Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάλι έπεσε η σελίδα του ΥΔ, καλά ρε μάγκες πριν κάτι μήνες είχε γίνει σάλος για τα εκατομμύρια που έδωσε το κράτος για να φτιάξουν μια ιστοσελίδα όταν αυτή κοστίζει κάτι ψωρο δεκάρικα, και βγήκαν και είπαν ότι δεν ειναι μόνο η σελίδα αλλά και τα υπολογιστικά συστήματα, sorry? αυτά είναι τα υπολογιστικά συστήματα? που πέφτουν για πλάκα?

γιατί κάτι μου λέει εμένα ότι αυτοί μας κοροϊδεύουν, αγοράζουν ΥΣ της δεκάρας και μας λένε μαλακίες, τα παίρνουν και τα βάζουν στο τσεπάκι τους, καλά ρε...

ΥΓ: η 2η επίθεση ενισχύει αυτό που είπε ένα παιδί και το επισήμανα, ότι το κάνουν από μέσα επίτηδες για να περάσει το ACTA, ότι οι Anonymous δεν είναι τίποτα περισσότερο από την κυβέρνηση

άλλωστε, όταν χτυπάνε συστήματα είναι ένας λόγος παραπάνω να περάσει το νομοσχέδιο ;), μάλλον θα είναι τόσο χαζοί οι Anonymous ...

ΥΓ: αυτό που λένε ότι σας παρακολουθούμε, εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση...

υπάρχει κάνας βλάκας λαός-κυβέρνηση που θα ανεβάσει απόρρητα έγγραφα σε κάποιον σέρβερ, και ειδικά στον σερβερ που φιλοξενείται η ιστοσελίδα???

με λίγα λόγια όλα αυτά που κάνουν τα βρίσκω ανούσια, δεν μασάει το κράτος ... ευτυχώς η δύστυχος

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τι ήταν? και 2ον θα γίνει ΤΟΠΙΚ απο τους διαχειριστές λογικά, αυτό είναι άκυρο... δεν σας προσκαλώ να συζητήσουμε εδώ για το θέμα, απλά ήθελα να πω κάτι...

Μια ερώτηση ακόμα: μήπως πρέπει να πάρει πόδι ο Σφακ...άκης??

αυτή είναι η Ελλάδα, βάζουμε ζώα σε θέσεις και δεν κάνουν τίποτα, δεν έχουν και το φιλότιμο να παραιτηθούν...

Δημοσ.

τα ddos δεν κανουν defacement. Δεν αλλάζουν τη σελίδα. Απλά τη ρίχνουν προσωρινά.

Και τι φταίει το ΣΔΗΕ αν αυτοί που έχουν πάρει τα έργα είναι άμπαλοι και παίρνουν εκατομμύρια για να φτιάξουν τρύπιες σελίδες;

Δημοσ.

τα ddos δεν κανουν defacement. Δεν αλλάζουν τη σελίδα. Απλά τη ρίχνουν προσωρινά.

Και τι φταίει το ΣΔΗΕ αν αυτοί που έχουν πάρει τα έργα είναι άμπαλοι και παίρνουν εκατομμύρια για να φτιάξουν τρύπιες σελίδες;

θα σου πω, γιατί απλά αυτοί είναι οι μόνοι αρμόδιοι... και την πατάνε σαν πρωτάρηδες, μας ντροπιάζουν... 2η φορά σε λίγες μέρες... απλά ξεφτίλα.

Θα μου πεις αυτοί δεν μπορούν να πιάσουν παιδάκια, θα πιάσουν τους Anonymous...

είναι και βλάκες από πάνω, πιάσανε τα παιδιά που τελικά δεν το κάναν αυτοί, δηλαδή ρε ψηλέ άμα δεν βγαίναν οι Anonymous και το λέγανε αυτοί θα τρώγανε 1-2 χρονάκια, η θα πληρώνανε μερικά χιλιάρικα να βγουν

ΥΓ: μόνο Ελλάδα έχουν αλλάξει σελίδες, γιατί δεν το κάνανε CIA? γιατί πολύ απλά το DDOS δεν είναι τίποτα περισσότερο από spaming, so what? και εμείς άμα κάναμε μια παρέα 100 ατόμων με ένα απλό προγραμματάκι που θα spamari ελάχιστα θα ρίχναμε όλους τους server

Δημοσ.

