Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι ξέρετε ότι φαληρισε η εταιρία του Κωστόπουλου.

Πολλοί υποστηρίζουνε ότι είναι το τέλος μιας εποχής , ενός lifestyle το οποίο μας "έφαγε" , κυρίως τις 2 προηγουμενες δεκαετίες.

Ενα lifestyle που μας περάστηκε μέσω των media και το ξεκίνησε ο Κωστόπουλος με τα Νιτρο και τα λοιπά.

Yours.

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλοί υποστηρίζουνε ότι είναι το τέλος μιας εποχής , ενός lifestyle το οποίο μας "έφαγε" , κυρίως τις 2 προηγουμενες δεκαετίες.

Ενα lifestyle που μας περάστηκε μέσω των media και το ξεκίνησε ο Κωστόπουλος με τα Νιτρο και τα λοιπά.

Yours.

Με το Κλικ μας "εφαγε" το Νιτρο ηταν πολυ μετα, οταν εκανε τη δικη του εταιρια.

Δημοσ.

Aυτο που τον παραδεχομαι ειναι οτι ειπε πως εβαλε και την προσωπικη του περιουσια για να ξεπληρωσει (δεν ξερω αν ισχυει).

Αν και θα μπορουσε να παει στο Αρθρο 99 και να τα σπαει στα μπουζουκια οπως εκανε ενας αλλος προκατοχος του.

Δημοσ.

Λογικο ειναι εδω να μην εχουν να φανε να δινουν 3 ευρω για ενα περιοδικο.Εξαλλου πλεον με τοσα site lifestyle γιατι να πας να αγορασεις περιοδικο?Εγω μονο το καλοκαιρι παιρνω κανενα για την παραλια.

Δημοσ.

Yours.

1328634395633.jpg

Δημοσ.

Λογικο ειναι εδω να μην εχουν να φανε να δινουν 3 ευρω για ενα περιοδικο.Εξαλλου πλεον με τοσα site lifestyle γιατι να πας να αγορασεις περιοδικο?Εγω μονο το καλοκαιρι παιρνω κανενα για την παραλια.

Φωτοουζ;

Για ποιον κωστοπουλο λεμε;

Δημοσ.

Yours.

Ναι ο Κωστόπουλος σας έφαγε ... τραβάτε με και ας κλαίω.

Πραγματικά με εκνευρίζει η προσπάθεια όλων να βρουν κάποιον άλλο που φταεί ...

... δε φταίει το ελληνικό κράτος που δεν είχε ποτέ έλεγχο της κατάστασης, φταίει η Γερμανία/Γαλλία/ΗΠΑ που μας πούλαγανε όπλα

... δε φταίνε οι υπάλληλοι των οργανισμών που καταργούνται, φταίνε οι άλλοι (λες και δουλευανε ποτέ όσο έπρεπε)

... δε φταίμε εμείς που αγοράζουμε ακριβά, φταίνε αυτοί που τα πουλανε

...

...

Ο Κωστόπουλος σας έδωσε (και λέω σας γιατί δεν έχω αγοράσει ποτέ περιοδικό του, όχι γιατι είχα κάτι εναντίον του lifestyle απλά δε έβρισκα το νόημα) αυτό που του ζητήσατε ... να του λέτε και ευχαριστώ για τον χρόνο που σας καλυψε.

Από την άλλη το ότι φαλήρησε (αν ισχύει στην πραγματικότητα) δε με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτά έχουν οι business.

Δημοσ.

ενα απο τα καλα,ας πουμε,της κρισης.

Εγω ας πουμε δεν χαιρομαι που εκλεισε μια επιχειρηση.

Γιατι πανω απο ολα αυτο ηταν, μια επιχειρηση που απο αυτην ζουσαν καποιοι ανθρωποι.

Το οτι καποιοι χαιρεστε απο την καταρρευση καποιου, επισης δεν σας κανει καλυτερους ανθρωπους.

Τα καλα της κρισης , ας πουμε.

Δημοσ.

Εγω ας πουμε δεν χαιρομαι που εκλεισε μια επιχειρηση.

Γιατι πανω απο ολα αυτο ηταν, μια επιχειρηση που απο αυτην ζουσαν καποιοι ανθρωποι.

Το ολο θεμα ειναι οτι δεν πληρωνε τους υπαλληλους του εδω και μηνες ενω ο ιδιος εκανε ζωαρα.

Σειρα εχει ο Κουρης. Αλλη πονεμενη ιστορια.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση πως δεν χασανε τη δουλεια τους οι εργαζομενοι γιατι τα πουλησε στον Αντ1 ή κατι τετοιο τελος παντων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...