Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 2 μήνες περιμένω το δώρο της εγγραφής στο newsletter του site του τίτλου αλλά ακόμα δεν...

Από περιέργεια, το έχει παραλάβει κανένας;

Δημοσ.

Και να το παρεις στα σκουπιδια θα παει!!

Οτιδηποτε απο τα 3 δωρα που ειχε να επιλεξεις και να εβαλες θα σου στειλει μια τραπουλα αλλα δεν ειναι ετοιμη η τραπουλα! :mad:

ειναι ενα βιβλιαρακι με τα φυλλα και πρεπει να τα κοψεις εσυ και καλυτερα μην βρισω!

σκετη κοροιδια δηλαδη.. κατευθειαν σκουπιδια πηγε!

Δημοσ.

Το βιβλίο είχα επιλέξει αλλά ως τώρα δεν έχει έρθει τίποτα.

Δηλαδή αν έρθει κάποτε και σε μένα, τράπουλα θα είναι; :eek:

Δημοσ.

Κι εγω το βιβλιο ειχα επιλεξει και η κοπελα μου τα σουντοκου αλλα και στους 2 ηρθε η "τραπουλα" γιατι μονο τραπουλα δεν το λες αυτο! Για γελια, αρνητικη διαφημιση, καλυτερα να δινανε μια καραμελα, περισσοτερη αξια θα ειχε!

Δημοσ.

Και θεώρησες σωστό να κάνεις λογαριασμό σήμερα για να λύσεις την απορία σου έ;

Νάϊς!

Tι ατομα υπαρχουν. Ελεος φιλε. Ετσι εχεις μαζεψει τα μηνυματα που εχεις? Απο τρολ και απο ακιρα μηνυματα χωρις ουσια?

Ειλικρινα προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο σου.

Δημοσ.

Tι ατομα υπαρχουν. Ελεος φιλε. Ετσι εχεις μαζεψει τα μηνυματα που εχεις? Απο τρολ και απο ακιρα μηνυματα χωρις ουσια?

Ειλικρινα προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο σου.

Εγώ όμως δέν δυσκολεύομαι καθόλου να κατανοήσω το δικό σου:

Αν μεσα σε ένα φόρουμ "μετράς" τους ανθρώπους απο έναν άκυρο αριθμό κάτω απο το προφίλ τους,φαντάζομαι οτι τα στερεότυπα δίνουν και παίρνουν στην καθημερινότητά σου.

Παρεμπιπτόντως,οχι...δέν θα μου μπουν ψύλλοι στ'αυτιά όταν χρήστης-κομήτης αποφασίζει να κάνει εγγραφή μόνο και μόνο για να παραπονεθεί για ένα δώρο που περιμένει απο αρχές Γενάρη.Ούτε κάν το γεγονός οτι αναφερόμαστε σε μια yet-another σελίδα προσφορών.

E-mail φαντάζομαι στείλαμε;

Δημοσ.

Ρε συ Tenshi, τωρα πλακα κανεις? Δεν μπορει να ειναι αφορμη αυτη του η ερωτηση για να γραφτει στο φορουμ? Γιατι οχι? Ποιος λεει οτι υπαρχουν προυποθεσεις στο γιατι να γραφτει καποιος σε ενα φορουμ?

Δημοσ.

Κι εγω το βιβλιο ειχα επιλεξει και η κοπελα μου τα σουντοκου αλλα και στους 2 ηρθε η "τραπουλα" γιατι μονο τραπουλα δεν το λες αυτο! Για γελια, αρνητικη διαφημιση, καλυτερα να δινανε μια καραμελα, περισσοτερη αξια θα ειχε!

Ηλία ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Κοροιδία η υπόθεση του δώρου δηλαδή. :angry:

Α ρε Ελλαδάρα, δεν θα αλλάξουμε ούτε με κρίση ούτε με τίποτα τελικά. :(

Ρε συ Tenshi, τωρα πλακα κανεις? Δεν μπορει να ειναι αφορμη αυτη του η ερωτηση για να γραφτει στο φορουμ? Γιατι οχι? Ποιος λεει οτι υπαρχουν προυποθεσεις στο γιατι να γραφτει καποιος σε ενα φορουμ?

Φίλε pasxa_axsap, ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Παρακολουθώ το insomnia λίγο καιρό και τώρα που γράφτηκα για να κάνω κι εγώ μια ερώτηση ομολογώ ότι απαγοητεύτηκα λίγο από το "καλωσόρισμα". :(

Έψαξα αυτά που συμφώνησα πριν γραφτώ αλλά δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα.

Υποθέτω ότι μάλλον παίζει η γνωστή νοοτροπία του στρατού, παλιός-νέος κλπ.

Τέλος πάντων, υγεία να έχουμε κι ας πάει και το παλιάμπελο. :D

Δημοσ.

Yes sir, παίρνω αμέσως :D

27539_124321097596529_8810_n.jpg

btw, έστειλα φυσικά email και απάντησαν ότι τα έχουν στείλει τα δώρα. Εγώ όμως δεν έχω παραλάβει τίποτα ακόμα. Αν είναι να στείλουν τράπουλα αντί για το βιβλίο, ας μη την στείλουν καθόλου. :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...