Να σου δωσω ενα σενάριο.

Πάω παίρνω μια καινούρια καρτούλα ασύρματη usb και παίρνω το λαπτοπ μου και βρισκω στο δρομο ενα ελεύθερο ασύρματο.

Εκεί συνδέομαι και χακάρω μια σελίδα, ενα υπουργείο, γιατί ο μαλάκας ο αντμιν αφησε τρύπες.

Πώς ακριβώς θα με πιάσει ο Σφακιανάκης; Και που φταίει ο Σφακιανάκης;

Δημοσ.

Να σου δωσω ενα σενάριο.

Πάω παίρνω μια καινούρια καρτούλα ασύρματη usb και παίρνω το λαπτοπ μου και βρισκω στο δρομο ενα ελεύθερο ασύρματο.

Εκεί συνδέομαι και χακάρω μια σελίδα, ενα υπουργείο, γιατί ο μαλάκας ο αντμιν αφησε τρύπες.

Ο Σφακιανάκης μπορεί και να μην σε πιάσει γιατί η υπηρεσία του είναι της πλάκας, τις προάλλες που έβλεπα σε ένα κρατικό κανάλι, είχαν πάει μέσα σε μια αίθουσα όπου "Εδώ πιάνουν όλους τους παιδεραστές" είπε, και μάντεψε...

ήταν κάτι υπαλληλάκια που κάνανε Chat μήπως και ψαρέψουν κάποιον... ΤΡΟΜΕΡΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ/ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ

πάντως να έχεις υπόψην σου ότι αυτό που έχει περάσει "βρίσκω ένα δίκτυο ελεύθερο και χακάρω μέσω αυτού" είναι παλιά πατάτα, η τεχνολογία έχει προχωρήσει

Απλά οι κυβερνήσεις εκτός από κλεφτρόνια είναι και αμαρτωλές Μαγδαληνές, το παίζουν άμπαλοι και ξαφνικά μαθαίνεις ότι ο ΜΠΙΝ Λ πέθανε...

είναι αυτοί...

Δημοσ.

Να σου δωσω ενα σενάριο.

αυτό ακριβώς είχα γράψει στο σχετικό θεμα χθες.

τι σύμπτωση.. :shock:

Δημοσ.

Θα μιλησω λιγο σκληρα, αλλα εισαι αρκετα ασχετος με το θεμα και εχεις και γνωμη χωρις να εχεις ψαξει κατι. Το κακο ειναι οτι και θα λες τα ιδια σε αλλους το ιδιο αμπαλους και θα σε πιστευουν.

Δημοσ.

Ο Σφακιανάκης μπορεί και να μην σε πιάσει γιατί η υπηρεσία του είναι της πλάκας, τις προάλλες που έβλεπα σε ένα κρατικό κανάλι, είχαν πάει μέσα σε μια αίθουσα όπου "Εδώ πιάνουν όλους τους παιδεραστές" είπε, και μάντεψε...

ήταν κάτι υπαλληλάκια που κάνανε Chat μήπως και ψαρέψουν κάποιον... ΤΡΟΜΕΡΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ/ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ

πάντως να έχεις υπόψην σου ότι αυτό που έχει περάσει "βρίσκω ένα δίκτυο ελεύθερο και χακάρω μέσω αυτού" είναι παλιά πατάτα, η τεχνολογία έχει προχωρήσει

Απλά οι κυβερνήσεις εκτός από κλεφτρόνια είναι και αμαρτωλές Μαγδαληνές, το παίζουν άμπαλοι και ξαφνικά μαθαίνεις ότι ο ΜΠΙΝ Λ πέθανε...

είναι αυτοί...

Σε τι ακριβως εχει προχωρησει; Πως το εννοεις;

Δημοσ.

Ώπα μάγκες, λίγα για το Notis.

Downloadpercent, μπορείς να μας μιλήσεις λίγο για τις νέες τεχνολογίες παρακολούθησης που θα έπρεπε να έχει η ΔΗΕ;

Δημοσ.

Σε τι ακριβως εχει προχωρησει; Πως το εννοεις;

Ώπα μάγκες, λίγα για το Notis.

Downloadpercent, μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο για τις νέες τεχνολογίες παρακολούθησης που θα έπρεπε να έχει η ΔΗΕ;

A. Έχετε και απορίες δλδ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...