Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σάγια αγάπη μου, είναι χαζοί μην τους δίνεις σημασία! Πες τα δικά σου να φτιαχτούμε...

Giati apo pote dinv εγω σημασια σε χαζους και δεν το θυμαμαι. Συνηθως τους την σπαω για να γελαω αλλα μην το πεις παραεξω..

προσεχε θα σε παρουν τα κοριτσια του φορουμ για λιγουρι και θα σε εχουν στο φτυσιμο. Στο λεω εγω που ξερω απο γυναικεια ψυχολογια..

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πχ ο Kραουνακης νομιζω ειχε πει προσφατα σε συνεντευξη του οτι στην περιοδο των ολυμπιακων αγωνων ειχε δωσει συνεντευξη λεγοντας οτι γινονται σπαταλες και θα μας ριξουν εξω και τοτε τον ελεγαν ανθελληνα για αυτο..τοτε οταν πηγαινες αντιθετα στο ρεμα ησουν ο κακος. Τωρα λετε , μα γιατι δεν μιλαγε κανεις. Μιλαγε κοσμος. Ποιος τους ακουγε;

η πλακα ειναι οτι τα λαμογια της Βουλης ακομη δεν μας εχουν πει ποσο συνολικα κοστισε αυτο το πανηγυρι και ποσο καθαρο κερδος ειχαμε ως κρατος.τσιμουδια.

για να μην πιασουμε στο στομα ποσες αθλητικες εγκαταστασεις και κτηρια εχουν μεινει στην τυχη τους απο τοτε.χωρια τα σκανδαλα τυπου Siemens με τα συστηματα ασφαλειας κτλ.

αλλα ειπαμε.για ολα φταινε οι ανθελληνες ξενοι που θελουν να καταστρεψουν την ελλαδα γιατι τυχαινει να ειναι το καλυτερο οικοπεδο στον πλανητη.βεβαια.

Δημοσ.

Πολύ δράμα.

Τι αξία έχει μία ζωή που δε θα καταναλώνεις ΑΑΑ+ προϊόντα (εισαγώμενα), να αγοράζεις ακίνητα/κινητά και δε θα είσαι πρώτη μούρη στο επάγγελμά σου...?

Ο Κωστόπουλος θα ζήσει μία νορμάλ ζωή χωρίς τις υπερσπατάλες/Glamour-ιές του παρελθόντος σαν ένας κανονικός, μέτριος προς πλούσιος Έλληνας? Ε, όχι!

Δημοσ.

Τελικά το αποφάσισα. Δεν είμαι ενάντια στους Γερμάνους πλέον. Να έρθουν. Να πιάσουν όλα τα πόστα του Δημοσίου. (Ήδη στέλνουν σχεδόν 200 εφοριακούς :devil: )

Βλέπωντας το σημερινό κοινωνικό χάλι, και την βλακεία του Έλληνα, καλό θα ήταν οι λογικοί να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον. Τουλάχιστον τα παιδιά τους ίσως δουν κάποιο μέλλον.

Οι υπόλοιποι στον Καιάδα.

Και όπως έλεγε και η συχωρεμένη γιαγιά :

'Δεν έχετε νου. Μυαλό έχουν και τα βόδια να μπαντανίσουν ένα τοίχο.'

Δημοσ.

Αν και εγώ είμαι της απόψης ότι το lifestyle που δίδαξε ο Κωστόπουλος με τα περιοδικά του φταίει για πολλά κακά του τόπου, δε θα ήθελα να γίνω κακός.

Μακάρι όμως να μην συμβαίνει αυτό που γράφουν εδώ (ότι όσο του έκαναν κατάσχεση αυτός έτρωγε ατάραχος στο εστιατόριο καπνίζοντας το πούρο του), γιατί τότε ο τύπος μας δουλεύει ψιλο-γαζί.

Δημοσ.

παντως ολοι οι celebs στο πλευρο του Κωστο ηταν,δεν ειδα καποιον να ειναι στο πλευρο των απληρωτων εργαζομενων και οσων αλλων περιμενουν τα χρωστουμενα λεφτα τους απο τον Mr Nitro.

Δημοσ.

παντως ολοι οι celebs στο πλευρο του Κωστο ηταν

Μη μου πεις ότι σου κάνει εντύπωση αυτό! Αν δεν υπήρχαν οι διάφορες "κωστοπουλοφυλλάδες" - και τα αντίστοιχου περιεχομένου κανάλια - νομίζεις ότι την κάθε μαρκουτσολάτρισσα Σούλα Μπούλα της ελληνικής σκυλονύχτας, θα την ήξερε κανείς εκτός από τη μάνα της;

Την ύπαρξή τους του χρωστάνε, φυσικό δεν είναι να είναι στο πλευρό του;

Δημοσ.

Τελικά το αποφάσισα. Δεν είμαι ενάντια στους Γερμάνους πλέον. Να έρθουν. Να πιάσουν όλα τα πόστα του Δημοσίου. (Ήδη στέλνουν σχεδόν 200 εφοριακούς :devil: )

Βλέπωντας το σημερινό κοινωνικό χάλι, και την βλακεία του Έλληνα, καλό θα ήταν οι λογικοί να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον. Τουλάχιστον τα παιδιά τους ίσως δουν κάποιο μέλλον.

Οι υπόλοιποι στον Καιάδα.

Και όπως έλεγε και η συχωρεμένη γιαγιά :

'Δεν έχετε νου. Μυαλό έχουν και τα βόδια να μπαντανίσουν ένα τοίχο.'

Μηχανοργάνωση θα κάνει ποτέ κανείς για να σωθούμε;Τεχνικά μέσα σε 2 μηνάκια το πολύ έχεις μηχανογραφήσει το σύμπαν και επικοινωνούν όλα τα συστήματα μεταξύ τους.Και 2000 εφοριακοί να έρθουν , χωρίς μηχανοργάνωση απλά κάνουν εκδρομή για καθαρό αέρα.

Δημοσ.
Χρησιμοποιοντας ομως το κακο συστημα, για να προωθησουν τη δουλεια τους. Δεν ειδα κανεναν απο αυτους που λες, να απαγορευσει να παιζονται τα τραγουδια του απο τα ραδιοφωνα τους. Μια χαρα του εκαναν διαφημιση οσο δεν υπηρχε αυτη η μεγαλη εξαπλωση του ιντερνετ.

...με λίγα λόγια λες ότι αν δεν υπήρχε ο Κωστόψωλος να προωθήσει το ελληνικό ρόκι, δε θα το 'ξερε ούτε η Δέσποινα Γλέζου.

Κρυπτοαντεργκράου δηλαδή ο Πετράκης. Μάιστα.

Δημοσ.

...με λίγα λόγια λες ότι αν δεν υπήρχε ο Κωστόψωλος να προωθήσει το ελληνικό ρόκι, δε θα το 'ξερε ούτε η Δέσποινα Γλέζου.

Κρυπτοαντεργκράου δηλαδή ο Πετράκης. Μάιστα.

Οχι, με λιγα λογια λεω οτι ο εν λογω μαζι με αλλους 5-10 κατεχουν την πλειοψηφια των ραδιοφωνων, η οποια πλειοψηφια παιζει ολο το φασμα της μουσικης, μαζι και το ελληνικο ροκι.

Τα συμπερασματα δικα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...