Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι δεν δοκιμαζεις να παρεις καποιο τηλεφωνο σε ζαχαροπλαστεια εκει μηπως και σου πουν?εστω και αν πληρωσεις κατιτις βρε παιδι μου..

Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε μαλάκες, αυτή η μπουγάτσα τρώγεται μόνο από μεθυσμένους και ταείφες. Πολυ γλυκιά, σχετικά φτωχή γέμιση κλπ κλπ

Δημοσ.

Έχω υπάρξει 4 χρόνια μεθυσμένος στη Μυτιλήνη, ντάξει δεν είμαι και των γλυκών, αλλά ο μοναδικός λόγος που πήγαινα είναι επειδή ήταν το μοναδικό ανοιχτό μετα τις 12...

Έχω υπάρξει 4 χρόνια μεθυσμένος στη Μυτιλήνη, ντάξει δεν είμαι και των γλυκών, αλλά ο μοναδικός λόγος που πήγαινα είναι επειδή ήταν το μοναδικό ανοιχτό μετα τις 12...

Δημοσ.

Γιατι δεν δοκιμαζεις να παρεις καποιο τηλεφωνο σε ζαχαροπλαστεια εκει μηπως και σου πουν?εστω και αν πληρωσεις κατιτις βρε παιδι μου..

Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0

γιατι οι ζαχαροπλαστες δεν λενε συνταγες ..! [αν εννοεις να της πει το πως φτιαχνεται η μπουγατσα] .. Εκτος και αν ο ζαχαροπλαστης ειναι θειος/συγγενης κλπ κλπ

Δημοσ.

γιατι οι ζαχαροπλαστες δεν λενε συνταγες ..! [αν εννοεις να της πει το πως φτιαχνεται η μπουγατσα] .. Εκτος και αν ο ζαχαροπλαστης ειναι θειος/συγγενης κλπ κλπ

σοβαρα?μα σιγα βρε,λες και ειναι αντιπαλος ζαχαροπλαστης και θα του παρει την πελατεια....

υπαρχουν πατεντες και στα γλυκα?πφφφ

Δημοσ.

σοβαρα?μα σιγα βρε,λες και ειναι αντιπαλος ζαχαροπλαστης και θα του παρει την πελατεια....

υπαρχουν πατεντες και στα γλυκα?πφφφ

και βεβαια

Δημοσ.

και βεβαια

αααα μαλιστα!ε δεν το ηξερα,ην μου πειτε οτι ειναι και λογικο..τελος παντων,αν πληρωσει ομως κατι η ts??τοτε γινεται τιποτα η παλι μπα?γιατι αν ειναι να δωσει ενα καρο χρηματα μονο για την συνταγη,καλυτερα να παραγγελνει 15 μπουγατσες την εβδομαδα και να της τις στελνει ταχυδρομικα!οικονομικοτερα θα της ερθει!

Δημοσ.

δες το site μου cookmania.gr ,όλα είναι δικά μου.

εχεις παρα πολλες συνταγες, ποσα χρονια εχεις το site? οταν δουλευες ασχολουσουν καθημερινα με αυτο; οι συνταγες ειναι ολες δικες σου η εχεις βαλει και συνταγες απο αλλα sites?

Δημοσ.

Καταρχάς καλησπέρα σε όλους,

μια όμορφη οικογενειακή Κυριακή σήμερα με b.b.q.!!

Εχεις δίκιο panosno1com αν δεν γουστάρουν δεν σου λένε συνταγές ή σου λένε και κάτι σου κρύβουν από τα υλικά.

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ ευχαριστω για τα καλά σου λόγια!

evabb το site είναι πάνω κάτω 1 χρόνο και κάτι,από πέρσυ τα Χριστούγεννα και ναι και πριν που δούλευα μαγείρευα. Οπωσδήποτε διαφορετικό φαγητό κάθε μέρα και σαλάτα, κάποιο γλυκό καμιά φορά και σίγουρα πρωινό ιδιαίτερο τα Σαββατοκύριακα για εμένα και τον καλό μου!

Πιστεύω ότι παρθενογένεση στη μαγειρική δεν υπάρχει. Πας και τρως καλεσμένος σε κάποιο σπίτι, κάτι βλέπεις το αντιγράφεις προσθέτοντας ή αφαιρώντας καμιά φορά υλικά.

Κάποιες συνταγές στο site είναι φίλων του cookmania που τις προσθέτουν αλλά και κάποιες φίλων και συγγενών σε κάποιο αντίστοιχο τραπέζι, Έχει πλάκα γιατί οι δικοί μου άνθρωποι γνωρίζοντας την αγάπη μου για αυτό, ακόμα κι αν δεν φάω κάτι που κάνουν μου στέλνουν τη συνταγή μαζί με φωτογραφία ή άλλες φορές μου φέρνουν σε ταπεράκι για να κάνω εγώ τη φωτογράφιση (παρεπιμπτόντως αυτό που οι ειδικοί λένε food styling μου αρέσει πολύ όταν το κάνω εγώ)με τη συνταγή δικιά τους ή της μαμάς/γιαγιάς, ώστε να την προσθέσω στο site.

καλά είναι γεμίζω το χρόνο μου, αν και όλοι οι δικοί μου μου λένε να ασχοληθώ περισσότερο επαγγελματικά.

Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες και πριγκήπισσες βρε παιδιά. Δεν είναι ούτε για ανοίγματα ούτε για επιχειρήσεις. εγώ τους αγαπημένους μου να ευχαριστώ και να έχουμε την υγεία μας θέλω. Από εκεί και πέρα ας δώσει ο Θεός φώτιση σε αυτούς που μας κυβερνούν γιατί δεν μας βλέπω καλά!!

Καλά Κούλουμα σε όλους...δεν θα έχει είπαν καλό καιρό αλλά ας ξεκουραστούμε τουλάχιστον κι ας απολαύσουμε τη μέρα με ανθρώπους που επιθυμούμε!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...