Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι

θέλουν βαρύ ζειμπέκικο και νευρικό τιμόνι.. (κάτι μου λέει οτι θα μου πάρουν το password από το OOTR)

Πάρε λίγο κοντολάζο να στανιάρεις.

http://www.youtube.com/watch?v=3LmXeJbN0oA

Το ουισκι και το τσιγάρο μου λείπουν..

Δημοσ.

Στα 30 και πάνω τουμπάρει το ζώδιο και γίνεσαι ο ωροσκόπος σου σαν κύριο. Γίνομαι σκορπιος μερα με τη μερα.

You wish. Πφφφ.

Δημοσ.

Μακρυά από σχέσεις από απόσταση. Μακρυά!! Το κέρατο είναι δεδομένο και το τέλος επίπονο. Παθούσα εδώ.

Γυναίκα και παθούσα!! Που ήσουν? χαχα.. Πόσο καιρό τραβιόσουν εσύ αν επιτρέπεται??

Καταλαβε απο νωρις ο Θεσσαλονικιος το λαθος του. ΤΖΙΜΑΝΙΑ ειμαστε αμα θελουμε ε.

Πάνε πες τον οτι λάθος έκανε που δε το προσπάθησε και με έχασε.. χαχα..

Δημοσ.

Καταλαβε απο νωρις ο Θεσσαλονικιος το λαθος του. ΤΖΙΜΑΝΙΑ ειμαστε αμα θελουμε ε.

Ο Θεσσαλονικιός παίζει εξυπνο παιχνιδι. 1ον έχει βρει αλλη ή να τα ξαναβρηκε με την παλια του γκομενα και σου λεει α ςπω στην αλλη να χωρισουμε.. Αυτη αρχίζει λίγο να κολλάει και του λεει να τα ξαναβρουν και μπλα μπλα μπλα... Μετά της λέει οτι ειναι λίγο δυσκολες οι σχεσεις εξ αποστάσεως και θελει να ειναι μαζί αλλά να το δουν πιο χαλαρά οπότε βρισκεται με 2 μια μονιμη στη Θεσσαλονικη και μια για τα εκτος εδρας ή αν φυγει η Σαλονικια λεει της Αθηναιας να έρθει πανω.. πσσσσσ.

Δημοσ.

Ο Θεσσαλονικιός παίζει εξυπνο παιχνιδι. 1ον έχει βρει αλλη ή να τα ξαναβρηκε με την παλια του γκομενα και σου λεει α ςπω στην αλλη να χωρισουμε.. Αυτη αρχίζει λίγο να κολλάει και του λεει να τα ξαναβρουν και μπλα μπλα μπλα... Μετά της λέει οτι ειναι λίγο δυσκολες οι σχεσεις εξ αποστάσεως και θελει να ειναι μαζί αλλά να το δουν πιο χαλαρά οπότε βρισκεται με 2 μια μονιμη στη Θεσσαλονικη και μια για τα εκτος εδρας ή αν φυγει η Σαλονικια λεει της Αθηναιας να έρθει πανω.. πσσσσσ.

Πολύ πιθανό το σενάριο ομολογουμένως.. Όμως, εγώ γύρισα 9 του μήνα απο πάνω και μέχρι τώρα μιλούσαμε πρωι - μεσημέρι - βράδυ.. ε, δηλαδή πότε τη γνώρισε και πότε έδεσε τόσο ώστε να μου πει αμέσως τέρμα? το κάνει κανείς άντρας αυτό? σε πιθανότητα σχέσης ξεγράφει τη σίγουρη? δε νομίζω.. όσο για την πρωην , δεν είναι ούτε αυτή Θεσσαλονικιά.. γιατί ούτε αυτός είναι βασικά, απλά εγώ τον είπα έτσι γιατί δουλεύει εκεί .. Απο επαρχία είναι όπως και η πρώην του..

Δημοσ.

Να πας απο κοντα να το ξεκαθαρισεις να εισαι και εσυ οκ με τον εαυτο σου, να μη σε τρωει αυτη η αμφιβολια συνεχεια... απο παιδια γεματος ειναι ο τοπος δε θα χαλαστεις για καποιον που περασες καλα λιγο καιρο και που πρεπει να τραβιεσαι 500 + 500 χλμ

Δημοσ.

Τι νομιζες? Ειμαστε εξυπνος λλαός ρε. Βλεπουμε μακρυα...

Δημοσ.

Ω ναι

Δημοσ.

Υπαρχουν βεβαια και ορισμενα μυστικα σε μια τετοια περιπτωση.

1. Να εχουν και οι 2 το ιδιο ονομα, φαντασου πανω στη κορυφαια στιγμη να πει το ονομα της αλλης ή να στειλεις λαθος sms και να πεις αλλο ονομα. Oι γνωστες ξερουν.. βεβαια και μια αλλη λυση ειναι να της λες και τις δυο 'μωρο' μου και τετοια.

2. Ζαλαζα θα ειναι να εχεις 2, γκρινια επι 2, ανασφαλειες, ζηλιες και τετοια επι 2. Που να προλαβεις να βρισκεις και διαφορες δικαιολογιες.

Οι χαρακτήρες της ιστοριας είναι φανταστικοί και ουδεμία σχέση έχουν με πραγματικά πρόσωπα.

:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...