται ότι έχουν. μπορεί να έχεις δίκιο δεν το έχω ψάξει εκτενώς αλλά είχα ακούσει οτι η ζήτησή τους αυξάνεται κάθε χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα